urmatoarea intalnire
147 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
omu nu am zis ca stau prin iasi, dar oricum iti multumesc pentru urari! nu stiu daca voi ajunge la mare, de asemenea nu stiu daca voi ajunge pe 29. s-ar putea sa ma duc cu clasa in tabara si prefer sa merg cu clasa! asta este. vom trai si vom vedea.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Okei
Initial trimis de tzepo0o
omu nu am zis ca stau prin iasi, dar oricum iti multumesc pentru urari! nu stiu daca voi ajunge la mare, de asemenea nu stiu daca voi ajunge pe 29. s-ar putea sa ma duc cu clasa in tabara si prefer sa merg cu clasa! asta este. vom trai si vom vedea.
tzepo0o am inteles.. asa ca vom trai si vom vedea :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Bau !
Initial trimis de Andrei
tzepo0o am inteles.. asa ca vom trai si vom vedea :-)
vreau distractzieeeeeeee vreau ca dupa concert sa facem o petrecere pe plaja .. ku fok .. si sa stam pana dimineatza sa vedem rasaritul apoi sa facem poze sa le punem pe site iar celalalte formatzii sa fie jeloase .. ka ei nu au fani ka fanii Hi-Q

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Preferata !!!!!! corect !!!!!! buna idee.. sa moara dusmanii de ciuda
da?

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
FaiN!
PreferatA asa vom face.. dar care formatii sa moara de ciuda ? ca eu unu` as avea o lista intreaga 

-
AnDrEi - Junior Member
am deschis acest subiect pentru a stabili "urmatoarea intalnire" si vad ca tot a degenerat in ce vom face la urmatoarea intalnire si de asemenea ce formatii vor muri de ciuda ca nu au fani ca hi-q!
va rog, in special pe tine andrei pentru ca tu esti maestru in asememenea lucruri, sa fiti on-topic, iar daca nu aveti ce posta pe acest subiect sa nu postati!
va rog, in special pe tine andrei pentru ca tu esti maestru in asememenea lucruri, sa fiti on-topic, iar daca nu aveti ce posta pe acest subiect sa nu postati!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Deci!
Deci ca sa lamuresc lucrurile .. eu ( Andrei ) pe 29 Iulie voi fi pe litoral si voi lua parte la intalnire :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de sly
shi voi incerca sa ajung la mare pe 29 iulie ...
atunci ramane doar sa luam legatura.. oricum ne vom da seama cine a venit si cine nu pe 29 Nu ?!

-
AnDrEi - Junior Member
s-a mai aduna inca unul 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Kewl .. bafta la toti .. eu pe 29 iulie nu mai pot sa fiu pe litoral .. de ce? dont` ask .. ca nu am sa va dau un raspuns.. oricum cred ca este mult mai bine ca prezenta mea sa nu fie :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Bau
Initial trimis de Andre3a
sandrino..ma primiti si pe mine la intalnirea voastra de pe 29 iulie...pt k,cred (adik sigur!)k voi fi si eu pe litoral atunci...
deci...da sau nu?!?!:)
ce stii sa faci ca sa te primim ? (glumeam )
Normal ka DA !

ne vedem la mare si sper sa nu ai un bronz mai klumea dekat al meu
-
poate,poate
tsepo0o .. incerta cred ca o sa fiu si eu.. dar nu stiu sigur!
-
mirela`Carla_ - Junior Member
imi pare rau andrei ca nu poti sa vii...
pana la urma ...care poate sa vina ca sa stiu daca ma mai chinui sa ajung ...
pana acuma e sigur sandrino, Preferata, tzepo0o&me (e incearta inca prezenta), Ramira_Ro}{ parca a zis ca vine..astept mesajele voastre deoarece numai este mult pana atunci...
pana acuma e sigur sandrino, Preferata, tzepo0o&me (e incearta inca prezenta), Ramira_Ro}{ parca a zis ca vine..astept mesajele voastre deoarece numai este mult pana atunci...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
eeeeeeeeeeee
Initial trimis de sly
imi pare rau andrei ca nu poti sa vii...
sly nu iti fa niki o problema mey .. asta este .. distractie plakuta prieteni

-
AnDrEi - Junior Member
Re: :)
Initial trimis de RAMIRA_RO
da sandrino}{ si eu vin la mare pe la sf lui iulie si sper sa ne intalnim cat mai multi si sa ne distram(sper sa fiu happy sa nu va plictisesc:) )
bine ...pana acuma vin sigur Ramira_Ro shi sandrino shi Preferata ...eu shi tzepo0o vom incerca sa ajungem pe 29 iulie dar nu promitem...facem tot posibilul deoarece tre sa fim aproape de unii useri de pe acest forum dar shi alaturi de prietenii nostri de la HI-Q la acest eveniment important...
sa vb din timp pe unde ne intalnim shi ce nr de tel aveti daca aveti tel. mobile...prefy are nr meu de tel...cred ca shi ramira_ro...mai vb...
-
situatia e incerta rau la mine!
sunt sanse infime, care tind mult spre zero, sa fiu la mare vara asta, cu atat mai mult pe 29 iulie! imi pare bine sly ca ma incluzi si pe mine cand vb despre tine, dar nu stiu... imi pare foarte rau ca nu sunt sigur de prezenta mea acolo. mai sigur sunt de absenta mea asa ca, daca nu ne mai "auzim" pana atunci, va urez distractie placuta si ganditi-va si la mine cand va distrati!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Initial trimis de Andre3a
sandrino..ma primiti si pe mine la intalnirea voastra de pe 29 iulie...pt k,cred (adik sigur!)k voi fi si eu pe litoral atunci...
deci...da sau nu?!?!:)
mai intalnirea asta nu depinde de mine.. nu trebuie sa ma intrebi pe mine daca poti sa vii sau nu

Andrei .. deja poti spune ca nu mai ai ce discuta cu mine daca nu vii pe 29 Iulie

tzepoo totusi .. vezi cum te invarti poate vii pana la urma

Ramira.. sper sa te simti bine .. de fapt sper sa ne simtim bine cu toti ...
sly.. poti sa-mi trimit nr tau de telefon intr-un mesaj pesonal ..
si inca odata eu spun ca eu voi fi prezent .. orice s-ar intamplat .. chiar daca voi veniti sau nu .. ok ?! ..
Va astept pe toti acolo }{ !!!
-
sandrino - Junior Member
sorry tzepo0o ...ce sa faci?
poate incerci sa ajungi...
tre sa vb neaparat..
andrei e plecat la mare deja shi sta 2 sapt . in saturn
shi inca nu stim unde va avea loc petrecerea ...astept un semn de viata de la baietii sau chiar de la dana
)
poate incerci sa ajungi...
tre sa vb neaparat..
andrei e plecat la mare deja shi sta 2 sapt . in saturn
shi inca nu stim unde va avea loc petrecerea ...astept un semn de viata de la baietii sau chiar de la dana

-
Eu stiam ce Olimp.. acum .. ..
-
sandrino - Junior Member
hmmzzz...
darn ... am auzit la meteo prognoza pentru luni 29 iulie ... cica va fi distractzie mare
... pacat ... nu pot sa vin ... oricum astept "The Story of July 29" de la voi ... (in special de la Andrei shi Andre3a)
Hi-Q

Hi-Q

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Bau
Initial trimis de AnDr3y - Radu
darn ... am auzit la meteo prognoza pentru luni 29 iulie ... cica va fi distractzie mare... pacat ... nu pot sa vin ... oricum astept "The Story of July 29" de la voi ... (in special de la Andrei shi Andre3a)
Hi-Q![]()
nici eu nu mai vin la mare
-
Re: Bau
Initial trimis de PreferatA
nici eu nu mai vin la mare
cei care vin sigur:Ramira_Ro, sandrino, andre3a, Mirela numai stiu cum ...
incerti: me&tzepo0o
cei care nu vin: Andrei, Preferata, Deedee
care e mai era?
eu cred ca petrecerea va avea loc in Costinesti asha cum a avut loc anul trecut...
-
:)))))eram sigura

eu vin:P in 20 is la mare shi cred ca am sa merg shi pe 29...oricum rushine celor care au zis ca vin shi numai vin!!!
deci pana la urma? cine vine cine nu? of of.
ah, shi ce ramane cu kestia aia propusa de preferata??? cu foku??? ar fi kiar mishtoaka.
:bye:
- Alexya
- Junior Member
hm...
deosebit ... pai daca tot faceti o petrecere de ce nu o faceti in olimp la Paparazzi?!?! Nu ar fi mai usor de ajuns si pt ei shi pt restu lumii ?!?!
Hi-Q

Hi-Q

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Re: :)))))eram sigura
Initial trimis de Alexya
:)) ehehe "vin vin vin vin!!! SIGUR" "ah ba nu...nu vin" asta`i culmea mah!
eu vin:P in 20 is la mare shi cred ca am sa merg shi pe 29...oricum rushine celor care au zis ca vin shi numai vin!!!
deci pana la urma? cine vine cine nu? of of.
ah, shi ce ramane cu kestia aia propusa de preferata??? cu foku??? ar fi kiar mishtoaka.
:bye:
noah poate vreau sa va fac o surpriza .........

-
147 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5