Ce parere aveti despre Turneul Hi-Q !!!
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti despre Turneul Hi-Q !!!
astept parerile voastre ....
-
sandrino - Junior Member
PAreerea mea ca e naspet
de ce ? ptr. ca nu vin in Satu Mare..just kiding , nu stiu daca am scris corect.

"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Re: dj...
Initial trimis de sandrino
nu fi trsit.. ca poate o sa vina si acolo .. asa cum sper eu
sa vina si in Botosani
Asta` nu ca vreau sa vina in SM ca sunt de aceeasi parere cu mr(s) K-gula , are drepate , ar trebui sa reduca preturile.. dar oricum piesele sunt faine..recunoasteti , e drep cu playback nu ar reusi!
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Cele mai hazlii intamplari ale celeor de la Hi-q!
Daca stiti vre-o intamplare hazlie a celor de la Hi-q nu ezitati sa mi le povestiti si mie...
- Camy
Betoooooooooooon
Dupa parerea mea e cel mai frumos lucru pe care nu l-au putut oferi cei de la Hi-q in aceasta primavara..
Pana acum nu prea am avut asemenea ocazii ,sa-i vedem intr-un concert de asemenea rang....
Si vreau sa le multumesc pe aceasta cale..................
Pana acum nu prea am avut asemenea ocazii ,sa-i vedem intr-un concert de asemenea rang....
Si vreau sa le multumesc pe aceasta cale..................
- Camy
hmmm
cine stie intalmplati hazlii...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Pai ..
Mey .. trimite`le chiar lor un mesaj personal sau neah .. uite.... am sa fac un mesaj unde cei de la Hi-Q cat si fanii lor vor posta mesaje cu si despre fazele hazlii ( chiar nashpa ) din concerte .. da?Initial trimis de sandrino
cine stie intalmplati hazlii...
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Andrei
oke Doke 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
andrei
ok
-
sandrino - Junior Member
Astept mesajele voastre!
Mey .. pai eu astept ca sa postati mesaje ( intamplari ) !
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1