sper ca s-au distrat si ei asa de bine cum m-am distrat si eu....
va pup pe totzi trei si sper sa tinem legatura.ok?

Initial trimis de forever_clo
Nu am cuv sa va spun cat de super a fost in Maxx, au facut HI-Q o atmosfera.......super.......
va pup pe totzi trei si sper sa tinem legatura.ok?![]()
Initial trimis de little_vortex
n-au venit acolo sa se distreze.. au venit sa dea din cur shi din gura, shi sa va ia voua banii!
hihihihihi ce fraieri putetzi sa fitzi!!!!!
Initial trimis de sly
ai facut poze draga?
Initial trimis de Florin Hi-Q
PS: Am cunoscut-o pe Zgubilici la Ploiesti, a venit la concertul nostru cu mama ei!
Initial trimis de forever_clo
Nu am cuv sa va spun cat de super a fost in Maxx, au facut HI-Q o atmosfera.......super.......
va pup pe totzi trei si sper sa tinem legatura.ok?![]()
Initial trimis de Zgubilici
normal ca reactia asta era de asteptat.
mi-a crapat calculatorul si nu am putut sa raspund mai devreme.
cu mama mea am venit acolo pentru ca a citit mesajele de pe forum si am fost sa vedem si noi cum sta treaba pe acolo, plus ca discoteca e la 20 de metri de mine, bani pe intrare nu am dat asa ca nu aveam nimic de pierdut, plus de asta, (spre deosebire de alte persoane de aici), sunt dispusa sa vad si alte lucruri decat cele care imi plac mie, sa le analizez si apoi sa fac o comparatie.
Concluzia este:
la capitolul fel de a fi, Dana si Florin sunt foarte ok, si asta im intareste si mai tare punctul de vedere ca la emisiune erau cam prefacuti.
la capitolul muzica nu mi-am schimbat insa parerea, si tin sa precizez ca tot tam-tam-ul care sa facut cu microfoanele, cu live-ul, etc. nu a fost degeaba, pentru ca am observat destul de bine playback cu cateva interventii peste.
Degeaba incercati voi sa faceti misto de mamica si asa ca nu ma afecteaza cu nimic, nu-mi e rusine sa merg cu parintii mei nicaieri, ba din contra consider foarte misto relatia dintre noi! Aici sa nu mai aud comentarii ca nu e cazul.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator