Dana - Pareri - Critici

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Dana - Pareri - Critici

Mesajde Raven » Dum Mai 26, 2002 2:34 pm

Mah, copii!!! Tot am vazut mesaje care mai de care mai pasionale, dar majoritatea erau despre Mitza si Florin. Hai sa nu facem discriminare si postati si despre $subj. Okay ?

In legatura cu contul Danei: ea inca nu are cont pe fanclub, dar sper sa-si faca, ajutata fiind de Florin si Andrei... I-as face eu, pe adresa ei de pe Hi-Q.ro, ca din cate am vazut sunt foarte ocupati, nici de forum nu mai au timp (si ai dreptate, Florin, creste numarul de centi dati la Zapp :D;)), dar nu pot fara acordul lor mai intai. Si aveai dreptate, Andra (parca tu ai spus) ca, din pacate, Dana nu le are cu computerele & stuff. Spre deosebire de "calculatoristul" Florin...;) Speram sa vorbesc mai multe la pranz, pe 26, dar se pare ca nu mai erau prin Tudor, in T20, unde au fost cazati... :(
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Mesajde lucianus » Dum Mai 26, 2002 4:29 pm

Din moment ce nu intra Dana pe fanclub nu o putem nici critica nici sa ne dam cu parerea despre ea pentru ca noi stim doar ce scrie despre ea la http://www.hi-q.ro si ce auzim prin ziare.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde sly » Dum Mai 26, 2002 4:52 pm

mai raven hai sa-mi dau shi eu cu parerea despre dana: e super am stat de vb cu ea de mai multe ori, chiar aseara am stat cu ea i-am dat un mic cadou shi m-am distrat la nebunie...ce sa iti mai zic?
sly

Mesajde sandrino » Dum Mai 26, 2002 6:10 pm

despre dana. .ce sa spun nu o cunosc prea bine .. dar e super simpatica... si imi place de ea asa cum e :) mai ales cum a iesit in ultimul clip
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Go ..

Mesajde AnDrEi » Dum Mai 26, 2002 9:06 pm

Vedeti noul subiect facut de mine.. si acolo o sa aflati propria mea parere despre Dana , Mitza & Florin !
AnDrEi
Junior Member

Re: Go ..

Mesajde Dee Dee » Dum Mai 26, 2002 9:41 pm

Initial trimis de Andrei
Vedeti noul subiect facut de mine.. si acolo o sa aflati propria mea parere despre Dana , Mitza & Florin !

...mai Andrei ...
daca tot ai deskis si threatul acesta.. posteaza si aici parerea ta despre Dana ...
eu nu prea shtiu ce sa spun.....
nu vreau sa vb din "auzite" :) ....cand o sa-mi formez o parere personala .. o s-o spun...
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Parere mea?

Mesajde AnDrEi » Dum Mai 26, 2002 10:53 pm

Pai pot sa spun ca :kiss: Dana , este o tipe super dulcica .. de treaba .. iar sa stiti ca aparentele nu inseala .. poate ca asa cu fanii este putin mai distanata .. eu unul o inteleg.. are si de ce sa fie .. :-) noah .. i love ya sys Danutza ( bebe )

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Dum Mai 26, 2002 11:16 pm

ce sa va zic de dana?? am sa-l contrazic putin pe andrei ....se poarta super cu fanii ..din propria mea experienta spun asta...
sly

Mesajde sandrino » Lun Mai 27, 2002 7:56 am

sly.. poate nu cu toti fanii se poarta la fel sau nu stiu ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde lucianus » Lun Mai 27, 2002 10:22 am

Dana este super.Este simpatica si in legatura cu fanii ,ne-a zis florin ca ea nu are calculator acasa si merge la net club
pentru a raspunde la e-mail-urile noastre.Dar sper ca in curand sa isi ia calculator si sa posteze aici pe fan club.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mai 27, 2002 10:36 am

nu stiam ca dana nu are calculator..sau poate nu imi mai amintesc ..i-am scris un email danei aseara ...astept raspunsul...e prima data cand ii scriu ei...cu mine s-a purtat best dana poate cu andrei a fost putin mai distanta la inceput dar s-a rezolvat probema...
sly

Mesajde lucianus » Lun Mai 27, 2002 10:41 am

Cred ca o sa incep sa-i scriu si lui dana sa vad daca imi raspunde.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Mai 28, 2002 8:24 am

sly.. poate tu i-ai placut mai mult.. mai ales ca i-ai dat si un cadou...
sandrino
Junior Member

Re: Re: Go ..

Mesajde Raven » Mar Mai 28, 2002 11:05 am

Initial trimis de deedee

...mai Andrei ...
daca tot ai deskis si threatul acesta...

Hehehe... Pai mah, eu am deschis thread-ul, nu Andrei! :D Tzeapa, Andra! ;)
Raven
Junior Member

Mesajde Raven » Mar Mai 28, 2002 11:07 am

Initial trimis de sandrino
sly.. poate tu i-ai placut mai mult.. mai ales ca i-ai dat si un cadou...

Hai, mah, nu mai vorbiti atat in numele ei, ca nu este frumos, okay ? Lasati-o sa raspunda ea atunci cand baietii or s-o ajute la facutul contului aici pe forum...

'Till then, keep pumping up your personal impressions... :o
Raven
Junior Member

Hmmm

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 28, 2002 2:34 pm

Initial trimis de sly
nu stiam ca dana nu are calculator..sau poate nu imi mai amintesc ..i-am scris un email danei aseara ...astept raspunsul...e prima data cand ii scriu ei...cu mine s-a purtat best dana poate cu andrei a fost putin mai distanta la inceput dar s-a rezolvat probema...

Deci , Dana are calculator acasa dar NU o pasioneaza internetul .. asa ca raspunde doar la E-Mailuri .. iar in legatura cu "distanta" dintre mine si Dana .. nu prea cred.. sly .. hahaha gaseste glume noi .. la care sa pot rade si eu da?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Mai 28, 2002 5:55 pm

chiar daca nu e pasionata de internet ar trebui sa intre macar o data pe saptamana sau odata la 2 saptamani si sa lase cateva mesaje pe aici .. sa faca asta ptr. noi care saracii stam si asteptam un semn de viata de la ea ...
sandrino
Junior Member

Nope

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 28, 2002 7:01 pm

Initial trimis de sandrino
chiar daca nu e pasionata de internet ar trebui sa intre macar o data pe saptamana sau odata la 2 saptamani si sa lase cateva mesaje pe aici .. sa faca asta ptr. noi care saracii stam si asteptam un semn de viata de la ea ...

Nu sunt de aceeasi parere cu tine .. da? Trebuie sa`i multumim Danei ca raspunde la mailuri .. fiecare cu pasiunea lui da? :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mai 28, 2002 8:17 pm

sorry andrei dar nu era o gluma asha ai afirmat tu la inceputul mesajului...oricum i-am scris danei shi sper sa-mi raspunda la mesaje...shi ai dreptate cu faza cu fiecare cu pasiunea lui...
sly

Okeya!

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 29, 2002 12:43 pm

Initial trimis de sly
sorry andrei dar nu era o gluma asha ai afirmat tu la inceputul mesajului...oricum i-am scris danei shi sper sa-mi raspunda la mesaje...shi ai dreptate cu faza cu fiecare cu pasiunea lui...

Pai vezi ca eu intotdeauna am dreptate .. :D asa ca .. nush .. dar cred ca acest subiect ar trebui inchis de vreme ce Dana nu vede aceste mesaje .. Nu?

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Okeya!

Mesajde Raven » Vin Mai 31, 2002 10:30 pm

Initial trimis de Andrei

Pai vezi ca eu intotdeauna am dreptate .. :D asa ca .. nush .. dar cred ca acest subiect ar trebui inchis de vreme ce Dana nu vede aceste mesaje .. Nu?

Andrei :-)

Pai mersi ca-mi inchizi threadul, mah Andrei... Halal sa-ti fie... :cry:
Raven
Junior Member

Re: Hmmm

Mesajde lucianus » Sâm Iun 01, 2002 12:06 am

Initial trimis de Andrei

Deci , Dana are calculator acasa dar NU o pasioneaza internetul .. asa ca raspunde doar la E-Mailuri .. iar in legatura cu "distanta" dintre mine si Dana .. nu prea cred.. sly .. hahaha gaseste glume noi .. la care sa pot rade si eu da?

Deci are Dana calculator?!Ca nu stiu cine mi-o spus ca nu are.
Nu cred ca pe Dana nu o pasioneaza Net-ul?!.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde RAMIRA_RO » Sâm Iun 01, 2002 12:31 am

lol si daca nu te pasioneaza netul trebuie sa traiesti in preistorie?!....se pot face multe cu un computer nu doar sa intri pe net!sau nu stiai?(desi asta nu exclude posibilitatea sa nu aiba dar e putin probabil)si ma bucur ca a intrat totusi pe forum in cele din urma chiar daca nu-i place..e un gest super! RESPEKT!
RAMIRA_RO
Junior Member

Mesajde lucianus » Sâm Iun 01, 2002 12:41 am

Initial trimis de RAMIRA_RO
lol si daca nu te pasioneaza netul trebuie sa traiesti in preistorie?!....se pot face multe cu un computer nu doar sa intri pe net!sau nu stiai?(desi asta nu exclude posibilitatea sa nu aiba dar e putin probabil)si ma bucur ca a intrat totusi pe forum in cele din urma chiar daca nu-i place..e un gest super! RESPEKT!

adik vrei sa spui ca ea sta pe computer toata ziua si se joaca?
si raspunde la e-mailuri?
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde Alexya » Sâm Iun 01, 2002 3:57 pm

dana e o super tipa...arata f bine <ce nash da sa arat shi eu asha!!!!> mama ii sta super bine parul shi imi plak la nebunie okii ei!
shi inka ceva:are un suflet SUPER MARE shi plin de bunatate!
:bye:
Alexya
Junior Member

sly !

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 01, 2002 5:10 pm

Initial trimis de sly
ce sa va zic de dana?? am sa-l contrazic putin pe andrei ....se poarta super cu fanii ..din propria mea experienta spun asta...

deeeeeeeeeh .. mah sly .. daca tu ai fi in lokul danei .. si ai fi pe scena.. si un fan cu anumite iesiri .. stii tu .. s`ar urca pe scena sau ar face scandal .. sau s`ar da la tine .. tu ce ai face? ha? mah .. si iti spun eu ca daca tu nu erai sly de pe forumul Hi-Q sau daca nu te stiai cu baietii .. asa de pe net .. nu statea cu tine foarte mult la discutiii .. iti garantez asta.. si eu unul am stat de vorba cu Dana si am intrabat`o daca vreodata a avut probleme cu fanii .. si a zis ca "DA" a avut destule.. deci ? trebuie sa fie indiferenta .. la unele faze.. iar cu fanii adevarati .. trebuie sa vb ..frumos si sa tina legatura ..

P.S:Astept sa vad care imi da dreptate si care nu !

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Uhhhhhhhhhhhhhh!

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 01, 2002 5:16 pm

Initial trimis de lucianus

adik vrei sa spui ca ea sta pe computer toata ziua si se joaca?
si raspunde la e-mailuri?

Mey lucianus .. Dana in putinul timp liber pe care il are isi vede de viata personala nu ? asa este korekt .. si intra pe net doar ca sa raspunda la mailuri .. nu cred ca sta si se joaka.. iar ea fiind fata .. ar mai putin timp liber decat baietii .. si noah ..poate ca nu o intereseaza acest forum .. sa stea si sa raspunda la mesaje.. ( acest lucru necesita ceva timp .. ) si apropos.. lucianus .. daca Dana nu vrea ca sa intre pe acest forum si sa posteze mesaje.. o poate obilga cineva? nu prea cred.. eu zik sa ne multumim ca raspunde la majotitatea mailurilor.. ( desi din 10 mailuri - 4 ii aduk injurii si fantezii erotice .. sau .. au virusi .. )

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: sly !

Mesajde sly » Sâm Iun 01, 2002 7:46 pm

Initial trimis de Andrei

deeeeeeeeeh .. mah sly .. daca tu ai fi in lokul danei .. si ai fi pe scena.. si un fan cu anumite iesiri .. stii tu .. s`ar urca pe scena sau ar face scandal .. sau s`ar da la tine .. tu ce ai face? ha? mah .. si iti spun eu ca daca tu nu erai sly de pe forumul Hi-Q sau daca nu te stiai cu baietii .. asa de pe net .. nu statea cu tine foarte mult la discutiii .. iti garantez asta.. si eu unul am stat de vorba cu Dana si am intrabat`o daca vreodata a avut probleme cu fanii .. si a zis ca "DA" a avut destule.. deci ? trebuie sa fie indiferenta .. la unele faze.. iar cu fanii adevarati .. trebuie sa vb ..frumos si sa tina legatura ..

P.S:Astept sa vad care imi da dreptate si care nu !

Andrei

deci ...ma bucur ca imi dai de treaba shi de rasp. la un mesaj lung...mai andrei..am auzit ca dana a fost putin agresata la iasi in disco de un fan shi body guardul discotecii i*a dat un pumn lu ala...stii ceva de asta? ai dreptate ...oricum eu am mai stat de vb cu dana shi la mare la o emisiune shi odata cand a cantat in iasi...dar in general cu fanii care ii stie ..se poarta super!! mie mi-a zis cand am stat cu ea la iasi "TU ESTI SLY?" , "DE ABIA AM ASTEPTAT SA TE CUNOSC" ...etc ..cu ceilalti fani tre sa fie indiferenti deoarece sunt unii care...
no comment!!
sly

Re: Uhhhhhhhhhhhhhh!

Mesajde sly » Sâm Iun 01, 2002 7:50 pm

Initial trimis de Andrei

Mey lucianus .. Dana in putinul timp liber pe care il are isi vede de viata personala nu ? asa este korekt .. si intra pe net doar ca sa raspunda la mailuri .. nu cred ca sta si se joaka.. iar ea fiind fata .. ar mai putin timp liber decat baietii .. si noah ..poate ca nu o intereseaza acest forum .. sa stea si sa raspunda la mesaje.. ( acest lucru necesita ceva timp .. ) si apropos.. lucianus .. daca Dana nu vrea ca sa intre pe acest forum si sa posteze mesaje.. o poate obilga cineva? nu prea cred.. eu zik sa ne multumim ca raspunde la majotitatea mailurilor.. ( desi din 10 mailuri - 4 ii aduk injurii si fantezii erotice .. sau .. au virusi .. )

Andrei

continuare..ai dreptate andrei..cred shi eu ca are o groaza de mailuri shi majoritatea sunt prostii..dana e ff ocupata shi rasp. numai la mailuri...am vb cu ea vineri shi erau la galati shi mi-a zis ca o mi-a citit mailul shi o sa-mi rasp. ...am ramas surprins deoarece nu cred ca dana poate face asta deoarece nu o pasioneaza nu ca nu ar stii...shi plus ca tre sa recupereze ff mult in viatza personala ...shi eu nu vad de ce ar trebui sa intre aici...mai mult s-ar enerva...
sly

Re: Uhhhhhhhhhhhhhh!

Mesajde lucianus » Sâm Iun 01, 2002 9:29 pm

Initial trimis de Andrei

Andrei

SIgur ca nu o putem obliga ca sa intre in fiecare seara pe net ca
sa posteze pe forum cum face florin.Are mai putin timp liber
pentru ca iese cu calin.Despre mailuri sunt de acord cu tine.

Multumim Dana pentru ca ne raspunzi la mailuri!!!!!!
No Comment
lucianus
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hi-Q