Initial trimis de tzepo0o
ar fi chiar misto. si sa cante cu mana intinsa "n-am bani de bilet". ce mi-ar placea sa vad faza asta!!!!!!!
bey ma faci sa rad cu lacrimi ..

Andrei
ar fi chiar misto. si sa cante cu mana intinsa "n-am bani de bilet". ce mi-ar placea sa vad faza asta!!!!!!!
Initial trimis de Andrei
bey ma faci sa rad cu lacrimi ..sau sa cante "n`am bani de album Hi-Q " :-)
Andrei
hai ma ca merita banii albumul (cred si sper). si oricum hi-q is de treaba si le dau si lor o caseta ca-s prieteni si ca sa-i invete ce e aia muzica dance adevarata. io asa cred.
hai ma ca merita banii albumul (cred si sper). si oricum hi-q is de treaba si le dau si lor o caseta ca-s prieteni si ca sa-i invete ce e aia muzica dance adevarata. io asa cred.
Initial trimis de sandrino
Andrei - neatza..
Cu scuzele de rigoare cred veti mai avea parte de o absenta.. eu sunt trecut pe lista neagra ..sincer imi pare rau ... dar nu pot..
![]()
;P
Andrei... de ce nu maice ai de pierdut .. du-te mai.. daca eu nu pot asta este
![]()
Initial trimis de PreferatA
o sa vina mei)si o sa ne distram pe cinste
si o sa ne gandim la tine si o sa facem poze si o sa tzi le trimitem in e`mail
:kiss:
Initial trimis de Mishuman
Dragi fani HI-Q si colegi de forum, multumesc celor care mi-au urat si rasurat bun venit.
Imi pare rau pentru aceeia dintre voi care nu vor putea fi prezenti la concert, iar celor care vor fi acolo le urez distractie placuta.
Sper sa fie totul ok, stiu ca HI-Q a facut totul ca evenimentul sa iasa cat mai bine, noi i-am ajutat cat am putut, acum depinde doar de voi. In general un eveniment este considerat reushit daca se bucura de participarea a cat mai multor fani. Mi-as dori sa puteti sa veniti la concert in numar cat mai mare, pentru ca presa sa poata scrie cu mana pe inima ca a fost un super concert.
Asa ca va astept pe toti la teatrul de vara.
C U there!
Mai fratilor.. stati linijtiti vor mai fi concerte Hi-Q .. vor mai fi intalniri si multe alte distractii asa ca nu se intampla nimic daca nu vin si eu ... imi doresc sa vin dar nu pot .. am si eu motivele mele.. va rog mult nu va suparati .. dar asta este ... i se putea intampla oricui chestia asta .... asa ca Andrei, Preferata, allidda si restul nu fiti suparati..;P ;P ;P
frumos spus sandrino. la mare e mai usor pentru lume sa ajunga. ne vedem la mare. acolo cu siguranta va fi mai multa lume (sper).
asadar ne vedem la mare. pana atunci distractie placuta celor care se duc la lansare.
de ce nu crezi ca la mare o sa fie lume de pe fanclub.ro. telefoane exista, email-exista, internet-cafe-uri exista. se poate da veastea si ne putem strange. in afara de asta e mult mai accesibila marea d.p.d.v al cazarii.
tocmai din acest motiv am pomenit de telefoane, e-mail-uri si alte chestii care ne-ar putea ajuta sa comunicam zilele in care suntem la mare. e mare vacanta si cred ca avem timp sa ne intalnim.
Initial trimis de deedee
hm!!!!..
mai sunt cateva ore...si o sam aduc s-o iau pe allidda si o sa mergem la bucureshtiabia ashtpet...
pacat ca vom fi atat de putini ..adica doar eu ,allidda ,Andrei,Preferata.......buhuhu ...asta e..
oricum o sa ne distram noi si pt restul
asta pot sa garantez!!!
abia ashtpet sa ascult melodiile ..sa vb cu ei ....sa ....hm..sa ma distrez!..sa fac poze.. sau iau postere..caseta..
....
Initial trimis de deedee
hm!!!!..
mai sunt cateva ore...si o sam aduc s-o iau pe allidda si o sa mergem la bucureshtiabia ashtpet...
pacat ca vom fi atat de putini ..adica doar eu ,allidda ,Andrei,Preferata.......buhuhu ...asta e..
oricum o sa ne distram noi si pt restul
asta pot sa garantez!!!
abia ashtpet sa ascult melodiile ..sa vb cu ei ....sa ....hm..sa ma distrez!..sa fac poze.. sau iau postere..caseta..
....
chiar asa deedee. sa stii ca vb serios. cat despre noul album de-abia astept sa-l ascut si io.
sper ca adunarea cea mare va fi la mare si voi fi si io prezent acolo.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator