Turneul national "Hi-Q Piaggio"
137 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Turneul national "Hi-Q Piaggio"
12 aprilie - 8 iunie 2002
Datele concertelor si locatiile vor fi de saptamana viitoare pe site la adresa http://www.hi-q.ro !
Pe acest topic astept intrebarile voastre!
:-)
Datele concertelor si locatiile vor fi de saptamana viitoare pe site la adresa http://www.hi-q.ro !
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Aha, deci asta era toata treaba cu videoclipul cel nou si cu scuterele...Pai se explica fratilor. De ce nu ati pus un link shi catre site-ul Piaggio??? Btw...daca ati ajuns sa faceti un videoclip de dragul reclamei...puteti sa va luati de mana cu Holograf (a se vedea videoclipul pt Coca Cola)...desi nu cred ca va puteti compara... Btw cat ati luat pentru reclama?
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
Da, man, dar....
S-au cam scos, turneu de aproape trei luni nu are oricine!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de Sfantu`
Aha, deci asta era toata treaba cu videoclipul cel nou si cu scuterele...Pai se explica fratilor. De ce nu ati pus un link shi catre site-ul Piaggio??? Btw...daca ati ajuns sa faceti un videoclip de dragul reclamei...puteti sa va luati de mana cu Holograf (a se vedea videoclipul pt Coca Cola)...desi nu cred ca va puteti compara... Btw cat ati luat pentru reclama?
Bravo lor:)
ce.. te oftici?:P
sa ajunzi si tu sa faci ce au facut si apoi mai vb....

macar sa ajungi tu sa faci reclama la ceva....nici la detergent:) nu cred ca vei ajunge...
-
Dee Dee - Junior Member
Re: Da, man, dar....
Initial trimis de Zgubilici
S-au cam scos, turneu de aproape trei luni nu are oricine!
that's my point too....
-
Dee Dee - Junior Member
pt zgubilici
acuma vb in calitate de moderator al forumului...ce intelegi tu prin compromis comercial?
-
sly - Mesaje: 2918
faptul ca esti moderator da mai mare valoare vorbelor tale?
compromis comercial: ei au facut un turneu bazandu-se pe reclama, pe promovarea unui produs diferit de muzica.
compromis comercial: ei au facut un turneu bazandu-se pe reclama, pe promovarea unui produs diferit de muzica.
-
deci eu nu am tinut sa fiu moderator neaparat pe acest forum...functia asta imi da anumite responsabilitati shi nu am zis ca imi da o mare valoare vb. mele...in calitate de moderator al acestui forum trebuie sa incerc sa pastrez un climat decent aici...in ceea ce priveste compromisul comercial dupa parea mea gresesti:turneul lor este sponsorizat de firma PIAGIO (cum s-o chema) ...aceasta firma se foloseste de imaginea formatiei pt a -shi faca reclama la scuterele lor...shi oricum este promovata shi muzica...orice turneu trebuie sa aiba niste sponsori nu?? nu e logic?
-
orice turneu trebuie sa aiba sponsor, dar hai sa-ti dau un exemplu ca sa faci si tu comparatie:
anul trecut iris a sustinut un turneu extraordinar: Iris Digital Athemaevm, si ei au avut sponsori, normal, fara sponsori nu poti face nimic, totusi, ei nu au avut in clipuri decat pe ei si muzica lor, nu au facut reclama pe fata la nici un produs nemaipomenit!
anul trecut iris a sustinut un turneu extraordinar: Iris Digital Athemaevm, si ei au avut sponsori, normal, fara sponsori nu poti face nimic, totusi, ei nu au avut in clipuri decat pe ei si muzica lor, nu au facut reclama pe fata la nici un produs nemaipomenit!
-
Initial trimis de sly
ai drepatate .. a fost tare turneul iris...shi holograf a facut reclama la coca-cola...oricum sa asteptam turneul shi pe urma mai discutam despre problema asta...ok?
parerea mea ca la un turneu asa mare trebuie si reclama ca fara ea nu se poate
- rrb
- Junior Member
Despre una si alta...
De ce e special acest turneu?
1. Este primul nostru turneu :-)
2. Un turneu inseamna un program stabilit, fixat, o promisiune luata catre voi. Inseamna concerte care se tzin, la ora care este afisata, cu trupa care e pe afis.
3. Este organizat de noi (Mihai=capul rautatzilor) nu de vreo firma, casa de discuri sau impresari fantoma. Este deci un motiv in plus de mandrie.
4. Prin faptul ca mergem in toata tzara putem sa ne tzinem promisiunea pe care am facut-o in ultima emisiune din iarna. Si anume ca vom intoarce vizita pe care prietenii nostrii ne-au facut-o la munte.
P.S. pentru Zgubilici: "Imi pare rau ca nu putem sa fim precum IRIS! Dar muncim, poate, cand vom avea si noi 20 de ani de muzica vom fi ca ei. Nu mai compara merele cu satelitzii spatziali.. :-) pur si simplu nu exista comparatie..."
1. Este primul nostru turneu :-)
2. Un turneu inseamna un program stabilit, fixat, o promisiune luata catre voi. Inseamna concerte care se tzin, la ora care este afisata, cu trupa care e pe afis.
3. Este organizat de noi (Mihai=capul rautatzilor) nu de vreo firma, casa de discuri sau impresari fantoma. Este deci un motiv in plus de mandrie.
4. Prin faptul ca mergem in toata tzara putem sa ne tzinem promisiunea pe care am facut-o in ultima emisiune din iarna. Si anume ca vom intoarce vizita pe care prietenii nostrii ne-au facut-o la munte.
P.S. pentru Zgubilici: "Imi pare rau ca nu putem sa fim precum IRIS! Dar muncim, poate, cand vom avea si noi 20 de ani de muzica vom fi ca ei. Nu mai compara merele cu satelitzii spatziali.. :-) pur si simplu nu exista comparatie..."
- Florin Hi-Q
- Junior Member
pt FLORIN!!
ceva mai multe detalii despre turneu .... se poate?
-
Re: Turneul national "Hi-Q Piaggio"
Initial trimis de Florin Hi-Q
12 aprilie - 8 iunie 2002
Florin.. mai ... daca tot ai zis ca vreiti sa faceti un turneu prin toata tara... de ce nu incerkati sa cuprindeti toate judetele tarii .. deci numai cele importanet.. de ex. Botosani, si multe alte judete.... de ce tot timpul numai judetele mari... ???
-
sandrino - Junior Member
pt preferata!!
sorry ..imi pare rau ca nu pot sa vina in craiova...daca ai o poza cu tine trimite-mi pe mail: altom82@yahoo.com...sa te vad shi eu...pentru ca la judetele mari se aduna oameni ...la concert...
-
sandrino...in cazul de fata, dat fiind ca se va promova si marca Piaggio, bineinteles ca sunt luat in colimator orasele care pot produce potentiali clienti pentru scuterele lor... si sa fim seriosi, Botosaniul numai scutere nu isi poate lua. (nu vreau sa fiu rau, dar pur si simplu rata somajului din Botosani este printre cele mai mari din tara...)
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
Re: pt preferata!!
Initial trimis de sly
sorry ..imi pare rau ca nu pot sa vina in craiova...daca ai o poza cu tine trimite-mi pe mail: altom82@yahoo.com...sa te vad shi eu...pentru ca la judetele mari se aduna oameni ...la concert...
sly....
oare pt ce s-au facut pm?
btw: faci colectie de poze cu fete de pe net..?:D
si sa nu fiu offtopic:D
nimeni nu e perfect....(ma refer la faptul ca hi-q nu au concerte kiar in toata tzara)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
De ce...
Unul dintre voi a observat corect: mergem in orasele in care Piaggio are magazine. Daca ar fi fost dupa noi am fi facut un turneu de 50 de orase, in fiecare zi cate un concert!
Totusi, concertele din acest turneu nu vor fi singurele din primavara asta! Vom avea si altele, in zilele libere, in functie de propuneri.
Totusi, concertele din acest turneu nu vor fi singurele din primavara asta! Vom avea si altele, in zilele libere, in functie de propuneri.
- Florin Hi-Q
- Junior Member
137 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5