Cum a`ti vrea sa fie emisiunea din vara ?
105 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Cum a`ti vrea sa fie emisiunea din vara ?
Acest subiect este dedicat special fanilor.. pai .. postati pe acest subiect mesaje .. despre cum a`ti vrea sa fie emisiunea din Vara a celor de la Hi-q ! Si .. unde a`ti dori ca sa fie ei prezenti .. la Costinesti .. Olimp .. Mamaia.. deci... eu si Florin .. asteptam raspunsurile voastre!
-
AnDrEi - Junior Member
altfel!
Formatiile invitate sa acopere o latura mai larga de stil-uri de muzica, ne-am ingropat destul in aceleasi mult-prea-mediatizate formatii care pana la urma nu au nimic se spus.
Concursurile: sa nu mai fie asa de aiurea, ceva mai multa imaginatie domnilor, originalitate!
oricum stiu ca n-o sa fie nimeni de acord cu asta precum stiu ca mai nimeni nu o sa inteleaga asta, totusi daca am ocazia sa imi spun punctul de vedere, iata-l!
Concursurile: sa nu mai fie asa de aiurea, ceva mai multa imaginatie domnilor, originalitate!
oricum stiu ca n-o sa fie nimeni de acord cu asta precum stiu ca mai nimeni nu o sa inteleaga asta, totusi daca am ocazia sa imi spun punctul de vedere, iata-l!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
in primul rand as vrea sa fie in mamaia sau in costinesti...sa fie mai multe trupe invitate, concursuri cat mai originale shi mai distractive..shi distractia sa fie la maximum!!! pacat ca se schimba conceptul emisiunii deoarece nu toti fanii au reusit sa petreaca un weekend cu formatia lor favorita....aceasta idee a fost cea mai cool!!
-
sly - Mesaje: 2918
Cum ati vrea sa fie emisiunea din vara?
Astept raspunsurile aici!
Ideile vor fi premiate... cumva!
Ideile vor fi premiate... cumva!
- Florin Hi-Q
- Junior Member
PAIIIIII!
[.]Buna!
O emisiune buna iese intotdeauna acolo unde sunt "originalitati".
O astfel de emisiune a fost HI_Q CU NOI. Sper sa fie tot atat de "buna".
Iar cand este si 3 prezentatori cum sunt hi-q este totul OK.
O emisiune buna iese intotdeauna acolo unde sunt "originalitati".
O astfel de emisiune a fost HI_Q CU NOI. Sper sa fie tot atat de "buna".
Iar cand este si 3 prezentatori cum sunt hi-q este totul OK.
- VyOreLa
- Junior Member
premii??? suna bine...in primul rand trebuie ales locul cu grija...in nici un caz olimp....in costinesti a mai fost ...deci cred ca ar fi mai bine in mamaia...ce zicetzi? o alta chestie interesanta ar fi sa invitati mai multe trupe care sa se lupte...intr-o emisiune...bine daca ati reusi sa faceti emisiunea de 3 ore...mai multe concursuri in care sa fie implicati fanii...etc
-
sly - Mesaje: 2918
Eu astept...
... in continuare propunerile voastre pentru emisiunea din vara!
Si multumesc celor care au scris aici
Si multumesc celor care au scris aici

- Florin Hi-Q
- Junior Member
nu mah, nu trebe concursuri de genul celor de la munte, pentru ca unele faze au fost cam penibile
Era super faza cand umblati pe plaja dupa gagici sau tipi ca sa ii cuplati.... savuram la greu momentele astea si replicile voastre

Era super faza cand umblati pe plaja dupa gagici sau tipi ca sa ii cuplati.... savuram la greu momentele astea si replicile voastre

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Mah
mah Sopra mai trimite si tu un e`mail ca sa mai vb mah ..Initial trimis de Sopra Tutt1
nu mah, nu trebe concursuri de genul celor de la munte, pentru ca unele faze au fost cam penibile
Era super faza cand umblati pe plaja dupa gagici sau tipi ca sa ii cuplati.... savuram la greu momentele astea si replicile voastre![]()

-
AnDrEi - Junior Member
korekt!
Initial trimis de Zgubilici
Formatiile invitate sa acopere o latura mai larga de stil-uri de muzica, ne-am ingropat destul in aceleasi mult-prea-mediatizate formatii care pana la urma nu au nimic se spus.
Chiar asa! Mai aduceti si voi alte formatii ... un spitalu' de urganta, un vama veche, proconsul , taxi....ceva....mai altfel ...
sau faceti o combinatie, cum aduceti mereu doua formatii...sa fie o data de ex. animalX cu proconsul ... nu suna prea picant, dar sunt sigura ca asa ati impaca mai multa lume.
Concursurile mie una mi se par cam jenante, cu trischi-ul si halbele de bere si faza cu saniutza aia ... ohhh G O D!
In rest ... NO COMMENT!
- ada
Cum a`ti vrea sa fie emisiunea din vara?
Cat mai lunga!
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: Cum a`ti vrea sa fie emisiunea din vara?
Initial trimis de petrican
Cat mai lunga!
Da.Sa fie mai lunga ca cea de la munte
No Comment
-
lucianus - Junior Member
4 you Flo!!!
In emisiunea din vara sa puneti la dispozitia formatiilor, sonorizare pt. a canta live.Ne-am saturat de atata mimat...de atata simulat.
Sa nu mai dati muzica din fundal asa de tare ca nu se intelege nimic atunci cand vorbiti.
O proba faina ar fi sa-i puneti pe artistii invitati sa cante o piesa de la trupa sau artistul/a preferat/a sau daca alegeti-le voi o piesa.Vreau sa le vad la toti aptitudinile muzicale ,sa vad de ce sunt in stare fiecare.
Sa fie totul live ne-am saturat de prostitutie muzicala.
Sunt de acord ca emisiunea sa aiba loc la Costinesti acolo e cu adevarat locul ei,pt. ca acolo statiunea tineretului.

Sa nu mai dati muzica din fundal asa de tare ca nu se intelege nimic atunci cand vorbiti.
O proba faina ar fi sa-i puneti pe artistii invitati sa cante o piesa de la trupa sau artistul/a preferat/a sau daca alegeti-le voi o piesa.Vreau sa le vad la toti aptitudinile muzicale ,sa vad de ce sunt in stare fiecare.
Sa fie totul live ne-am saturat de prostitutie muzicala.
Sunt de acord ca emisiunea sa aiba loc la Costinesti acolo e cu adevarat locul ei,pt. ca acolo statiunea tineretului.

MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
- CCMUSIC
- Junior Member
Yeap!
CCMUSIC are dreptate.. si .. uhh debea astept ca sa vina Vara!
Andrei :-)
Andrei :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Cum as vrea ca sa fie ?
Pai ar trebui sa se desfasoare intr`un cadru cat mai larg .. adik sa fie atfel facuta emisiunea .. decorul sa fie diferit .. sincer sa fiu .. din vechile emisiuni .. mi`a plakut doar faza cu umblatul dupe fete si baietii .. adik agatzatu` .. in rest .. mai putin .. la fel si cu sonorizarea.. sa fie apta pentru a produce un sunet clar si sa dea posibilitatea trupelor invitate de a canta live .. :-)
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
105 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4