noutati!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Bau

Mesajde PreferatA » Mar Iun 18, 2002 2:59 pm

Initial trimis de Razvan/HI-Q_NOI
Mare popor mare!!!! In aproximativ 2 saptamani voi pune pe net un nou site cu hi-q . In el puteti gasii: Intalnirile de dragoste perfecte cu Dana, Mihai si Florin, Cover Story-ul formatiei, adresele fan-cluburilor din Romania cat si link-uri catre site-urile acestora, destainuirile fanilor + o super rubrica unde puteti gasii skinuri si wallpaperuri cu hi-q

off eu intrai pe subiektul asta ptr ka vroiam sa vad adresa noului site ,,, iar tu ma iei si imi zici ka va fi gata peste doua saptamani .. nu puteai sa anuntzi kand era deja gata ? akuma noi ce ar trebui sa scrie pe subiektul asta ? impresii despre site nu ? dar kum sa scriem impresii daca nu e gata site`ul ?
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mar Iun 18, 2002 3:06 pm

Initial trimis de AnDr3y - Radu
Hi Florin:)))....site-ul...destul de bun...dar un sfat...incearca ceva in Flash...ca e la moda:)))...mai exact inceracaun Flash MX...oricum tzinetzi`o tot asa...shi oricear fi Hi-Q rulzz:))

florin a zis ka nu o sa foloseaska flash`ul ptr ka se inkarka mai greu . a vrut sa faca un site ushor accesibil si kat mai complet .. si eu zik ka a reushit! se inkarka si rpd si contzine si toate informatziile .. si retzine un lukru .. nu de fiecare data imaginea vinde produsul !
PreferatA
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 18, 2002 4:47 pm

da asa este :) perferata.. nu imaginea vinde produsul... :)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mar Iun 18, 2002 7:39 pm

hai sa va mai divulg de ce se amana lansarea site-ului nostru:
astept un mail de la FLorin care inca nu a venit dar o sa-i dau un telefon shi o sa-l rog sa trimita mailul ala deoarece e ff important pt site!!
oricum vom incerca shi cred ca vom reusi sa lansam site-ul pana sambata!!
sper!!
o sa va tin la curent...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde intoxic8 » Mar Iun 18, 2002 9:29 pm

:con: sa iteleg, PreferatA, ca daca te abordeaza un hidos pe strada si te invita la un suc tu accepti ca vezi doamne poate are ceva creier??? nu prea cred. in al doilea rand se vede treaba ca ai citit mesajele pe sarite. adresa site-ului lui Razvan este:http://www.hi-qmania.go.ro.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Mar Iun 18, 2002 9:36 pm

:dir: sly te rog sa nu mai promiti nimic si de asemenea sa nu dai vina pe nimeni. principalii vinovati ca site-ul intarzie suntem noi (mai mult tu). parca am hotarat ca pana nu publicam site-ul nu mai spunem nimic. te rog sa nu ma superi.

ps: tineti aproape. nu mai dureaza mult si apare. (sper):cool:
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Deap!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 9:42 pm

Initial trimis de tzepo0o
:con: sa iteleg, PreferatA, ca daca te abordeaza un hidos pe strada si te invita la un suc tu accepti ca vezi doamne poate are ceva creier??? nu prea cred. in al doilea rand se vede treaba ca ai citit mesajele pe sarite. adresa site-ului lui Razvan este:http://www.hi-qmania.go.ro.

tzepo0o dap sunt de accord cu tine iar in legatura cu site`ul lu` Razvan .. este kewl dar tre` sa mai lucreze la lunkuri`!
AnDrEi
Junior Member

cul

Mesajde AnDr3y - Radu » Mar Iun 18, 2002 9:43 pm

Yeeee intr`o saptamana sau cam asa...apare noul site al fan-clubului Hi-Q din Bacau realizat de Andrei (Fr3cky) shi Andrei (Andr3y). Noua adresa http://www.fanclub.tk .... :) ... am sa va anunt io exact cand va fi gata... Hi`Q :rulz:
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Fain!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 9:52 pm

:dir: sly te rog sa nu mai promiti nimic si de asemenea sa nu dai vina pe nimeni. principalii vinovati ca site-ul intarzie suntem noi (mai mult tu). parca am hotarat ca pana nu publicam site-ul nu mai spunem nimic. te rog sa nu ma superi.

tzepo0o nu mai fii supariki .. lasa ca o sa faci ( facetzi` ) pana la urma site`u si va fi Okei totu`

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mar Iun 18, 2002 9:56 pm

si tu imi citesti cuvintele pe sarite ! tot ce am zis eu e ka nu are sens sa se qanuntze un lukru ku doua saptamani inainte de a fi gata ! daca anuntza ku o zi inainte ce avea? sau voi inainte sa mankatzi aanuntzatzi lumea ku doua saptamani inainte ka sa va zika pofta buna ?
PreferatA
Junior Member

Ups!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 10:07 pm

Initial trimis de PreferatA

si tu imi citesti cuvintele pe sarite ! tot ce am zis eu e ka nu are sens sa se qanuntze un lukru ku doua saptamani inainte de a fi gata ! daca anuntza ku o zi inainte ce avea? la fel ka si faza cu emisiunea academia vedetelor kand e invitat florin :) tot peste doua saptamani ? sau voi inainte sa mankatzi aanuntzatzi lumea ku doua saptamani inainte ka sa va zika pofta buna ?

PreferatA acest mesaj nu are niki o lojika .. de ce? deoarece la faza cu site`u poate ca ai dreptate .. dar la faza cu anuntarea ca peste 2 saptamani Florin Grozea va fi invitat la Academia Vedetelor si ca fanii il pot vedea .. ai gresit cumplit .. deoarece mai bine anunti acest eveniment cu 1-2 saptamani inainte decat cu 1 zi .. de ce? deoarece asa mai multi fani vor putea sa stie dinainte.. adik au fost informati iar atunci isi vor face programu` in asa fel incat sa vizioneze emisiunea.. de ex unii pot sa fie la mare si in lok sa stea 2 ore de nebun pe afara sa se plimbe mai bene se uita le TV nu? dar also u think before u post a message!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Mie Iun 19, 2002 1:36 am

Andrei ai o bere de la mine. insfarsit pui punctul pe I.
Preferata sa stii ca citesc mesajele in intregime. mei un site ca sa fie reusit terbuie sa aiba vizitatori! intelegi pana aici??? sper ca da. adca anunta cu o zi inainte nu avea atata reclama cat are daca a anuntat aparitia site-ului cu 2 saptamani inainte. get it?? nu e chiar asa de dificil.

cred ca ar trebui sa recitesti cartea de a IX-a de logica, pt ca iti cam lipseste... nu-ti fa griji cu timpul te inveti tu.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iun 19, 2002 10:42 am

Cat despre pagina... e dragutza imi place.. :)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

I love it :-)

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 19, 2002 11:48 am

Initial trimis de sandrino
Cat despre pagina... e dragutza imi place.. :)

sandrino si mie imi plake pagina .. dar go and chek http://www.fanclub.tk si spune`mi parerea ta :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iun 19, 2002 2:43 pm

Andrei e interesanta pagina .. am mai vazut-o data si ti-am spus ca-mi place...
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mie Iun 19, 2002 7:35 pm

ok mai tzepo0o ...deci pana cand se va lansa site-ul nostru care sper sa ma atraga cat de cat atentzia nu voi mai posta nimic shi nu am dat vina pe nimeni dar asha zicea Florin ca o sa ne trimita un mail cu stii tu ce ....
sly

Mesajde sly » Mie Iun 19, 2002 7:41 pm

pentru cei care ii intereseaza in nr de saptamana asta al revistei story apar 3 pagini cu dana &calin...!!
sly

Mesajde sly » Mie Iun 19, 2002 7:48 pm

e misto site-ul ...
pozele sunt stil!!
sly

Re: Fain!

Mesajde intoxic8 » Mie Iun 19, 2002 9:32 pm

Initial trimis de Andrei

tzepo0o nu mai fii supariki .. lasa ca o sa faci ( facetzi` ) pana la urma site`u si va fi Okei totu`

Andrei :-)

asta stiu mei. nu sunt suparat. dar s-a vorbit prea mult de site-ul din iasi si ma tem ca nu va mai fi evalut la adevarata valoare pentru ca lumea stie in mare la ce sa se astepte. in al doilea rand prea multa lume si-a dat cu parerea despre site-ul nostru, fara macar sa stie despre ce vorbeste si asta pejudiciza (sa zicem) imaginea site-ului. a inceput sa ma plictiseasca povestea cu site-urile. anuntati si voi alte chestii, mai senzationale.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

felicitari Andrei

Mesajde intoxic8 » Mie Iun 19, 2002 9:53 pm

insfarsit vad un site care merita admirat! bravo omule. dupa ce am vazut site-ul tau m-am hotarat sa mai aman oleaca lansarea site-ului meu, ca sa mai pun ceva lucruri la punct.:D

sly inainte sa spui ceva ia legatura cu mine!:cool:
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 20, 2002 8:47 am

tzepoo ti-ai dat seama si tu ma.. cam greu .. :( ... mie imi place ca toti ati spun ca o sa apara nijte site-uri .. super.. etc etc.. nu are rost sa reproduc ce ati spus voi.. dar nu vad nici o miscare.. si ce e mai rau este ca va certati din nimicuri... asta este ... :( .. poate o sa terminati odata cu asta si nu va mai laudati ca o sa fie nu stiu ce ...
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 20, 2002 9:24 am

tzepoo looooool .. ... sa nu-mi spui ca site-ul lui Andrei ti-a dat vreo idee pe care o vei aplica si pe site-ul vostru .. :) lool
sandrino
Junior Member

Re: felicitari Andrei

Mesajde sly » Joi Iun 20, 2002 4:46 pm

insfarsit vad un site care merita admirat! bravo omule. dupa ce am vazut site-ul tau m-am hotarat sa mai aman oleaca lansarea site-ului meu, ca sa mai pun ceva lucruri la punct.:D

sly inainte sa spui ceva ia legatura cu mine!:cool:

shi ce ti-a placut la site-ul ala mai tzepo0o??
sly

Mesajde sandrino » Joi Iun 20, 2002 6:08 pm

tzepoo eu cred ca ar trebui sa fii cat mai original :)
sandrino
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Joi Iun 20, 2002 9:17 pm

mei 2 site-uri au aparut: http://www.hi-qmania.go.ro si http://www.fanclub.tk (parca).
macar mi-am dat seama la un moment dat! de reclama are nevoie toata lumea. de aici laudele, de aici certurile (cred). nu stiu, cearta nu a inceput de la mine, ci a ajuns si la mine. eu sunt gata oricand sa ma impac dar restul...

dar sa revenim la subiect: noutati!!!! vreau sa aud chestii noi!!!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 21, 2002 1:03 am

nu am spus ca am de gand sa imprumut vreo idee. am spus doar ca o sa mai intarizii oleaca si asta pentru ca nu vreau sa... cititi reactiile la mesajul meu ca sa va lamuriti!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Vin Iun 21, 2002 8:40 am

tzepoo da da :) interesant .... cat mai dureaza pana apare pagina ... ?
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Vin Iun 21, 2002 9:28 am

tzepoo :) cu mine nu cred ca ai nimic nu ? cat despre noutati nu stiu ce sa zic .. astept sa-mi pice una la mana ca sa v-o spun ...
sandrino
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Vin Iun 21, 2002 3:19 pm

Initial trimis de Andrei

PreferatA tu chiar nu vrei ? hehehe asa ca nu te mai lua de altii mey de rog frumos :-)

pai eu nu vreau ptr ka eu am kumparat de la tarabe! de asta sunt fan nu ? sa iau imediat kand apare ... si sa nu iau de la cei sarmani :P
PreferatA
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Vin Iun 21, 2002 3:53 pm

Andrei ai o bere de la mine. insfarsit pui punctul pe I.
Preferata sa stii ca citesc mesajele in intregime. mei un site ca sa fie reusit terbuie sa aiba vizitatori! intelegi pana aici??? sper ca da. adca anunta cu o zi inainte nu avea atata reclama cat are daca a anuntat aparitia site-ului cu 2 saptamani inainte. get it?? nu e chiar asa de dificil.

cred ca ar trebui sa recitesti cartea de a IX-a de logica, pt ca iti cam lipseste... nu-ti fa griji cu timpul te inveti tu.

sa inteleg la tine ka tre sa faci reklama mare inainte ca sa intre careva pe site`ul tau .. mai daca e bun intra orikum plus ka .. daca intra unul si zice ca e bun spune la totzi degeaba faci tu reklama ku doua saptamani inainte ! se vede ca esti pikat ... de pe luna !
PreferatA
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q