Ce credeti se va desparti formatia Hi-q ?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Da..

Mesajde AnDrEi » Dum Apr 28, 2002 3:05 pm

Initial trimis de Zgubilici
Moderatorul nu trebuie sa incline mai mult spre nici una din parti, daca omul e chiar subiectul, nu prea e bine sa fie moderator.

Da ... cred ca ai perfecta dreptate.. dar sincer sa fiu .. daca era implikat si Florin .. nu cred ca mai era atata agitatie .. nush ce sa mai zik .. nush ce sa mai cred.. dar problema este ca sutn useri care posteaza unele mesaje destul de jignitoare si destul de iesite din comun .. !
Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Dum Apr 28, 2002 6:38 pm

nu cred ca trebuie pus FLORIN moderator..deoarece nu are el timp sa intre tot timpul shi sa vada ce se posteaza aici shi uneori nu are nici nervii necesari pt a citi mesajele unor useri...(lipsite de bun simt)
sly

Poate ca da.. poate ca nu ...

Mesajde AnDrEi » Dum Apr 28, 2002 8:38 pm

Initial trimis de sly
nu cred ca trebuie pus FLORIN moderator..deoarece nu are el timp sa intre tot timpul shi sa vada ce se posteaza aici shi uneori nu are nici nervii necesari pt a citi mesajele unor useri...(lipsite de bun simt)

Poate ca era bine sa fi fost pus alaturi de noi !

Andrei
AnDrEi
Junior Member

andrei

Mesajde sandrino » Lun Apr 29, 2002 7:40 am

ar fi o idee
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde djdiu » Mar Mai 14, 2002 4:36 pm

:dir: Sigur nu se vor desparti curand... Mai ales cu succesul pe care il au.. :) :dir:
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde allidda » Mar Mai 14, 2002 10:36 pm

asa cum am mai spus cu o alta ocazie nu se stie ce ne rezerva viitorul....as vrea sa cred totusi ca HI-Q nu se vor desparti asa curand pt. ca ei ne fac zilele mai frumoase si noptile mai galagioase....hehehe...ups.....oricum eule urez bafta in continuare si sa rama la fel de draguti ca si pana acuma.....
allidda
Junior Member

hmmm

Mesajde sandrino » Mie Mai 15, 2002 7:28 am

eu vad nijte chestii pe aici pe care eu nu le pot face..... :(((
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Re: hmmm

Mesajde djdiu » Mie Mai 15, 2002 4:44 pm

Initial trimis de sandrino
eu vad nijte chestii pe aici pe care eu nu le pot face..... :(((

ce chestii?
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Re: Re: hmmm

Mesajde sandrino » Joi Mai 16, 2002 9:34 am

Initial trimis de djdiu

ce chestii?

vezi ca ti-am trimis un mesaj personal.. :P
sandrino
Junior Member

Mesajde Alexya » Dum Iun 02, 2002 9:22 pm

nu stiu de ce s-a mai pus acesta intrebare cand raspunsul e evident NU!
orikum eu am inkredere in ei si stiu ca nu se vor desparti!
Alexya
Junior Member

Deci..

Mesajde AnDrEi » Dum Iun 02, 2002 9:54 pm

Eu sunt de parere ca Hi-Q nu se vor desparti nikiodata .. presupun .. :-) poate doar atunci cand vor inainta prea mult in varsta .. deci totu este Ok :B :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde roma » Mar Iun 11, 2002 3:15 am

hmm..tough question...
pai io cre ca atata timp cat hi-q au succes ..sunt iubiti de lume si or sa ai ba in continuare piese bune care au mare priza la public nu vad de ce s-ar desparti....dar acum tre sa recunoastem ca nimik nu e vesnic...inca sunt toti tineri..dar peste ani si ani or sa vrea sa se aseze la lokul lor si sa isi intemeieze o familie si atunci am io o presimtire ca or sa faca un super mega extra mare turneu si or sa aibe un super concert in bucureshti la sfarshtitul turneului unde or sa cante absolut toate piesele si p aceasta cale or sa isi ia ramas bun de la cariera muzicala..caci da la prieteni si de la cei p care ii iubesc nu or sa isi ia niciodata adio caci ei vor trai mereu in inimile noastre...sper ca nu am fost prea sentimentala...:0

pupici!!!
roma

Mesajde sandrino » Mar Iun 11, 2002 7:45 am

roma .. imi place ce ai spus.. si cred ca o sa ai dreptate :))
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mar Iun 11, 2002 8:31 am

Initial trimis de roma
hmm..tough question...
pai io cre ca atata timp cat hi-q au succes ..sunt iubiti de lume si or sa ai ba in continuare piese bune care au mare priza la public nu vad de ce s-ar desparti....dar acum tre sa recunoastem ca nimik nu e vesnic...inca sunt toti tineri..dar peste ani si ani or sa vrea sa se aseze la lokul lor si sa isi intemeieze o familie si atunci am io o presimtire ca or sa faca un super mega extra mare turneu si or sa aibe un super concert in bucureshti la sfarshtitul turneului unde or sa cante absolut toate piesele si p aceasta cale or sa isi ia ramas bun de la cariera muzicala..caci da la prieteni si de la cei p care ii iubesc nu or sa isi ia niciodata adio caci ei vor trai mereu in inimile noastre...sper ca nu am fost prea sentimentala...:0

pupici!!!

ff bine punctat mai roma !!! asha e ...daca ar fi sa termine odata cu muzica dt. varstei c i ne s ti e ...nici nu vreau sa ma gandesc la asta..cred ca vor face un mega turneu !!
sly

Deci?

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 11, 2002 1:26 pm

Eu sunt de parere ca acest subiect nu isi are rostu` .. pur si simplu acum Hi-Q sunt in plina ascensiune .. asa ca.. time out .. nu va faceti griji ca o sa va anunt eu cand o sa fie momentu de despartire ..

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde roma » Vin Iun 14, 2002 9:15 pm

asha e andrei...inca nu e momentul sa vb de o posibila despartire a formatiei..asa ca ...sa ne dam peste limba si sa le uram multi multi multi ani impreuna!!

pupici
roma

Uaaaau!

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 14, 2002 10:59 pm

Initial trimis de roma
asha e andrei...inca nu e momentul sa vb de o posibila despartire a formatiei..asa ca ...sa ne dam peste limba si sa le uram multi multi multi ani impreuna!!

pupici

roma iti multumesc ca esti de accord cu mine asa ca voi inchide acest subiect! Mercic mult }{

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hi-Q