Cum credeti ca a fost petrecerea lui Mitza?
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cum credeti ca a fost petrecerea lui Mitza?
.....cred ca toti va pune-ti intrebarea <cum a fost petrecerea lui Mitza>Dati-va cu parerea........eu cred ca cu prieteni si s-abaut multa sampanie si s-a mancat un tort mare,mare......pana la urma o sa ne spuna el dar mai intai sa-i facem noi petrecerea....
- VyOreLa
- Junior Member
pai sincer sa fiu cred ca a fost ff reusita petrecerea lui mitza deoarece a petrecut-o impreuna cu cei mai buni prieteni la noul studio mof records unde e actionar alaturi de FLorin, Dana shi Marius Moga dar il astept pe Mitza sa ne povesteasca el cum s-a distrat la cele 2 petreceri (cea in familie shi cea de la studiou) shi ce cadouri mai haioase a primit (daca vrea sa spuna)!
Sa ne traiesti Mitza prietene!
Sa ne traiesti Mitza prietene!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Super super super super!!!! Pentru ca a fost petrecerea lui si pentru ca a fost cu toti prieteni lui!!!
Deci Mitza, ia zi...cel mai tare cadou care a fost??? De fapt, care a fost cel mai nostim???
Deci Mitza, ia zi...cel mai tare cadou care a fost??? De fapt, care a fost cel mai nostim???
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Cool cred :-)
a fost super cred.. oricum .. eu sunt curios care a fost cadoul primit de la Florin & Dana..sau care a fost cel mai fain cadou :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
frumos!!!
[.... .o prietena care este langa mine crede ca petrecerea lui Mitza a fost superba .....ea inca nu este intrata pe forum ,dar o sa intre cat de curand asa ca imi spune mie parerea ei......sper sa nu va suparati .....
- VyOreLa
- Junior Member
Hehehe salutare... uite ca am revenit si eu pe aici.. dar hai gata cu vorbaiala ca imi sariti cu toti in cap.. deci sa-mi spun parerea despre .. acest topic...
tot ce pot spune e ca fost super
mai mult nu pot spune.. 
tot ce pot spune e ca fost super

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Nu ne chinuim...il asteptam pe Mita sa vina (sau eventual pe Florin) sa ne satisfaca curiozitatea. Got it?;e
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
hmmm... 23 !
Prieteni, nu ca a fost ziua mea, dar a fost cea mai tare petrecere din ultimua vreme... Am tinut-o la noi la sediu, la MOF RECORDS unde au fost totii prietenii nostri: baietii de la UNU', gasca SIMPLU, toti de la Media Services, M. Moga, baietii de la Brasov (Sebanu', Tzake, Raoul, Babu'), colegi de facultate... lume multa... Am inceput pe la 8 (seara) si pe la 12 (tot seara) eram "gata" hehehe... Mai departe, totul e istorie si va ramane nescrisa ! V-am pupat si va multumesc tuturor care mi-ati trimis mailuri sau SMSuri de ziua mea ! Paaaaa !!!
- Mihai Hi-Q
- Junior Member
WaW
Bine Mitza .. inseamna ca a fost un show pe sine :-) .. pacat ca .. neah .. nevermind 

-
AnDrEi - Junior Member
Ca ce???
Ca n-a dat mai multe informatii??? Ca nu a spus ce cadou a primit??? Sau altceva...
Eu tot sunt curioasa sa vad ce cadou a primit de la Florin...de la Dana...
Poate intra Florin sa ne mai spuna ;y
Ca n-a dat mai multe informatii??? Ca nu a spus ce cadou a primit??? Sau altceva...
Eu tot sunt curioasa sa vad ce cadou a primit de la Florin...de la Dana...
Poate intra Florin sa ne mai spuna ;y
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
hMMM
Mey .. nu mai fi`ti si voi asa indiscreti :-) .. daca vrea ne spune .. daca nu asta este :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Oops...cam stupid thereatul asta ...but..."life's like this !" .....
Anyway.. bine ca a raspuns Mitza si nu au mai continuat posturile ...."alea" .....
si ca sa raspund si eu la acest subiect .....citand-o pe sis`
...ai drepturile de autor sis`
"petrecerea a fost cu LALALA"
Anyway ...petrecerea a fost ...cum a fost.. si nu mai e
..
gata !
Subiect inkis .. :p
Anyway.. bine ca a raspuns Mitza si nu au mai continuat posturile ...."alea" .....
si ca sa raspund si eu la acest subiect .....citand-o pe sis`

"petrecerea a fost cu LALALA"

Anyway ...petrecerea a fost ...cum a fost.. si nu mai e

gata !
Subiect inkis .. :p
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1