Mihai - Pareri - Criti
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mihai - Pareri - Criti
M`am gandit ca sa fac si un subiect Mihai - Pareri & Critici .. sper ca sa va fie de folos.. :con:
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
If u say so..
Initial trimis de sly
am sa-mi spun parerea shi despre mihai...; e ff de treaba ...vb ff cool la tel....
Cum adik k00l ? :con: :p
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
yeap!
Initial trimis de allidda
Mihai e un super dragut.....e foarte de treaba mai ales in zilele lui bune si neagitate si nealgomerate.....ce sa zic? e super ok.....apropo ...ii astept pe 10 la pit.....))))
Si eu ii astept pe 24 la Bacau .. veniti si voi ? s`ar putea ca sa ne adunam mai multi :p
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Re: yeap!
Initial trimis de allidda
pe 24 la bacau nu pot sa vin dar poate facem o adunare generala pe 8 iunie la buc....ce ziceti?
zicem ca vb despre asta pe subiectul "special amenajat"

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Aham
Initial trimis de deedee
zicem ca vb despre asta pe subiectul "special amenajat"![]()
Yeap.... vb acolo .. dar sper ca sa fiti si pe data de 24.. ;-) sper ..
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
...
despre omu asta nu prea stiu ce zic.. dar poti zice ca-mi place de el si sper sa ramana asa tot timpul.. imi place ca dupa concerta sta in discoteca cu fanii si se distraza alturi de ei .. am vazut asta cu ochii mei..
... oricum e OK... iti multumesc ptr. autograful de pe tricou.. 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
alexa...
normal draga...
- Fişiere ataşate
-
- cnrt.gif (0 Octeţi) Vizualizat de 4167 ori
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Brava!
Bey esti tare :-) eu nu am autograf de la Mihai .. dar am de la Dana :-)
Andrei
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Brava!
Initial trimis de Andrei
Andrei
Na` binee...Daca Dana nu a venit numa` cu 10 minute inante de concert. Eu am 2 autografe de la Florin!
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Tzapa!
Initial trimis de djdiu
Na` binee...Daca Dana nu a venit numa` cu 10 minute inante de concert. Eu am 2 autografe de la Florin!
Trebuie sa iei dupa concert.. ;-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Tzapa!
Initial trimis de Andrei
Trebuie sa iei dupa concert.. ;-)
Andrei
io de la Florin am luat inainte si de la Mihai dupa. De la Dana nu am reusit.

"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
hmm..
din cate stiu eu .. dana nu prea se omoara dupa autografe... poate am inteles gresit ..
-
sandrino - Junior Member
Autografe...
Cand vor veni la Bacau voi face ceva foarte ingenios.. o sa fac o poza si o sa va arat .. dupa 24 Mai of course.. nu va dau idei ca sa nu faceti acest lucru inaintea mea .. of course este legat tot de autografe .. dar ceva mai special ..:-)
Andrei
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Autografe...
Cand vor veni la Bacau voi face ceva foarte ingenios.. o sa fac o poza si o sa va arat .. dupa 24 Mai of course.. nu va dau idei ca sa nu faceti acest lucru inaintea mea .. of course este legat tot de autografe .. dar ceva mai special ..:-)
Andrei
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Brava!
Initial trimis de Andrei
Andrei
eu am de la florin si de la mihai de acum 3 ani de la mare de cand nu aveau decat albumul UrasQ-Iubesc . hehehe ce zici kat dai pe ele ? avand in vedere ca asta arata ca eram un vechi fan

-
PreferatA - Junior Member
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2