Inscrieri la "Hi-Q noi!
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Inscrieri la "Hi-Q noi!
Gata! Am terminat pagina (beta) pentru emisiunea de duminica, cu Hi-Q, de la munte!!!!
Despre ce este vorba, de fapt?
Noi alegem un tanar (pe baza inscrierilor voastre) sa vina la Poiana Brasov si sa stea 24 de ore cu vedeta lui preferata! Da, o zi intreaga! Da, in aceeasi camera de hotel! Da, va putea sa-l intrebe tot ceea ce vrea pe artist!
Si, da! Drumul, cazarea, masa, totul... totul este suportat de Antena1!! Voi nu trebuie decat sa va inscrieti, sa spuneti care este vedeta voastra preferata, si noi facem restul!
Atentie! Inscrie-te cat poti de repede pe http://www.hi-q.ro si poti fi norocosul care sta 24 de ore cu vedeta lui!
Apoi duminica, impreuna cu doi prieteni, va aparea in emisiune intr-un concurs traznit, o parodie de olimpiada de iarna! Concursul acesta este pe bani, normal:0) Cine castiga, ia premiul cel mare!
Mai multe despre noua emisiune cu Hi-Q de la Antena1 poti gasi pe site-ul nostru oficial http://www.hi-q.ro .
PS: Si pe acest forum a existat, candva, topic-ul "Ce ai face daca ai putea sta o zi intreaga cu idolul tau?". Multumesc de idee:0)
Despre ce este vorba, de fapt?
Noi alegem un tanar (pe baza inscrierilor voastre) sa vina la Poiana Brasov si sa stea 24 de ore cu vedeta lui preferata! Da, o zi intreaga! Da, in aceeasi camera de hotel! Da, va putea sa-l intrebe tot ceea ce vrea pe artist!
Si, da! Drumul, cazarea, masa, totul... totul este suportat de Antena1!! Voi nu trebuie decat sa va inscrieti, sa spuneti care este vedeta voastra preferata, si noi facem restul!
Atentie! Inscrie-te cat poti de repede pe http://www.hi-q.ro si poti fi norocosul care sta 24 de ore cu vedeta lui!
Apoi duminica, impreuna cu doi prieteni, va aparea in emisiune intr-un concurs traznit, o parodie de olimpiada de iarna! Concursul acesta este pe bani, normal:0) Cine castiga, ia premiul cel mare!
Mai multe despre noua emisiune cu Hi-Q de la Antena1 poti gasi pe site-ul nostru oficial http://www.hi-q.ro .
PS: Si pe acest forum a existat, candva, topic-ul "Ce ai face daca ai putea sta o zi intreaga cu idolul tau?". Multumesc de idee:0)
- Florin Hi-Q
- Junior Member
florine , oricat de tampiti am fi, nu-i nevoie sa postezi acelasi subiect de doua ori....we get your point 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Soryy!
Initial trimis de caprioara
florine , oricat de tampiti am fi, nu-i nevoie sa postezi acelasi subiect de doua ori....we get your point![]()
Promit ca nu se mai repeta:-)
- Florin Hi-Q
- Junior Member
m-am inscris si eu cu toate ca s-ar putea sa nu apar prin peisaj pe acolo ca am unele probleme dar daca vin sau nu ma sa te anunt........
si cu toate ca stiu ca nu am sa castig eu macar incerc ptr ca tu m-ai convins.....
thx.....:-)
si cu toate ca stiu ca nu am sa castig eu macar incerc ptr ca tu m-ai convins.....
thx.....:-)
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
vreau sa vin la emisiunea voastra sa-mi intalnesc vedeta preferata
hy eu sunt alex si vreau sa - mi intanlesc vedeta preferata ,dar existo o problema...........voi sunteti preferatii mei..........dar dupa voi sunt ANIMAL X si daca puteti sa fcaceti cumva sa ma intalnesc cu ei ar fi super ! va rog sa-mi trimiteti un mail cu raspumsul vostru si dar ví£ rog mai repede cí£ ard de nerabdare!
datele mele personale sunt:
ma numesc POPA ALEXANDRU CIPRIAN, locuiesc in PLOIESTI pe str. COSMINELOR, nr. 1 , bl. 176B ,sc. A ,ap. 15 ..............
am 15 ani fac 16 pe 6 febroarie ...........
adresa dmea de mail este barosanul_jr@yahoo.com......pa astept raspunsul vostru! pa
datele mele personale sunt:
ma numesc POPA ALEXANDRU CIPRIAN, locuiesc in PLOIESTI pe str. COSMINELOR, nr. 1 , bl. 176B ,sc. A ,ap. 15 ..............
am 15 ani fac 16 pe 6 febroarie ...........
adresa dmea de mail este barosanul_jr@yahoo.com......pa astept raspunsul vostru! pa
- _barosanul_
VREAU SI EU!!!!!!!
Chiar daca inteleg ca emisiunea este pt alte trupe, eu tot pe voi va vreau,voi sunteti preferatii mei si veti si in continuare.Crede-ti ca s-ar putea face o exceptie ?!?!?Sper intr-un raspuns afirmativ.
"Dau regatul si cateva oi
Pentru ca sa vin la HI-Q NOI."
MULTI PUPICI DE LA CRISTINUTZA DIN BARLAD
"Dau regatul si cateva oi
Pentru ca sa vin la HI-Q NOI."
MULTI PUPICI DE LA CRISTINUTZA DIN BARLAD
- cristinutza
sal as dorii sa petrec 24 de ore cu animalx
mesaj trimis de giulia_car:
ii votez pe cei de la animal x pentru ca sunt cei mai tari si daca as putea sa stau cu ei 24 de ore ar fii super cul si mi-ar place sa stau cu ei sa ne distram la maxim pentru ca viata este vacuta sa te mai si distrezi, iar parerea mea este ca numai cu voi ma voi distra cu adevarat. eu ma numesc andreea si pentru un eventual raspuns adresa mea este [url]www.[/url] giulia_car @yahoo.com. oricum nu am eu bafta asta sa va intalnesc .pa va sarut andreea.
ii votez pe cei de la animal x pentru ca sunt cei mai tari si daca as putea sa stau cu ei 24 de ore ar fii super cul si mi-ar place sa stau cu ei sa ne distram la maxim pentru ca viata este vacuta sa te mai si distrezi, iar parerea mea este ca numai cu voi ma voi distra cu adevarat. eu ma numesc andreea si pentru un eventual raspuns adresa mea este [url]www.[/url] giulia_car @yahoo.com. oricum nu am eu bafta asta sa va intalnesc .pa va sarut andreea.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
concurs
Salut !
de ce vreau sa vin ? E SIMPLU:cel mai potrivit loc ca sa te distrezi de minune nu este altundeva decat la voi. Si nu ma refer numai la emisiune,ci la atmosfera care este acolo.
In privinta alegerii mele ,cred ca ANIMAL X ar fi cei mai potriviti .sunt veseli mereu ,nu au figuri in cap si sunt naturali.
sper sa fiu aleasa si numai bine!!!
de ce vreau sa vin ? E SIMPLU:cel mai potrivit loc ca sa te distrezi de minune nu este altundeva decat la voi. Si nu ma refer numai la emisiune,ci la atmosfera care este acolo.
In privinta alegerii mele ,cred ca ANIMAL X ar fi cei mai potriviti .sunt veseli mereu ,nu au figuri in cap si sunt naturali.
sper sa fiu aleasa si numai bine!!!
- Vizitator
CONCURS
Hell-o!!!Gues who? I'm your angel and you are mine's!
Haideti sa facem schimb de favoruri. I'll keep an eye on you, like an angel that i am and you'll make my life dream come true.
O.K?Daca va intrebati care este,am sa va spun:sa petrec o viata
cu baietii de la ANIMAL X,si daca o viata nu se poate ,atunci macar
un week-end.Ce spuneti ?Se poate?Pot sa spun ca am cunoscut animalutzele ,dar acum mi-ar placea sa-i cunosc pe "adevaratii "
baieti:SERBAN ,MIHAI&ALEX.Pot sa va spun ca-mi este cunoscut
cuvintul"DISTRACTIE" si "SPERANTA".Va iubesc mult ,va pup dulce
si am incredere in voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
037623332
Haideti sa facem schimb de favoruri. I'll keep an eye on you, like an angel that i am and you'll make my life dream come true.
O.K?Daca va intrebati care este,am sa va spun:sa petrec o viata
cu baietii de la ANIMAL X,si daca o viata nu se poate ,atunci macar
un week-end.Ce spuneti ?Se poate?Pot sa spun ca am cunoscut animalutzele ,dar acum mi-ar placea sa-i cunosc pe "adevaratii "
baieti:SERBAN ,MIHAI&ALEX.Pot sa va spun ca-mi este cunoscut
cuvintul"DISTRACTIE" si "SPERANTA".Va iubesc mult ,va pup dulce
si am incredere in voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
037623332
- Vizitator
hm!!!!!
tu crezi ca esti singura care ar vrea sa-si petreaca o zi cu cei de la Animal X???????
eu zic ca sunt cel putin 1000 de fete ...asa ca sperantele tale ca si ale mele sunt cam slabe.......
tu crezi ca esti singura care ar vrea sa-si petreaca o zi cu cei de la Animal X???????
eu zic ca sunt cel putin 1000 de fete ...asa ca sperantele tale ca si ale mele sunt cam slabe.......
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
- forever_clo
- Junior Member
Noi,adica voi cei peste 18 ani nu????????????
Sunt fffffffffffffffffff suparata pe voi cei dela hi-q,mi-ati spulberat ultima speranata de a le cunoaste pe cele mai tari adica Andre
Chiar nu va intereseaza cei mai mici de 18 ani???????????????
Chiar nu va intereseaza cei mai mici de 18 ani???????????????
- Andreea D
- Junior Member
buna! sunt Evelina Marina din Breaza si am 18 ani
mai inai vreau sa va spun ca iubesc mult emisiunea voastra si oportunitatea pe care o dati fanilor de a-si petrece o zi cu vedeta favorita; mi se pare mai mult decat cool. dorinta mea ar fi sa-mi petrec o zi cu formatia Krypton. imi place mult muzica lor care este de cea mai buna calitate si imi place mult de tot de Razvan Fodor solistul grupului, cu care am avut ocazia sa discut.
va spun ca intalnirea cu Krypton ar insemna extraordinar de mult pentru mine deoarece sunt cea mai infocata fana a lor si le stiu toate melodiile pe care le ascult zi si noapte. Albumul "comercial" este absolut incantator si reuseste cu adevarat sa ma decontamineze de roate mizeriile muzicale de azi (manele).
in speranta ca dorinta mea va fi indeplinita, va pup dulce si nu uitati. HI-Q sunteti SUPER.
Marina Evelina, tel. 044/346319
mai inai vreau sa va spun ca iubesc mult emisiunea voastra si oportunitatea pe care o dati fanilor de a-si petrece o zi cu vedeta favorita; mi se pare mai mult decat cool. dorinta mea ar fi sa-mi petrec o zi cu formatia Krypton. imi place mult muzica lor care este de cea mai buna calitate si imi place mult de tot de Razvan Fodor solistul grupului, cu care am avut ocazia sa discut.
va spun ca intalnirea cu Krypton ar insemna extraordinar de mult pentru mine deoarece sunt cea mai infocata fana a lor si le stiu toate melodiile pe care le ascult zi si noapte. Albumul "comercial" este absolut incantator si reuseste cu adevarat sa ma decontamineze de roate mizeriile muzicale de azi (manele).
in speranta ca dorinta mea va fi indeplinita, va pup dulce si nu uitati. HI-Q sunteti SUPER.
Marina Evelina, tel. 044/346319
- evelina
NU e ea cel mai mare FAN
Mai Florine ma gandeam ca cel mai mare FAN Andre e pe bune,voi ati ales-o pe aia pt ca era mai mare ,de ce nu am fost aleasa pt ca am doar 13 ani???????? Ea a spus doar ca are poze cu ele.Ei bine eu am poze ,le-am facut site http://www.studio.andree.go.ro
si pe deasupra nici macar nu stia versurile melodiilor!!!!!!!!
HA!HA!HA! oricum eu ma consider incontinuare cel mai mare FAN ANDRE
TU ce crezi???????
Stiu ca nu ai sa-mi raspunzi ,dar mai stiu ca ai sa-l citesti!!!!
si pe deasupra nici macar nu stia versurile melodiilor!!!!!!!!
HA!HA!HA! oricum eu ma consider incontinuare cel mai mare FAN ANDRE
TU ce crezi???????
Stiu ca nu ai sa-mi raspunzi ,dar mai stiu ca ai sa-l citesti!!!!
- Andreea D
- Junior Member
Re: Inscrieri la "Hi-Q noi!
OLAAAAAAAA AMIGO!!!!!!!!!!!
E absurd sa incep cu celebra intrebare" ca facti voi?", caci pe mine una a inceput sa ma streseze..But......vreau sa zic ca va admir extraordinar de mult, imi sunteti dragi si simpatici,astept cu nerabdare emisiunile voastre.As dori sa ma inscriu pentru ca iubesc foarte mult fetele de la A.S.I.A si imi doresc din tot sufletul sa petrec cateva ore alaturi de ele, sa ma distrez la maxim caci acolo la voi atmosfera este coollllllll!!!!!UPS!Am uitat sa ma prezint:eu sunt irina, am 19 ani si sunt din Ploiesti, str.Tudor Vladimirescu, nr.35.Ard de nerabdare sa primesc vreo veste buna de la voi(sunt foarte optimista),adresa mea de e-mail: akirra82@hotmail.com.BY!PUPICI!!!!!!!!!!!!!
E absurd sa incep cu celebra intrebare" ca facti voi?", caci pe mine una a inceput sa ma streseze..But......vreau sa zic ca va admir extraordinar de mult, imi sunteti dragi si simpatici,astept cu nerabdare emisiunile voastre.As dori sa ma inscriu pentru ca iubesc foarte mult fetele de la A.S.I.A si imi doresc din tot sufletul sa petrec cateva ore alaturi de ele, sa ma distrez la maxim caci acolo la voi atmosfera este coollllllll!!!!!UPS!Am uitat sa ma prezint:eu sunt irina, am 19 ani si sunt din Ploiesti, str.Tudor Vladimirescu, nr.35.Ard de nerabdare sa primesc vreo veste buna de la voi(sunt foarte optimista),adresa mea de e-mail: akirra82@hotmail.com.BY!PUPICI!!!!!!!!!!!!!
- akirra
Re: Inscrieri la "Hi-Q noi!
Vedeta mea preferata e DANA mi se pare cea mai dulce femeie di univers
- Gombos Flavius
SALUT
Buna Dana ma numesc Toderica Lacramioara sunt din Vaslui am 20 de ani . Imi place foarte mult emisiunea HI-Q noi si o gasesc foarte distractiva .Cred ca sunteti cei mai tari si ca realizatori si ca trupa .Am apelat la emisiunea voastra deoarece as vrea sa mi petrec un weekend alaturi de trupa ANIMAL X si totodata alaturi de voi.Imi place muzica celor de la Animal x si nu numai deoarece ma caracterizeaza si ma simt foarte bine cand o ascult.Ii iubesc pe acesti baieti si sper ca prin intermediul vostru sa am ocazia sa i cunosc si mai bine.Daca se poate va las numarul meu de telefon 035/ 310791 sau 094 985412. Va multumesc si va iubesc mult. BAFTA IN CONTINUOARE SI TINETI O TOT ASA .SUNTETI CEI MAI BUNI.CIAO
- Vizitator
AJUTA-MA TE ROG!
SALUT! SUNT HADINA DIN TIMISOARA SA MA INSCRIU LA EMISIUNE DAQR NU POT DEOARECE CAND DAU CLICK PE "INSCRIE-TE!"APARE O PAGINA CU NISTE INFORMATI IN ENGLEZíƒ.A. INCERCAT SA LE URMEZ INSA NIMIC .MA POTI AJUTA CU CEVA?RASPUNDE-MI REPEDE TE Rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- SAWAN HADINA
Heya... :) nush...
Opa opa ..
nush .. poate.. dar parca era vorba de ... forum ha ? loolz oke doke .. pai cine stie.. give me a pik cu tine si .. poate .. oricum daca vrei sa vezi poza mea .. go to
http://housemania-irc.home.ro .. sau acu` daca estji pe net go to mirC #housemania ... si ma gasesti .. love ya .. so ? ne intalnim ?

http://housemania-irc.home.ro .. sau acu` daca estji pe net go to mirC #housemania ... si ma gasesti .. love ya .. so ? ne intalnim ?

- Dj-Fr3cky
- Junior Member
Cica ... Fan Club Hora ?
Heya .. ce faceti ? uite ca m`am gandit si eu ca sa va
scriu , poate asa voi avea sansa sa ma intalnesc face
2 face cu trupa mea preferata.. si anume "Hora", tin
sa va spun ( nu ca as vrea acum sa ma dau mare sau
chestii de genul asta ca nu imi sta in fire ) dar eu
sunt si initiatorul fan clubului "hora" si .. incerc
acum .. de ceva timp sa le fac fetelor si o pagina de
net.. poate ca ma stiti pe mine si de pe net si anume
de pe #hi-q .. Morphyx este "fratemiu" ( intre
ghilimoate )
si daca vreti ma gasiti si pe #hi-q cu
nicku` Dj`Fr3cky ,crede`ma ca tare
as vrea ca sa vin in emisiune alaturi de fete,imi
plake muzika house dar,si etno , deoarece daca nu imi
plakea nu ma apukam asa de nebun ca sa fac siteuri si
sa initiez un fan club de care sa ma ocup ,
chiar,vroiam sa va intreb daca aveti vreun membru sau
pe cineva care sa aibe aiki in Bacau vreun,cerc de
fani Hi-q,sau mai bene zis care sa se ocupe,ca daca nu
aveti,as fi incantat sa o fac chiar eu,asa ca,nush ce
sa mai zik ,cred ca fiecare dintre noi are o sansa
unika de a fi alaturi de idolul lor si de ai fi
aproape,voi sunte`ti singurii care imi pot reda mie
aceasta sansa,va multumesc .. Andrei ( Bacau ) cica .. "lolz" aaa si pe #fanclubro nu vreti sa va aduk niste boti sau bnc`uri .. sau chiar x`ul ? ca .. Florin .. doar stii ce a fost pe #hi-q nu ? plin de boti .. si psyBNC`uri .. daca vreti tell me si se rezolva..
scriu , poate asa voi avea sansa sa ma intalnesc face
2 face cu trupa mea preferata.. si anume "Hora", tin
sa va spun ( nu ca as vrea acum sa ma dau mare sau
chestii de genul asta ca nu imi sta in fire ) dar eu
sunt si initiatorul fan clubului "hora" si .. incerc
acum .. de ceva timp sa le fac fetelor si o pagina de
net.. poate ca ma stiti pe mine si de pe net si anume
de pe #hi-q .. Morphyx este "fratemiu" ( intre
ghilimoate )

nicku` Dj`Fr3cky ,crede`ma ca tare
as vrea ca sa vin in emisiune alaturi de fete,imi
plake muzika house dar,si etno , deoarece daca nu imi
plakea nu ma apukam asa de nebun ca sa fac siteuri si
sa initiez un fan club de care sa ma ocup ,
chiar,vroiam sa va intreb daca aveti vreun membru sau
pe cineva care sa aibe aiki in Bacau vreun,cerc de
fani Hi-q,sau mai bene zis care sa se ocupe,ca daca nu
aveti,as fi incantat sa o fac chiar eu,asa ca,nush ce
sa mai zik ,cred ca fiecare dintre noi are o sansa
unika de a fi alaturi de idolul lor si de ai fi
aproape,voi sunte`ti singurii care imi pot reda mie
aceasta sansa,va multumesc .. Andrei ( Bacau ) cica .. "lolz" aaa si pe #fanclubro nu vreti sa va aduk niste boti sau bnc`uri .. sau chiar x`ul ? ca .. Florin .. doar stii ce a fost pe #hi-q nu ? plin de boti .. si psyBNC`uri .. daca vreti tell me si se rezolva..
- Dj-Fr3cky
- Junior Member
Re: Heya... :) nush...
Initial trimis de Dj-Fr3cky
Opa opa ..nush .. poate.. dar parca era vorba de ... forum ha ? loolz oke doke .. pai cine stie.. give me a pik cu tine si .. poate .. oricum daca vrei sa vezi poza mea .. go to
http://housemania-irc.home.ro .. sau acu` daca estji pe net go to mirC #housemania ... si ma gasesti .. love ya .. so ? ne intalnim ?![]()
arati super-marfa in poze,draga!
- ana3257
- Junior Member
Ma numesc ALINA sunt din GIURGIU si as dori sa ii vad pe cei de la 3rei sud est deoarece nu i-am vazut niciodata si am apelat la ajutorul dvs.am scris si la adresa lor dar nimic n ici un raspuns va rog daca se poate sa ma ajutati.MA consider cea mai mare fana pentru ca as da orice sa ma intilnesc macar o data ii consider cea mai tare trupa au nintrat in sufletul meu de prima data cand i-am vazut la tv. va rog din toata inima ajutati-ma.
- Vizitator
Ma numesc ALINA sunt din GIURGIU si as dori sa ii vad pe cei de la 3rei sud est deoarece nu i-am vazut niciodata si am apelat la ajutorul dvs.am scris si la adresa lor dar nimic n ici un raspuns va rog daca se poate sa ma ajutati.MA consider cea mai mare fana pentru ca as da orice sa ma intilnesc macar o data ii consider cea mai tare trupa au nintrat in sufletul meu de prima data cand i-am vazut la tv. va rog din toata inima ajutati-ma .
adresa mea strada decebal bloc 63\2d scara b apt. 37 etj. 4
giurgiu jud. giurgiu
nr. tel. 092308913 sau 046\221029
adresa mea strada decebal bloc 63\2d scara b apt. 37 etj. 4
giurgiu jud. giurgiu
nr. tel. 092308913 sau 046\221029
- Vizitator
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2