Initial trimis de sandrino
dj... la inceput ai spus ca nu esti fan.. si din cate vad eu acilea.. am impresia ca esti un fan inrait.. ceea ce nu strica... tine-o tot asa...
Initial trimis de djdiu
nu stiu ce sa mai cred. Sunt fan plurarist. Lucian de la GPF m-o declarat ca imi multumeste -atentie- la televizor. La realitatea tv! Asa ca nici nu mai stiu ce sa cred!
Initial trimis de djdiu
Eu am vb cu Florin , cu toate ca putin. Am si dat mana cu el. A fost marti , 13 mai. Inca mai am amprentele sale pe mana mea.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!! Si Mihai mea dat un autograf deci am stat la nici un metru de ei. Ptr. Florin iti mai aduci aminte de mine? "Asta te-a strigat cel mai tare si merita autograful"?
Sper sa iti aduci aminte de mine!
eu ce am zis ....
djdiu .. tine-o tot asha..
ohohoh Andrei... bine ca nu am putut veniP lol... las ca mai vedem noi la bucuresti... dar eu zic sa mai scazi din beri ca-s prea multe
) lol
Initial trimis de sly
numai tu andrei??))
dar fii shi tu putin mai modest...nu?
Initial trimis de Zgubilici
poi mie [b]nu imi place asa... [/B]
Initial trimis de sly
sorry andrei dar tre sa ii dau dreptate lui zgubi de cand ai stat cu hi-q te porti mai altfel...gandeste-te ca sunt multi fanii hi-q care ar vrea sa stea cu ei dar nu au avut ocazia shi posibilitatea de a-i intalni...daca noi doi am reusit nu tre sa vb despre asta ca sa-i ofticam pe ceilalti...parerea mea...
Initial trimis de PreferatA
daca a reusit sa stea ku hi-q mai mult decat noi inseamna ka el are ceva ce noi nu avem .. ce o avea asta nu stiu .. insa simplu fapt ka a venit ku ei si la iasi inseamna cevanoi ceilaltzi ne`am limitat sa stam la noi in orash si sa ii asteptam pe ei sa vina la noi ... dar noi de dus in mai multe orashe in care au avut concert nu ne`am dus dar andrei a facut asta si am inteles ka vrea sa se duca si la Cta si la Tarsgoviste .. asha ka EL a facut ceva ce noi ceilaltzi nu am facut si e normal sa fie mandru de asta
tu n`ai fi ?
Initial trimis de PreferatA
daca a reusit sa stea ku hi-q mai mult decat noi inseamna ka el are ceva ce noi nu avem .. ce o avea asta nu stiu .. insa simplu fapt ka a venit ku ei si la iasi inseamna cevanoi ceilaltzi ne`am limitat sa stam la noi in orash si sa ii asteptam pe ei sa vina la noi ... dar noi de dus in mai multe orashe in care au avut concert nu ne`am dus dar andrei a facut asta si am inteles ka vrea sa se duca si la Cta si la Tarsgoviste .. asha ka EL a facut ceva ce noi ceilaltzi nu am facut si e normal sa fie mandru de asta
tu n`ai fi ?
Initial trimis de Andrei
PreferatA eu unul iti multumesc , da pot sa spun ca am petrecut mai mult timp cu Hi-Q decat altii .. dar pot sa va mai spun ca m`am imprietenit cu toti cei care se ocupa de Hi-Q si vb la tef si pe net .. este o adevarata prietenie .. cred ca ar trebui sa fiu mandru .. cred.. inca nu sunt sigur :-)
Andrei
Initial trimis de sly
andrei...ce sa iti zic? sunt super astia din echipa hi-q incepand de la dj star, raul, etc...stii tu...ce zic..e tare prietenia asta...!!
Initial trimis de djdiu
Mah!!! Nu e ca si cum ai iubi 2 femei. Pai..pur si simplu imi place cum canta si gata. La iceput nu am avut o parere prea buna despre ei -Hi-q- asa ca e un progres ; dar totusi eu raman fan Gaz pe Foc.
si alta chestie ..cica eu sunt fan , adica nu sunt.. eu asa fan al Danei sunt ca si cum su7nt cu Florin & Mitza...dar vezi..cum sa pot fi asa fan Dana cand nu am discutat cu ea sau ceva de genul acesta. E ceva normal. Dar cu bigamias. Osama Ben Laden basinaa avut 74 sotii !!
:|
Initial trimis de djdiu
Cum sa ma exprim? Vorbeste mai clar! :con: :con: :con:
Initial trimis de sly
deci inainte de a trimite un mesaj pe forumul asta ai grija cum te exprimi...nu fii cu faze de astea gen "bagamias " shi ce ai mai scris in postul ala precedent...te rog mult !! atentzie la limbaj!!
Initial trimis de sly
andrei da care e roxana ca nu am vazut-o?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator