Campania "Castigi un scuter cu albumul HI-Q" la final
Dupa cum bine stiti, in ultima perioada de timp, trupa HI-Q a desfasurat o campanie prin care a oferit fanilor trupei sansa de a castiga un scuter Piaggio. Doritorii de senzatii tari pe doua roti nu trebuiau decat sa cumpere albumul "Pentru prieteni" al trupei HI-Q, in varianta "CD Collection", care continea o multime de surprize pentru fanii adevarati. Toti cei care au cumparat albumul si au trimis talonul din mapa la Media Services, au avut mari emotii pana astazi, vineri 6 septembrie ora. 12.30, cand, cu ocazia deschiderii oficiale de catre Paneuro Trading a magazinulului de piese auto si show-room-ului Piaggio din Piata Unirii (Bd. I. C. Bratianu nr. 39, Bl. P6) a avut loc tragerea la sorti a fericitului castigator.
Un nou fan HI-Q s-a alaturat celor 10 care, pe parcursul acestui an, de la debutul turneului "HI-Q Piaggio" si pana acum au putut castiga scutere Piaggio oferite de Paneuro si trupa lor favorita.
Numele castigatorului este: Petre Vasile Daniel din Piatra Neamt, judetul Neamt si va primi in curand cheile scuterului chiar de la Dana, Florin si Mihai.
S-a castigat scuterul Piaggio!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
salut, in primul rand as vrea sa il felicit pe castigator, in al doilea rand sa va urez bafta in continuare si in al treilea rand sa va zic ca am uitat sa trimit ca am si eu mapa......in rest va pup pe toti si va doresc numai bine.....pa
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
Wow~!
SUper !!
Felicitari cashtigarorului si la mai multe !
SUper !!
Felicitari cashtigarorului si la mai multe !

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Felicitari castigatorului shi sper sa mai oferiti niste scutere ca sa am shi eu posibilitatea sa castig unul dintre oricare ar fi:Gillera, Vespa nu am pretentii!!
)

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
4 mesaje
• Pagina 1 din 1