"Pentru prieteni" - noul album Hi-Q

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

hahahha

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 05, 2002 9:58 pm

Initial trimis de tzepo0o
ar fi chiar misto. si sa cante cu mana intinsa "n-am bani de bilet". ce mi-ar placea sa vad faza asta!!!!!!!

bey ma faci sa rad cu lacrimi .. :) sau sa cante "n`am bani de album Hi-Q " :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: hahahha

Mesajde lucianus » Mie Iun 05, 2002 10:12 pm

Initial trimis de Andrei

bey ma faci sa rad cu lacrimi .. :) sau sa cante "n`am bani de album Hi-Q " :-)

Andrei

Sau "n-am bani sa vin la Bucuresti..."
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Mie Iun 05, 2002 10:14 pm

hai ma ca merita banii albumul (cred si sper). si oricum hi-q is de treaba si le dau si lor o caseta ca-s prieteni si ca sa-i invete ce e aia muzica dance adevarata. io asa cred.
intoxic8
Junior Member

Mesajde lucianus » Mie Iun 05, 2002 10:22 pm

hai ma ca merita banii albumul (cred si sper). si oricum hi-q is de treaba si le dau si lor o caseta ca-s prieteni si ca sa-i invete ce e aia muzica dance adevarata. io asa cred.

Sigur merita.Eu abia astept sa se lanseze albumul mai sunt 3 zile
pana la lansare...
No Comment
lucianus
Junior Member

Yeah

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 05, 2002 10:24 pm

bine spus :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 06, 2002 7:46 am

Andrei - neatza..

Cu scuzele de rigoare cred veti mai avea parte de o absenta :(( .. eu sunt trecut pe lista neagra ..sincer imi pare rau ... dar nu pot.. :((

;P
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Hmmm

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 06, 2002 8:11 am

Initial trimis de sandrino
Andrei - neatza..

Cu scuzele de rigoare cred veti mai avea parte de o absenta :(( .. eu sunt trecut pe lista neagra ..sincer imi pare rau ... dar nu pot.. :((

;P

sandrino deci niki tu nu vii ? uffff cred ca niki eu

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Joi Iun 06, 2002 8:38 am

Initial trimis de Andrei

sandrino deci niki tu nu vii ? uffff cred ca niki eu

Andrei

ba o sa vii ka tre sa imi dai ce mi`ai promis :kiss:
PreferatA
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 06, 2002 8:39 am

Andrei... de ce nu mai :(( ce ai de pierdut .. du-te mai.. daca eu nu pot asta este :((
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Joi Iun 06, 2002 8:40 am

Andrei... de ce nu mai :(( ce ai de pierdut .. du-te mai.. daca eu nu pot asta este :((

o sa vina mei ;))si o sa ne distram pe cinste :) si o sa ne gandim la tine si o sa facem poze si o sa tzi le trimitem in e`mail :) :kiss:
PreferatA
Junior Member

Okei!

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 06, 2002 9:17 am

Initial trimis de PreferatA

o sa vina mei ;))si o sa ne distram pe cinste :) si o sa ne gandim la tine si o sa facem poze si o sa tzi le trimitem in e`mail :) :kiss:

Okei .. daca tu spui .. :D atunci ne vedem la Bucuresti da?!

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Concert HI-Q

Mesajde Mishuman » Joi Iun 06, 2002 1:28 pm

Dragi fani HI-Q si colegi de forum, multumesc celor care mi-au urat si rasurat bun venit.
Imi pare rau pentru aceeia dintre voi care nu vor putea fi prezenti la concert, iar celor care vor fi acolo le urez distractie placuta.
Sper sa fie totul ok, stiu ca HI-Q a facut totul ca evenimentul sa iasa cat mai bine, noi i-am ajutat cat am putut, acum depinde doar de voi. In general un eveniment este considerat reushit daca se bucura de participarea a cat mai multor fani. Mi-as dori sa puteti sa veniti la concert in numar cat mai mare, pentru ca presa sa poata scrie cu mana pe inima ca a fost un super concert.
Asa ca va astept pe toti la teatrul de vara.
C U there!
Mishuman
Junior Member

Okei!

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 06, 2002 8:15 pm

Initial trimis de Mishuman
Dragi fani HI-Q si colegi de forum, multumesc celor care mi-au urat si rasurat bun venit.
Imi pare rau pentru aceeia dintre voi care nu vor putea fi prezenti la concert, iar celor care vor fi acolo le urez distractie placuta.
Sper sa fie totul ok, stiu ca HI-Q a facut totul ca evenimentul sa iasa cat mai bine, noi i-am ajutat cat am putut, acum depinde doar de voi. In general un eveniment este considerat reushit daca se bucura de participarea a cat mai multor fani. Mi-as dori sa puteti sa veniti la concert in numar cat mai mare, pentru ca presa sa poata scrie cu mana pe inima ca a fost un super concert.
Asa ca va astept pe toti la teatrul de vara.
C U there!

eu sper ca sa pot sta de vorba cu tine putin la bucuresti :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Joi Iun 06, 2002 9:27 pm

in afara de Hi-Q cine va mai canta. sau o intrebare mai buna zic io: ce se va intampla concret acolo???
intoxic8
Junior Member

Mesajde allidda » Vin Iun 07, 2002 12:29 am

sandrino.....de ce nu poti veni?si eu care ma gandeam ca abia o sa ne cun si noi...
preferata si andrei....sper sa ne distram fain (inainte eu si cu andrei vom avea o mica discutie care sper sa decurga ...bine)
asa ca.....c u sambata
abia astept
alexa :)
allidda
Junior Member

Mesajde sandrino » Vin Iun 07, 2002 7:04 am

Mai fratilor.. stati linijtiti vor mai fi concerte Hi-Q .. vor mai fi intalniri si multe alte distractii asa ca nu se intampla nimic daca nu vin si eu ... imi doresc sa vin dar nu pot .. am si eu motivele mele.. va rog mult nu va suparati .. dar asta este ... i se putea intampla oricui chestia asta .... asa ca Andrei, Preferata, allidda si restul nu fiti suparati.. :( ;P ;P ;P
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Vin Iun 07, 2002 12:08 pm

Mai fratilor.. stati linijtiti vor mai fi concerte Hi-Q .. vor mai fi intalniri si multe alte distractii asa ca nu se intampla nimic daca nu vin si eu ... imi doresc sa vin dar nu pot .. am si eu motivele mele.. va rog mult nu va suparati .. dar asta este ... i se putea intampla oricui chestia asta .... asa ca Andrei, Preferata, allidda si restul nu fiti suparati.. :( ;P ;P ;P

din pacate cred ca nici eu nu pot ajunge la bucuresti dar nu disper deoarece la olimp la emisiunile Hi-q voi fi sigur shi va fi mega petrecere...
apreciez mesajul tau sandrino...un mesaj profund...:)))
sly

Mesajde allidda » Vin Iun 07, 2002 9:07 pm

mai fratilor.......daca tot abandonati unul cate unul unde ajungem pana la urma?florin isi pusese sperante in noi ca o sa facem mare reuniune mare...si voi?!?!?!
pana la urma cred ca o sa fim eu,deedee, preferatA si andrei....dar o sa ne distram super ca sa ii ofticam pe cei care nu au vrut sa vina sau nu au fost lasati sa vina (si cand te gandesti ca si eu era sa nu fiu lasata...dar se mai schimba lumea...10x mami )
abia astept.....mai sunt cateva ore si o astept pe deedee sa vina sa ma ia si apoi sa ne indreptam cu pasi repezi catre super distractia care se va intampla maine.....
ce pot sa va spun celor care maine o sa fiti acasa?!....nu fiti tristi!venim sa va povestim si sa va aratam poze....promitem!
c u soon!
alexa
allidda
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 07, 2002 9:54 pm

frumos spus sandrino. la mare e mai usor pentru lume sa ajunga. ne vedem la mare. acolo cu siguranta va fi mai multa lume (sper).

asadar ne vedem la mare. pana atunci distractie placuta celor care se duc la lansare.
intoxic8
Junior Member

Mesajde allidda » Vin Iun 07, 2002 10:11 pm

frumos spus sandrino. la mare e mai usor pentru lume sa ajunga. ne vedem la mare. acolo cu siguranta va fi mai multa lume (sper).

asadar ne vedem la mare. pana atunci distractie placuta celor care se duc la lansare.

nu stiu daca la mare o sa fie atata lume cunoscuta in aceeasi perioada....dar oricum e alegerea voastra si a parintilor vostrii.....
multumim de urare tzepOo.....o sa ne distram ...si pt. voi putin
alexa
allidda
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 07, 2002 10:19 pm

de ce nu crezi ca la mare o sa fie lume de pe fanclub.ro. telefoane exista, email-exista, internet-cafe-uri exista. se poate da veastea si ne putem strange. in afara de asta e mult mai accesibila marea d.p.d.v al cazarii.
intoxic8
Junior Member

Mesajde allidda » Vin Iun 07, 2002 10:30 pm

de ce nu crezi ca la mare o sa fie lume de pe fanclub.ro. telefoane exista, email-exista, internet-cafe-uri exista. se poate da veastea si ne putem strange. in afara de asta e mult mai accesibila marea d.p.d.v al cazarii.

da mai....dar o sa intervina in primul rand marea problema (daca ne lasa parinti) si apoi nu stiu daca toata lumea o sa mearga in aceeasi perioada la mare (tabere,parinti,etc.)
alexa
allidda
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 07, 2002 10:43 pm

tocmai din acest motiv am pomenit de telefoane, e-mail-uri si alte chestii care ne-ar putea ajuta sa comunicam zilele in care suntem la mare. e mare vacanta si cred ca avem timp sa ne intalnim.
intoxic8
Junior Member

Mesajde allidda » Vin Iun 07, 2002 10:56 pm

tocmai din acest motiv am pomenit de telefoane, e-mail-uri si alte chestii care ne-ar putea ajuta sa comunicam zilele in care suntem la mare. e mare vacanta si cred ca avem timp sa ne intalnim.

cum zici tuh......oricum era fain sa ne intalnim toti maine...dar asta e ...ne vedem la mare.acum ma duc la culcare ca maine tre sa fiu in forma
v-am pupat si o sa ma gandesc si la voi (sandrino, sly, tzepoOo, etc.)
alexa
allidda
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 07, 2002 11:10 pm

mie-mi spui cat de fain era??? tu macar te duci. da las ca ne intalnim noi cu alta ocazie.

te pup si io in numele meu si a lui sly si-ti urez somn usor si distractie placuta.
intoxic8
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Iun 08, 2002 12:53 am

hm!!!!..
mai sunt cateva ore...si o sam aduc s-o iau pe allidda si o sa mergem la bucureshti :) abia ashtpet...
pacat ca vom fi atat de putini ..adica doar eu ,allidda ,Andrei,Preferata....:(( ...buhuhu ...asta e.. :) oricum o sa ne distram noi si pt restul :) asta pot sa garantez!!!
abia ashtpet sa ascult melodiile ..sa vb cu ei ....sa ....hm.. :) sa ma distrez!..sa fac poze.. sau iau postere..caseta..:) ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde lucianus » Sâm Iun 08, 2002 9:10 am

Initial trimis de deedee
hm!!!!..
mai sunt cateva ore...si o sam aduc s-o iau pe allidda si o sa mergem la bucureshti :) abia ashtpet...
pacat ca vom fi atat de putini ..adica doar eu ,allidda ,Andrei,Preferata....:(( ...buhuhu ...asta e.. :) oricum o sa ne distram noi si pt restul :) asta pot sa garantez!!!
abia ashtpet sa ascult melodiile ..sa vb cu ei ....sa ....hm.. :) sa ma distrez!..sa fac poze.. sau iau postere..caseta..:) ....

Daca faci poze sa mi le dai si mie pls.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Iun 08, 2002 7:46 pm

Initial trimis de deedee
hm!!!!..

ufffffffffff sunt acasa la iasi shi ma gandesc cum va distrati voi la bucuresti shi allidda shi deedee tre sa ne intalnim neaparat la mare ...eu shi tzepoOo ne vom duce in tabara la costinesti intre 10iulie sau 15iulie-25iulie,etc...shi oricum o sa tin leg. prin mailuri , tel shi o sa facem o adunare mai mare...decat asta de la lansarea albumului...
ps:deedee sa te gandesti la ce ti-a spus tzepoOo ..ok?
sly

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 08, 2002 9:16 pm

chiar asa deedee. sa stii ca vb serios. cat despre noul album de-abia astept sa-l ascut si io.

sper ca adunarea cea mare va fi la mare si voi fi si io prezent acolo.
intoxic8
Junior Member

Mesajde lucianus » Sâm Iun 08, 2002 10:08 pm

chiar asa deedee. sa stii ca vb serios. cat despre noul album de-abia astept sa-l ascut si io.

sper ca adunarea cea mare va fi la mare si voi fi si io prezent acolo.

Eu nu voi fi din pacate si nu ma voi putea distar cu voi :cry:
No Comment
lucianus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q