"Pentru prieteni" - noul album Hi-Q

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

"Pentru prieteni" - noul album Hi-Q

Mesajde Florin Hi-Q » Mar Mai 28, 2002 2:18 am

Noul album Hi-Q este gata! Duminica, de la ora 17 pana luni dimineata la ora 11 am mixat si masterat impreuna cu Marius Moga materialul pentru noul album... sunt rupt de obosit, dar sunt fericit!!!

Albumul va fi lansat pe piata pe data de 8 iunie, asa cum am promis, o data cu ultimul concert din turneul "Hi-Q Piaggio!". Concertul va avea loc la Teatrul de Vara din Parcul National, acolo unde faceam noi emisiunea de primavara anul trecut.

Nu uitati ca, daca veniti la concertul-lansare, puteti castiga unul dintre cele 3 scutere oferite de PANEURO, sustinatorul turneului! Primul scuter va fi oferit de PANEURO si Radio Contact (un Piaggio Zip), al doilea este daruit de PANEURO si revista Bravo (un Gilera Ice) si cel de-al 3-lea este dat de noi.

Mai am multe de povestit despre acest album, dar o voi face data viitoare! Daca aveti intrebari nu ezitati sa le postati pe acest forum, ok? :0)

Curiosi?

:-)
Florin Hi-Q
Junior Member

Re: "Pentru prieteni" - noul album Hi-Q

Mesajde allidda » Mar Mai 28, 2002 2:38 am

Initial trimis de Florin Hi-Q
Noul album Hi-Q este gata! Duminica, de la ora 17 pana luni dimineata la ora 11 am mixat si masterat impreuna cu Marius Moga materialul pentru noul album... sunt rupt de obosit, dar sunt fericit!!!

Albumul va fi lansat pe piata pe data de 8 iunie, asa cum am promis, o data cu ultimul concert din turneul "Hi-Q Piaggio!". Concertul va avea loc la Teatrul de Vara din Parcul National, acolo unde faceam noi emisiunea de primavara anul trecut.

Nu uitati ca, daca veniti la concertul-lansare, puteti castiga unul dintre cele 3 scutere oferite de PANEURO, sustinatorul turneului! Primul scuter va fi oferit de PANEURO si Radio Contact (un Piaggio Zip), al doilea este daruit de PANEURO si revista Bravo (un Gilera Ice) si cel de-al 3-lea este dat de noi.

Mai am multe de povestit despre acest album, dar o voi face data viitoare! Daca aveti intrebari nu ezitati sa le postati pe acest forum, ok? :0)

Curiosi?

eu una sunt super curioasa.....
cum se va numi albumul?cate piese va avea?
allidda
Junior Member

Re: Re: "Pentru prieteni" - noul album Hi-Q

Mesajde Florin Hi-Q » Mar Mai 28, 2002 3:11 am

Initial trimis de allidda

eu una sunt super curioasa.....
cum se va numi albumul?cate piese va avea?

Titlul albumului: "Pentru prieteni"
Sunt 10 track-uri pe caseta si 12 track-uri pe CD.

Curiosi?

Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Mai 28, 2002 7:12 am

sunt curios daca CD-ul contine vreun clip... ? cat despre album.. abia astept sa iasa.... vreau sa-l ascult ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Mai 28, 2002 7:17 am

Florin .. cate melodii vechi si cate melodii noi sunt ... ?
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mai 28, 2002 10:13 am

Florin am shi eu cateva intrebari referitor la noul album...
1. Titlul albumului este o dedicatie speciala pt fani nu?
2.am auzit ca daca vom cumpara albumul vom putea participa la o tombola in prima emisiune a voastra de la mare din sezonul asta..premiul cel mare 3000 de dolari?? ...am citit in evenimentul muzical ...lasa ca revin cu mai multe date...
3. va fi un cd multimedia?
4.diferenta dintre 2 piese intre caseta shi CD ....ce rep. alea 2 piese?
5. sunt remixuri pe album?
ps: am auzit ca "Pentru prieteni" e cea mai tare piesa de pe album dar dupa parerea desi nu l*am ascultat inca cred ca va fi cel mai tare album hi-q...bine ca ati reusit sa-l terminati shi dupa show-ul din iasi cand ati stat pana la 5 in discoteca din cate am auzit shi ati plecat duminica pe la 8.30 ai mai reusit sa faci o noapte alba alaturi de marius moga (cel mai tare om la momentul actual) ca sa termini albumul...
astept un mesaj de la tine sau de la Mihai sau chiar de la Dana :))
sly

Super fain !

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 28, 2002 1:39 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q

Mai am multe de povestit despre acest album, dar o voi face data viitoare! Daca aveti intrebari nu ezitati sa le postati pe acest forum, ok?

Curiosi?

Florine .. take a look :-)

<psyBNC> Mon May 27 15:57:48 (razvii!es@ppp0144.fx.ro) ce faci prietene la la la ala ala la ala ala ala al aala ala la la la lla lal al al alalla
<psyBNC> Mon May 27 15:59:54 (razvii!es@ppp0144.fx.ro) helo

sau

<psyBNC> Mon May 27 16:04:49 (danutz69!danutz69@213.233.68.118) ce faci prietene
<psyBNC> Mon May 27 16:05:01 (danutz69!danutz69@213.233.68.118) eu sint dj star
<psyBNC> Mon May 27 16:06:19 (danutz69!danutz69@213.233.68.118) esti ocupat?
<psyBNC> Mon May 27 16:06:30 (danutz69!danutz69@213.233.68.118) de ce nu raspunzi?
<psyBNC> Mon May 27 16:11:38 (danutz69!danutz69@213.233.68.118) prietene de ce nu-mi raspunzi

Astia chiar nu au somn ? :-) .. cred ca eram away .. lasa ca vb eu cu ei next time .. apropos .. debea astept ca sa vin la Bucuresti .. desi presimt ca o sa ne vedem mai repede .. :-) deja imi este dor de tine .. de Mitza & Danutza :-(

Love ya all !
AnDrEi
Junior Member

cool

Mesajde RAMIRA_RO » Mar Mai 28, 2002 2:10 pm

nu mai faceti un concert prin tzara cu ocazia lansarii noului album?:) piesele sunt sigura ca-s ok deoarece marius moga e un tip foarte talentat si + hi-q...suna bine

p.s. vreau scuter!!!!!!vedeti ce-ati facut cu mine mai?uffff
RAMIRA_RO
Junior Member

Heheheh

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 28, 2002 2:24 pm

Initial trimis de RAMIRA_RO
nu mai faceti un concert prin tzara cu ocazia lansarii noului album?:) piesele sunt sigura ca-s ok deoarece marius moga e un tip foarte talentat si + hi-q...suna bine

p.s. vreau scuter!!!!!!vedeti ce-ati facut cu mine mai?uffff

Ramona .. crezi ca estji singura care vrea sc0ter ?;-)

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Mai 28, 2002 5:31 pm

scooter.. <RAMIRA_RO> hai la bucuresti si ai sansa sa castigi unul :)
sandrino
Junior Member

Hai la Bucuresti

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 28, 2002 6:57 pm

Deci ne vedem la Bucuresti da? ufff vreau sa f0r o caseta cu Hi-Q :-) se poate? sau chiar un sc0ter :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: cool

Mesajde Raven » Mar Mai 28, 2002 7:41 pm

Initial trimis de RAMIRA_RO

Crezi ca or sa mai poata in ritmul asta ? :rolleyes:
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mai 28, 2002 8:05 pm

dupa acest turneu care mai cuprinde din pacate ff putine orase turneul se va termina cu lansarea albumului (dupa cum bine stiti...) shi apoi Hi-q se va odihni putin ...se vor duce pe litoral shi vor face o emisiune best (6-7 iulie parca e prima emisiune) dar sa asteptam detalii de la ei...
daca totul a mers bine cu aceste concerte ei vor sa faca o versiune de toamna a turneului dar in aer liber...vom trai shi vom vedea...
sly

Mesajde rrb » Mar Mai 28, 2002 9:38 pm

florine parerea mea e ca daca ati vrea sa aveti o lansare misto ar trebui sa fie transmisa indirect la andtena 1 ca sa va vada o tara intreaga ca meritati si voi atata
pa
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Mar Mai 28, 2002 10:26 pm

good point rrb. ar fi bine sa fie si transmis la TV concertul.
abia astept sa vina concertele in aer liber, care sunt mult mai interesante decat cele in discoteca.
intoxic8
Junior Member

Mesajde allidda » Mie Mai 29, 2002 12:05 am

eu sunt foarte curioasa....
andrei...vii la buc?
allidda
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mie Mai 29, 2002 6:54 am

Initial trimis de rrb
florine parerea mea e ca daca ati vrea sa aveti o lansare misto ar trebui sa fie transmisa indirect la andtena 1 ca sa va vada o tara intreaga ca meritati si voi atata
pa

pai o sa transmita la TV peste doua saptamani de la lansare caseta aceea cu lansarea plus o poveste despre ei !

daca ar transmite la Tv in direct nu ar mai avea nici un farmec .. ptr ca multzi oameni sunt comozi si ar alege sa stea in fotoliu decat sa vina la lansare :) asha ca vrei ca nu vrei si daca mori de curiozitate vii la bucuresti pe 8 indiferent de unde esti din tzara :)
PreferatA
Junior Member

Re: Bau

Mesajde sly » Mie Mai 29, 2002 7:18 am

Initial trimis de PreferatA

pai o sa transmita la TV peste doua saptamani de la lansare caseta aceea cu lansarea plus o poveste despre ei !

daca ar transmite la Tv in direct nu ar mai avea nici un farmec .. ptr ca multzi oameni sunt comozi si ar alege sa stea in fotoliu decat sa vina la lansare :) asha ca vrei ca nu vrei si daca mori de curiozitate vii la bucuresti pe 8 indiferent de unde esti din tzara :)

ai dreptate draga dar ar fi misto pt . cei care nu au posibilitatea sa ajunga in bucuresti sa transmita concertul la Tv..daca totul a iesit bine in aceste concerte in septembrie vom avea parte de concerte in aer liber ...(oricum eu sper sa-i aduca pe hi-q in iunie in iasi sau iulie numai stiu cand la Festivalul Berii)
sly

Curiosi`?

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 29, 2002 12:28 pm

Initial trimis de allidda
eu sunt foarte curioasa....
andrei...vii la buc?

Poate ca am sa vin .. Curiosi ? ( ca sa ma cunoasca ? )

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mie Mai 29, 2002 12:36 pm

Initial trimis de Andrei

Poate ca am sa vin .. Curiosi ? ( ca sa ma cunoasca ? )

Andrei

mai mult curiosi sa vedem daca e chiar asha mare distractzie kum ai zis tu ka te`ai distrat :) asha ka noah ka sa fie gurpu complet tre sa vii si tu nu ?:)
nu mai zice Curiosi? ka parka il imitzi pe florin si nu itzi sta bine :P
PreferatA
Junior Member

Boooooooom!

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 29, 2002 12:42 pm

mai mult curiosi sa vedem daca e chiar asha mare distractzie kum ai zis tu ka te`ai distrat :) asha ka noah ka sa fie gurpu complet tre sa vii si tu nu ?:)
nu mai zice Curiosi? ka parka il imitzi pe florin si nu itzi sta bine :P

;P deci voi sunteti rai da ? okeya ... Nu vin ! :D
AnDrEi
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Mie Mai 29, 2002 12:47 pm

Initial trimis de Andrei

;P deci voi sunteti rai da ? okeya ... Nu vin ! :D

fetele bune ajung in Rai ,fetele rele ajung unde vror ele :))
asha ka noah suntem Rele! comentezi? :P
PreferatA
Junior Member

Yeach!

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 29, 2002 12:55 pm

fetele bune ajung in Rai ,fetele rele ajung unde vror ele :))
asha ka noah suntem Rele! comentezi? :P

Pai .. da comentez .. las` ca te vad eu pe tine cand o sa fii face 2 face cu j3 .. :D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

ma suparashi ku faza de pe hi-q

Mesajde PreferatA » Mie Mai 29, 2002 1:00 pm

Initial trimis de Andrei

Pai .. da comentez .. las` ca te vad eu pe tine cand o sa fii face 2 face cu j3 .. :D

Andrei

eh crede`ma ka sunt la fel de viteaza :P i`m not like zgubi
si jur ka o sa itzi aplik o 'karate'

ps:niciodata nu da ban la un fan :P
PreferatA
Junior Member

Kewl!

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 29, 2002 1:07 pm

eh crede`ma ka sunt la fel de viteaza :P i`m not like zgubi
si jur ka o sa itzi aplik o 'karate'

ps:niciodata nu da ban la un fan :P

Lasa ca vezi tu ce iti dau eu tie .. un big :kiss:

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Raven » Mie Mai 29, 2002 3:39 pm

Mah sly, vezi ca astia au luat-o razna rau de tot. Fa-ti si tu datoria de moderator, ce naiba!!!
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Mesajde VyOreLa » Mie Mai 29, 2002 6:14 pm

...se poate sti si la ce ora o sa inceapa concertul?.....este o parere buna cea cu transmisia tv ,chiar daca nu este in direct o data si o data este bine venita la tv cum s-a mai spus altii nu au posibilitatea sa vina ....nu numai legat de bani poate si fara voia parintilor ,(cum poate o sa fie cazul meu)....imi doresc enorm sa-i vad macar la tv daca face 2 face nu se poate, ...este valabil si pt.pers.....sper sa vin !!!!
VyOreLa
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mai 29, 2002 7:50 pm

daca aveti de vb...andrei respectiv PreferatA va rog sa o faceti in mesaje personale ...aici se vb numai despre noul album hi-q asha cum zicea shi Florin...ok? astept rasp. baietilor la ...Florin am shi eu cateva intrebari referitor la noul album...
2.am auzit ca daca vom cumpara albumul vom putea participa la o tombola in prima emisiune a voastra de la mare din sezonul asta..premiul cel mare 3000 de dolari?? ...am citit in evenimentul muzical ...lasa ca revin cu mai multe date...
ps: am auzit ca "Pentru prieteni" e cea mai tare piesa de pe album dar dupa parerea desi nu l*am ascultat inca cred ca va fi cel mai tare album hi-q...bine ca ati reusit sa-l terminati shi dupa show-ul din iasi cand ati stat pana la 5 in discoteca din cate am auzit shi ati plecat duminica pe la 8.30 ai mai reusit sa faci o noapte alba alaturi de marius moga (cel mai tare om la momentul actual) ca sa termini albumul...
astept un mesaj de la tine sau de la Mihai sau chiar de la Dana )
sly

Ufffff

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 30, 2002 11:55 am

Initial trimis de sly
daca aveti de vb...andrei respectiv PreferatA va rog sa o faceti in mesaje personale ...aici se vb numai despre noul album hi-q asha cum zicea shi Florin...ok? astept rasp. baietilor la ...Florin am shi eu cateva intrebari referitor la noul album...
astept un mesaj de la tine sau de la Mihai sau chiar de la Dana )

Florin, Mitza sau Dana .. va rog da`ti un raspuns .. eu il astept cu nerabdare :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde rrb » Joi Mai 30, 2002 9:25 pm

Initial trimis de tzepo0o
good point rrb. ar fi bine sa fie si transmis la TV concertul.
abia astept sa vina concertele in aer liber, care sunt mult mai interesante decat cele in discoteca.

da e f adevarat nici nu poti compara un concert in disco sau unul in aer liber e super cool in aer liber.Dovada concertul celor de la hi-q de la satu mare in fata a 60000 oameni a fost infernal
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hi-Q