Va place de Razvan (manager-ul trupei)?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Va place de Razvan (manager-ul trupei)?

Mesajde forever_clo » Vin Dec 07, 2001 10:46 pm

mie imi place mult de el si as vrea sa-l intalnesc bineinteles eu am vorbit cu el la telef.
si ne-am trimis mesaje......
forever_clo
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Mai 31, 2002 5:35 am

:hehe:
mie-mi place ca e in clip la Parazitii
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mai 31, 2002 9:52 am

e ff de treaba Razvan ..dar nu cred ca prea multzi il cunosc dar in fine...eu am stat cu el la iasi..shi m-am distrat ff misto...etc
sly

Pai...

Mesajde AnDrEi » Vin Mai 31, 2002 6:32 pm

Razvan ? Un tip super de treaba .. care se tine de cuvant .. si care este putin cam nebunatik .. numa el poate conduke un scuter X19 .. deeeh .. baietzas de treaba .. dar are un defect.. m`a obligat sa ma uit la TV cand eram la Iasi .. la Full-Contact ( lupte ) .. deeeh am glumit ca m`a obligat dar niki nu puteam sa refuz :D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mai 31, 2002 7:11 pm

hai sa va zic shi eu o faza cool cu dl. razvan...: era cu dana la iasi shi stateam eu cu dana shi vorbeam, ii aratam niste poze de la emisiunile de la mare, shi cum stateam asha de vb cu dana dau sa ridic capul shi vad o namila de om langa mine....ce inalt e!! la care il intreb : "dl. razvan alexandrescu?? :)) (ce frumos am vb cu el...) shi el rasp. ca e el...shi eu ii zic : :"ai onoarea cu dj sly:" ce s-a distrat omul shi dana mai ales...
sly

Mesajde Raven » Vin Mai 31, 2002 10:23 pm

Initial trimis de sly
hai sa va zic shi eu o faza cool cu dl. razvan...: era cu dana la iasi shi stateam eu cu dana shi vorbeam, ii aratam niste poze de la emisiunile de la mare, shi cum stateam asha de vb cu dana dau sa ridic capul shi vad o namila de om langa mine....ce inalt e!! la care il intreb : "dl. razvan alexandrescu?? :)) (ce frumos am vb cu el...) shi el rasp. ca e el...shi eu ii zic : :"ai onoarea cu dj sly:" ce s-a distrat omul shi dana mai ales...

Tu DJ ? Hai ma...

IMHO: Penibil, anyway...:cool:
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Mesajde RAMIRA_RO » Sâm Iun 01, 2002 1:03 am

Initial trimis de Raven

Tu DJ ? Hai ma...

It waz a joke mai!!si oricum a fost nice mie imi place:))

p.s. ce poze i-ai aratat la dana????aaa si ce cadou i-ai dat?:) sa nu te supi da-s asa de curioasa din fire iuiuiui
RAMIRA_RO
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Iun 01, 2002 12:38 pm

hm..:)
mie tot imi zicea FLorin de Razvan in sus ..Razvan in jos..:)
dar nu prea shtiam eu cine e :) adica nu-l cunoshteam :0 shtiam doar ca sta cu FLorin in camera
si in disocteca incainte sa inceapa concertul m-am dus la el ..fara sa shtiu ca el e Razvan ..am crezut ca e un body-guard al discotecii si l-am rugat sa il keme pe Raoul care era pe scena:) si atunci el m-a dus si pe mine pe scena:)
e cool!:) mai ales cand face faze d-astea:)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Raven » Sâm Iun 01, 2002 4:00 pm

Initial trimis de RAMIRA_RO

p.s. ce poze i-ai aratat la dana????aaa si ce cadou i-ai dat?:) sa nu te supi da-s asa de curioasa din fire iuiuiui

Lectie de romana: "Ce poze i-ai aratat Danei" in loc de "ce poze i-ai aratat la dana"...
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Hmmm!

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 01, 2002 4:55 pm

Initial trimis de Raven

Lectie de romana: "Ce poze i-ai aratat Danei" in loc de "ce poze i-ai aratat la dana"...

Raven nu mai fii rau .. iti repet asta pentru a 2`a oara si apropos.. :D fah bitch .. pacat ca nu ai vazut pozele alea .. :p mureai de ras.. aaaaaaaaa si hai sa fim toti On Nopik nu? :-)

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Cum l`am cunoscut eu pe Razvan ? :-)

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 01, 2002 5:01 pm

Pai eram in Bacau in holul hotelului unde Florin si Mitza erau cazati .. stateam la masa .. ( acolo mai erau Ady , Dan & Roxana si Mitza ) .. si tocmai vad ca apare un om .. destul de mare.. :D iar Mitza cica a spus "Hai sa va fac cunostiinta .. el este Andrei iar el este Razvan ".. eu cand am auzit .. am dat mana si l`am salutat .. dar Razvan .. a inceput sa imi spune :dir: "Aha, deci tu esti ala care m`a dat afara de pe #Hi-Q cand eram pe mirC tu esti ala da? .. si ce daca :B .. doar tu o sa ajungi asa ;n dupa ce ma iau de tine :-) " ehehehe cam asa a fost.. dar noah .. aceste lucruri au fost spuse asa in gluma .. .. Kewl ?!?

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Iun 01, 2002 7:54 pm

Initial trimis de RAMIRA_RO

normal ca a fost o gluma dar Raven cam greu se prinde..i-am aratat niste poze din doua emisiuni de la OLimp ...Papparazzi ...cand au fost invitati ND , Asia,CANDy, DOuble D, etc shi i-am dat cadou un maimutoi adica o maimutica de plus...
sly

Mesajde sly » Sâm Iun 01, 2002 7:58 pm

Initial trimis de Raven

Tu DJ ? Hai ma...

POSTUL 1000...
am fost obligat sa fac din acest post un scandal...in loc sa ma bucur de acest post...
raven te rog frumos daca postezi pe acest forum incearca sa o faci in limita bunului simt shi te rog sa imi dai un pm shi sa-mi explici de ce am fost penibil...pur shi simplu a fost o gluma...ufff dar din cate se obs. tu esti mai rau decat zgubilici...
ok>?? sorry daca te-am suparat my dear friend ..dar vreau liniste pe forum mai ales acuma cand a intrat dana ... :)))
sly

Mesajde sandrino » Dum Iun 02, 2002 8:18 am

Eu unul nu-l stiu pe Razvan.. din cate am citit
pe aici mi se pare a fi un om cam vesel :) lol
Acum cine stie ... poate o sa avem ocazia sa-l
cunoastem toti..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

daca tot scriu cei cunoscatori hai sa spun si eu.....

Mesajde allidda » Lun Iun 03, 2002 2:32 am

eu pe razvan l-am cunoscut acum vreun an si jumatate cand au filmat o lipeala pt "totul va fi bine" la pitesti si a fost super haios....iar in ultima vreme am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine ....e super de treaba si e un prieten foarte drag mie (stim noi de ce :) )
alexa
allidda
Junior Member

Aham!

Mesajde AnDrEi » Lun Iun 03, 2002 1:23 pm

Initial trimis de allidda
eu pe razvan l-am cunoscut acun vreu an si jumatate cand au filmat o lipeala pt "totul va fi bine" la pitesti si a fsot super haios....iar in ultima vreme am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine ....e super de treaba si e un prieten foarte drag mie (stim noi de ce :) )
alexa

Allidda stiu si eu de ce :D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Aham!

Mesajde allidda » Mar Iun 04, 2002 12:52 am

Initial trimis de Andrei

Allidda stiu si eu de ce :D

Andrei

andrei.....tu ce stii si de unde?...da-mi un pm si povesteste-mi ca mor de curiozitate
alexa
allidda
Junior Member

Nope!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 04, 2002 11:31 pm

andrei.....tu ce stii si de unde?...da-mi un pm si povesteste-mi ca mor de curiozitate
alexa

Alexandra te rog eu mult nu muri .. si am spus ca stiu eu ceva .. asa in spirit de gluma :-)

Andrei ;-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Nope!

Mesajde allidda » Mie Iun 05, 2002 1:26 am

Initial trimis de Andrei

Alexandra te rog eu mult nu muri .. si am spus ca stiu eu ceva .. asa in spirit de gluma :-)

Andrei ;-)

credeam ca stii ceva intr-adevar......
allidda
Junior Member

Okei!

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 05, 2002 7:37 am

credeam ca stii ceva intr-adevar......

allidda asta este .. sorry :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member