Când vor mai veni cei de la hi-q pe mirc?
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Când vor mai veni cei de la hi-q pe mirc?
Daca cineva stie cand vor intra cei de la hi-q pe mirc sã raspundã. Si puteti scrie cat de mult va doriti sa vorbiti cu ei asa daca vor vedea mesajele poate se hotarasc sa viní£ mai repede. Astept mesajele voastre.
- diana f.
hmz..
Pai poate ... probabil ... vor veni cand vor avea timp .. ca acum cred/stiu ca sunt ocupati cu festivalul de la Mamaia unde vor participa .. oricum in curand ar trebui sa intre ca Florin nu a mai intrat pe Forum de ceva timp .. de Mihai nu mai zic ... iar Dana nu intra deloc ..
Hi-Q

Hi-Q

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
mIRC
Voi stiti ca intram foarte des pe #hi-q, cand eram acasa. Dar acum suntem la mare si pana pe 1 septembrie nu putem intra pe net decat foarte rar...:-(
Promisiuni:
-Vom fi pe #hi-q din toamna iar.
-Sit-ul http://www.hi-q.ro va ajunge la versiune 3.0 din toamna asta.
-Lumea va fi mai buna si mai curata:-) just kiddin'
Tzinetzi-ne pumnii la Mamaia!
:-)
Promisiuni:
- Florin Hi-Q
- Junior Member
de-abia astept sa vb in toamna cu voi pe minunatul canal de pe irc #hi-q
ceva surprize legate de site-ul http://www.hi-q.ro FLorin?
ceva surprize legate de site-ul http://www.hi-q.ro FLorin?
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Re: mIRC
Initial trimis de Florin Hi-Q
Voi stiti ca intram foarte des pe #hi-q, cand eram acasa. Dar acum suntem la mare si pana pe 1 septembrie nu putem intra pe net decat foarte rar...:-(
Promisiuni:
hmz... cand anume o sa apareti la Mamaia?!?!
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Re: Re: mIRC
Initial trimis de AnDr3y - Radu
hmz... cand anume o sa apareti la Mamaia?!?!
pai o sa participe la sectiunea Slagare .... nu shtiu exact in ce seara.. cred ca vineri
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
eu l-am vazut pe Florin pe forum si pe 25.08.2002 sera, insa pe #hi-q nu era intrat si din pacate nici nu aveam cum sa-l rog sa intre pentru ca are inboxul de pe forum plin cu mesaje private si, prin urmare, nu i se mai pot trimite.
in noaptea asta 26/27.08.2002 am vorbit cu DJ STAR pe #hi-q insa nu a stat prea mult timp.
in incheiere: sunt convins ca baietii stiu cat de mult ne dorim sa discutam cu ei si ca atunci cand vor avea ocazia vor intra si pe #hi-q. abia astept sa vad varianta 3.0 a site-ului si cred ca voi face ceva schimbari si pe site-ul de la iasi. (daca nu stiti adresa o vedeti pe ecran sus, unde scrie siteuri cool).
in noaptea asta 26/27.08.2002 am vorbit cu DJ STAR pe #hi-q insa nu a stat prea mult timp.
in incheiere: sunt convins ca baietii stiu cat de mult ne dorim sa discutam cu ei si ca atunci cand vor avea ocazia vor intra si pe #hi-q. abia astept sa vad varianta 3.0 a site-ului si cred ca voi face ceva schimbari si pe site-ul de la iasi. (daca nu stiti adresa o vedeti pe ecran sus, unde scrie siteuri cool).
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
eu unul ii inteleg pe baieti... mi se pare normal... numai grija mIRC-ului nu au ei acu.. ganditi-va vestivalul de la Mamaia e destul de importan...
.. asa ca asteptati
o sa ne vina si noua randul
..

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Originally posted by tzepo0o
uei sandrino tu vb de ei dar tu... eu nu te vad niciodata seara pe mirc si terbuie sa recunosc ca-ti duc dorul. asa ca nu mai gasi scuze altora si misca-ti fundu pe mirc. (seara dupa 22:00).
numai dupa ora 22:00 tzep0o?E bine dak intram la 21:59.Glumeam.DEci,Florin sper sa te tii de promisiune si in
toamna sa ne vedem pe Irc
No Comment
-
lucianus - Junior Member
tzepoo .. ma simt onorat.. ca-ti este dor de mine
lol .. si seara dupa 22:00 nu prea am chef sa intru.. de fapt nu pot.. :p

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Am venit acasa!!!!!
Initial trimis de intoxic8
mei spuneam dupa 22:00 pentru ca atunci intru eu. asta este.
cred si sper ca FLorin se va tine de promisiune!
Vara s-a terminat si acum suntem la Bucuresti!
Voi intra pe mirc in zilele urmatoare... si mai vb!:0)
Pup ya all (mai ales pe fete) !!
- Florin Hi-Q
- Junior Member
despre concerte
sal sunt din pl si sunt fan formatiei voastre si as vrea sa stiu cand mai veniti in ploiesti . Dana imi place noua ta coafura iti sta f bine. Florin eu cred ca ma-m indragostit de tine.mihai esti ffcool in orice videoclip al vostru.
- _barosanul_
Re: despre concerte
Initial trimis de _barosanul_
sal sunt din pl si sunt fan formatiei voastre si as vrea sa stiu cand mai veniti in ploiesti . Dana imi place noua ta coafura iti sta f bine. Florin eu cred ca ma-m indragostit de tine.mihai esti ffcool in orice videoclip al vostru.
cred ca-mi scapa ceva!
din aceasta ocazie pun 2 intrebari la care nu tin neaparat sa aflu raspunsurile!
1. ce legatura dare 'despre concerte' cu 'cand vor mai veni cei de la hi-q pe mirc?'
2. _barosanul_ e la masculuin. florin e de sex masculin (din cate stiu

Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
mai jtii ca nyu e gay. Apropo...eu niciodata nu am reusit sa vb cu florin pe mirc. pai atat stiu ca intra cu -alex-. Propun sa faca un bnc si sa il lase acolo si asa verifice mesajele. Nu credeti?
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
hmm...si mie mi se pare ceva destul de curios...dar poate s-a indragostit de felul lui Florin de a fi,de personalitatea sa...mai stii?!!?
cat despre intratu-l pe mirc....atat baietii,kt si DJ Star,intra...trebuie doar sa stati pe #hi-q si sigur veti reusi sa vb cu ei!
cat despre intratu-l pe mirc....atat baietii,kt si DJ Star,intra...trebuie doar sa stati pe #hi-q si sigur veti reusi sa vb cu ei!
- Andre3a
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1