noutati!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Re: Hhihiihi

Mesajde sly » Vin Iun 14, 2002 6:56 pm

La noi in Iasi a aparut Cd Collection ...
aparitia sitelui nostru adica a fanclubului hi-q din iasi se va produce in cateva zile...
oricum sper ca pana la prima emisiune vom reusi sa punem site-ul pe net!!
sly

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 14, 2002 9:32 pm

sa speram ca va fi gata pana atunci. eu si cu sly ne dorim sa facem ceva cu totul si cu totul special, ceva ce nu prea s-a mai facut, si incercam din rasputeri sa o facem cat mai bine. speram ca o sa va placa si voua "surprizele" pe care vi le pregatim
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Vin Iun 14, 2002 10:04 pm

Initial trimis de deedee

si daca tot il trimit alliddei mi-l trimiti si mie ..ca tot suntem in acelasi orash pe pui pe amandoua in acelasi plic :hehe:

pai alea le oferea la cei care nu isi permit sa isi cumpere .. nu cred ca e cazul vostru ? sau vreti sa luati si de la gura celor sarmani aA?A?A:PP
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Iar esti rea?

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 14, 2002 11:32 pm

Initial trimis de PreferatA

pai alea le oferea la cei care nu isi permit sa isi cumpere .. nu cred ca e cazul vostru ? sau vreti sa luati si de la gura celor sarmani aA?A?A:PP

PreferatA tu chiar nu vrei ? hehehe asa ca nu te mai lua de altii mey de rog frumos :-)
AnDrEi
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Vin Iun 14, 2002 11:40 pm

Initial trimis de Andrei

PreferatA tu chiar nu vrei ? hehehe asa ca nu te mai lua de altii mey de rog frumos :-)

pai tu ai zis ka o sa le dai cd`urile la cei kare nu si le pot permite .. si nu am fost rea .. am zis numai ka deedee si ku allidda nu fac parte din aceea clasa de oameni ! that`s all folks!

si Ps:fetele bune ajung in rai fetele rele ajung unde vror ele !
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Nashpa

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 14, 2002 11:47 pm

Initial trimis de PreferatA

pai tu ai zis ka o sa le dai cd`urile la cei kare nu si le pot permite .. si nu am fost rea .. am zis numai ka deedee si ku allidda nu fac parte din aceea clasa de oameni ! that`s all folks!

si Ps:fetele bune ajung in rai fetele rele ajung unde vror ele !

bene bene .. cum spui tu .. iar tu nu esti fata asa ca nu te simti :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Iun 15, 2002 7:14 am

Inainte de a sa face acest subiect ... cineva imi spunea ca nu prea o sa mearga la inceput adevarul a fost ca nu a mers insa pe urma .. incet incet... a mers... ma bucur sa vad asta ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Iun 15, 2002 9:05 am

ohoh.. cam mult 3 saptamani mai :( ... pana atunci sunt sanse sa dau ortul popii ..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Iun 15, 2002 5:06 pm

Initial trimis de sandrino
ohoh.. cam mult 3 saptamani mai :( ... pana atunci sunt sanse sa dau ortul popii ..

eu incerc sa pun site-ul pe net pana la prima emisiune...!!
sly

Mesajde sly » Sâm Iun 15, 2002 5:16 pm

yes am scapat de examen azi shi ma voi ocupa de pagina care sper ca vom reusi sa o punem pe net pana la prima emisiune care va fi sapt. viitoare...
sly

COOL

Mesajde forever_clo » Sâm Iun 15, 2002 9:31 pm

SUPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR,ABIA ASTEPT
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Fain!

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 15, 2002 9:48 pm

Initial trimis de sly

eu incerc sa pun site-ul pe net pana la prima emisiune...!!

deci in curand vom vedea site`ul
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 15, 2002 9:55 pm

mersi sandrino!
mei site-ul va fi gata cand va fi. nu am stabilit un termen limita pentru ca ceea ce facem noi este facut din proprie initiativa si din admiratie fata de formatie. de aceea face acest site cand mai avem timp si de accea dureaza mai mult decat ar trebui. cei care au facut asa ceva pana acum cred ca inteleg ce reau eu sa spun. cei care fac site-uri de duzina normal ca se asteapta sa vada site-ul in 30 de minute.
aveti rabdare pentru ca nu cred ca veti regreta asteptarile.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

SO..

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 15, 2002 10:04 pm

Initial trimis de tzepo0o
mersi sandrino!
mei site-ul va fi gata cand va fi. nu am stabilit un termen limita pentru ca ceea ce facem noi este facut din proprie initiativa si din admiratie fata de formatie. de aceea face acest site cand mai avem timp si de accea dureaza mai mult decat ar trebui. cei care au facut asa ceva pana acum cred ca inteleg ce reau eu sa spun. cei care fac site-uri de duzina normal ca se asteapta sa vada site-ul in 30 de minute.
aveti rabdare pentru ca nu cred ca veti regreta asteptarile.

da .. dar sly a zis ca terminat`i siteu` pana la prima emisiune Hi-Q :)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: SO..

Mesajde lucianus » Sâm Iun 15, 2002 10:23 pm

Initial trimis de Andrei

da .. dar sly a zis ca terminat`i siteu` pana la prima emisiune Hi-Q :)

Andrei

sper sa-l termine sa-l vad si eu
sper sa fie fain
No Comment
lucianus
Junior Member

Yeap

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 15, 2002 10:33 pm

Initial trimis de lucianus

sper sa-l termine sa-l vad si eu
sper sa fie fain

pai mey lucianus .. prea au spus ca o sa faca un site fain .. asa ca vom trai si vom vedea
AnDrEi
Junior Member

Inca..

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 15, 2002 11:02 pm

sly dupa cum am spus .. cand termini site`u atunci mai adu aminte de el da?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 15, 2002 11:14 pm

Andrei, omule, si tu ziceai ca faci un site despre Hi-Q dar se vede treaba ca tot cu site-ul ala obosit te poti mandri. realizarea site-ului de la iasi nu depinde numai de el. in al doilea rand noi mai avem si alte preocupari, mult mai elevate decat postatul mesajelor numai ca sa ne aflam in treaba. de site vom aduce aminte de cate ori avem prilejul, pentru ca este un site, sau mai bine spus va fi un site, cu care ne vom putea mandri pentru ca este facut de noi. asa ca draga Andrei, chiar daca te supri chiar daca nu... la revedere, drum bun!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 15, 2002 11:36 pm

ai drepta andrei in oarecare masura! nu am facut nici un site despre Hi-Q. am facut un site http://www.lgixb.home.ro, site care este primul din "cariera" si nu l-am terminat din diverse motive.

nu am facut multe site-uri pentru ca nu vreau sa fac o treaba de pomana! si nici nu voi face vreodata (cred).

ce limbaj sa verific mai?
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 16, 2002 9:30 am

da da da .. ca deobicei baietii se cearta.. eu zic sa terminati.. nu va e rusine ca vede Florin si atata lumea ca voi va certat ? oare?
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 16, 2002 4:11 pm

tzepoo stiu si eu cum se face o pagina adevarata este nevoie de timp si imaiginatie... te inteleg... nu mai zic nimic de acumm astept pana la terminarea site-ului ..
sandrino
Junior Member

Korekt!

Mesajde AnDrEi » Dum Iun 16, 2002 8:45 pm

sandrino cred ca la fel voi face si eu .. adik pana nu o sa fie gata pagina nu voi mai spune nimik :-)
AnDrEi
Junior Member

finally!

Mesajde intoxic8 » Dum Iun 16, 2002 10:08 pm

si-a dat seama cineva despre ce vorbeam eu. sandrino as fi mandru daca ai fi deacord sa te inscrii in fanclubul de la iasi, asa cum spuneai odata ca vrei. va multumesc pentru intelegere.

sly nu a spus niciodata ca a terminat site-ul ci ca este pe terminate.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Re:PP

Mesajde AnDr3y - Radu » Dum Iun 16, 2002 11:33 pm

Hi Florin:)))....site-ul...destul de bun...dar un sfat...incearca ceva in Flash...ca e la moda:)))...mai exact inceracaun Flash MX...oricum tzinetzi`o tot asa...shi oricear fi Hi-Q rulzz:))
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Lun Iun 17, 2002 1:45 am

consider ca cearta asta poate duce la ceva constructiv. poate creea competitie. nu e nimic rau in a te certa atata vreme cat cearta nu degenereaza in cazuri mai grave de violenta.

de acum inainte nu ma mai cert cu nimeni. sau cel putin am sa incerc sa nu ma mai cert!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Iun 17, 2002 9:22 am

Bai.. se poate sa ai dreptate .. dar e nashpa sa intrii pe forum asta si vezi cum voi doi va certati .. tu ce parere ai .. cum ti se pare .. nu e cam nasjpa :( ..
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Iun 17, 2002 9:36 am

tzepoo mai.. am promis ca ma inscriu si am s-o fac.. ai sa vezi :) ...
sandrino
Junior Member

Mesajde Razvan/HI-Q_NOI » Lun Iun 17, 2002 10:17 am

Initial trimis de sandrino
eu unul abia astept sa vad pagina... sa incep sí£-mi dau cu parerile ....

Pai, dupa discutile voastre vad ca sunte-ti extrem de nerabatori sa-l vedeti. Ca sa continui dezvaluirile iata si adresa: http://www.hi-qmania.go.ro. Si sunt sigur ca o sa va placa. Promit ca am sa grabesc lucrurile. Credeti-ma un ultimile doua zile beau cafea cu cana de ceai ca sa-l termin mai repede. Eu cred ca luni seara va veti putea bucura de el.
ATENTIE!: Unele pagini raman in constructie pentru maxim o saptamana deoarece negesita cercetari ex (fan-cluburi, realizari, interviuri). LA rubrica interviuri veti gasii in viitorul cel mai apropiat skinuri si wallpaper-uri cu hi-q cu "galeata".
Asa ca va astept de luni seara pe site.
Va pup.

Razvan
Razvan/HI-Q_NOI
Junior Member

Mesajde Razvan/HI-Q_NOI » Lun Iun 17, 2002 10:27 am

Initial trimis de Razvan/HI-Q_NOI

Pai, dupa discutile voastre vad ca sunte-ti extrem de nerabatori sa-l vedeti. Ca sa continui dezvaluirile iata si adresa: http://www.hi-qmania.go.ro. Si sunt sigur ca o sa va placa. Promit ca am sa grabesc lucrurile. Credeti-ma un ultimile doua zile beau cafea cu cana de ceai ca sa-l termin mai repede. Eu cred ca luni seara va veti putea bucura de el.
ATENTIE!: Unele pagini raman in constructie pentru maxim o saptamana deoarece negesita cercetari ex (fan-cluburi, realizari, interviuri). LA rubrica interviuri veti gasii in viitorul cel mai apropiat skinuri si wallpaper-uri cu hi-q cu "galeata".
Asa ca va astept de luni seara pe site.
Va pup.

Razvan

Scuze, la rubrica realizari veti gasii skinurile si wallpaperurile
:))))))))))
Efectul cafelei:(((((
Razvan/HI-Q_NOI
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Iun 17, 2002 3:23 pm

hehe inca o pagina :-)
sandrino
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q