Initial trimis de sandrino
hmm.. sa inteleg si pe 23 iulie se vor intalni cativa?
Initial trimis de DJ STAR
De azi am si eu cont pe fanclub.ro, ca prea v-am auzit pe toti vb de acest forum! Si, in plus, imi sunteti simpatici!:-)
Andrei, Allidda, DeeDee, Sly, Alexy, CloClo, PreferatA , am intrat si eu in gasca voastra pe net.
De miercuri, 19 iunie, vom fi cu toti la mare de unde va vom transmite salutari "calde"... si "ude":-)
Semneaza: Danutz, DJ STAR, danutz69.
Initial trimis de Alexya
exact, poate merge sa se dea cu tzoagla sau cu rolele sau stai...s-au inventat scuterele:))
oricum e treaba lui.
nu?:)
Initial trimis de Andrei
Dap sandrino intelegi foarte bine ..dar pe 23 se vor intalni cei apropiati lu danutz .. deeh nu o sa vina fanii Hi-Q din toata tzara la ziua lui .. so .. ne vedem majoritatea pe 29 Iulie 2002 Dap?
Andrei :-)
Initial trimis de Alexya
hehehehe cel mai important e ca danutz o sa puna muzika buna:-)
andrei, nemtii zik ca nui bine sa zici "la multi ani" inainte pt ca o sa aiba ghinion tot anu asha ca retrageti cuvintele![]()
Initial trimis de Alexya
vai ce rau poti sa fi acuma ca tea invitat trebuie sa dai veste la toata tzara?
Andrei da am inteles.. stai fara grija nu aveam de gand sa vin pe 23 ... ;j lool
Asa ca stai fara grija ai scapat de mine ...eu voi fi aici ca sa...![]()
Initial trimis de Andrei
Alexya bene mey mi le retrag :-) adik sustrag dar .. tot nu inteleg ce legatura are Dj Star cu Nemtzii si cu urarea mea de "La Multi Ani" ?
Andrei :-)
Initial trimis de Razvan/HI-Q_NOI
Mie imi place tipu')))))
L-am cunoscut la Hunedoara anul trecut.
Aaaaaaaaa!!!!!!
Imi plac super mult ochelarii lui aia rosiii
loooooool
de ce.. ptr. ca acei ochelarii sunt la Andrei![]()
Initial trimis de Alexya
:))))ehehehehehehe dar ce va place cel mai mult la danutz? preferatei gropitzele shi lui razvi okelarii...mie imi place de el in general shi mai ales atunci cand ishi deschide gura nu te mai opreshti din ras![]()
Initial trimis de sly
ce imi place mie la dj star??
cred ca felul lui de a fi , muzica buna pe care o pune in disco de fiecare data precum shi concursurile pe care le face...intr-un cuvant e best omul , stie sa faca atmosfera11
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator