Hi-q in Afganistan

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Hi-q in Afganistan

Mesajde rrb » Mar Oct 08, 2002 3:02 pm

Hi-q vor avea in Afganistan un turneu alaturi de alte trupe romanesti. Spunetiva si voi parerea despre ciudatul turneu prin prisma faptului ca acolo locuieste nimeni altul decat OSAMA BEN LADEN!!!!
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde sly » Mar Oct 08, 2002 6:24 pm

ce sa le zic prietenilor? va fi o experienta noua pentru ei shi sper ca se vor distra de minune deoarece vor zbura cu aparate militare din cate am auzit dar ii rog sa fie ff atenti! singurul lucru mai naspa e ca pleaca din cate stiu pe 23 octombrie la 5 dimineata(atunci e ziua Danei)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Dee Dee » Dum Oct 13, 2002 11:11 pm

Take Care !!! :D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Oct 13, 2002 11:39 pm

multa multa bafta...have fun:)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Succes!

Mesajde AnDrEi » Mie Oct 16, 2002 7:44 am

Hi-Q ! Bafta prieteni ! :-)
AnDrEi
Junior Member

nuuu

Mesajde lil'lizard » Joi Oct 17, 2002 6:07 pm

bafta prieteni!!aveti mare grija de voi caci acolo se afla si resedinta lui ben laden(so beware))))
lil'lizard
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Oct 17, 2002 9:00 pm

A fost un articol despre plecarea lor in Afganistan...nu mai stiu in ce ziar...dar era super cute!
---
Wild Rose
Junior Member

afganistan

Mesajde artemis » Vin Oct 18, 2002 11:45 pm

bafta prieteni s-aveti grija de voi!!!!!!!desi afganistan nu prea e o tara pe care s-o vizitezi cred c-o sa fie o experienta placuta.in afara faptului ca pleaca de ziua danei!
bafta!!!!!!!!!!!!
artemis
Junior Member

HI-Q in afganistan!!!!!!!!!!!!!!!

Mesajde artemis » Dum Oct 20, 2002 12:16 am

ce credeti despre plecarea danei ,a lui florin si a lui mitza in afganistan??????sau ce vreti sa le spuneti despre aceasta plecare?
artemis
Junior Member

Mesajde ruxi_cj » Mie Oct 23, 2002 9:18 pm

aveti grija de voi!
ruxi_cj
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Oct 27, 2002 11:14 am

rrb .. eu nu cred ca s-au dus acolo ca sa cante pustietatii de acolo sau lui osama.. ci ptr. trupele plecate acolo deci a avut un scop destul de bine intemeiat si nu cred ca e un turneu ciudat asa cum spui..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde lucianus » Dum Oct 27, 2002 9:35 pm

Dupa cate stiu, astazi hi-q se intoarce din afganistan.Sa ne
povestiti cu a fost,ok?Asteptam, cu nerabdare...
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Oct 30, 2002 12:00 pm

lucianus aseara FLorin si cu Mihai au fost la Antena 1 la "Tuca Show" si au spus mai multe despre asta... de ce nu te-ai uitat .. rusine sa-ti fie :P
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Oct 30, 2002 4:35 pm

Nici eu nu m-am uitat...dar nu mi-a zis nimeni ca o sa fie invitati:( Oh well...that's life! Somebody sa povesteasca ce au zis!
---
Wild Rose
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mie Oct 30, 2002 5:53 pm

Vreau si eu sa stiu ce au povestit la Marius Tuca pls sa imi zica si mie cineva.Pentru ca nici eu nu m-am uitat la emisiune .
alisa
Junior Member

pls

Mesajde artemis » Mie Oct 30, 2002 8:24 pm

sa povesteasca cineva ce au zis la tuca show.nici eu nu m-am uitat,daca stiam ca au fost ma uitam!!!!!!!
artemis
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Oct 30, 2002 8:30 pm

Se pare ca nu sunt singura care nu s-a uitat la emisiune...I'm relieved!!! So...asteptam pe cineva mai 'informat'...:)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Oct 30, 2002 11:11 pm

Deci ce sa va spun au spus ca a fost super, ca in timpul concertului din 5 in 5 min se auzea cate o bubuitura, si ca au fost cam dezorientati ptr. ca ora nu era ca la noi si ca ziua era foarte cald si noapte foarte frig... in rest a fost super o experienta unica.. ptr. ca au cantat in mijlocul razboiului .. va dati seama la cativa kilometrii ai nostrii se bateau si ei cantau.. interesant nu? si au mai spus ca au nijte poze lansate pe net http://www.hi-q.ro... cam atat zic eu.. ce mai e de spus poate spune si Florin.. sa ma completeze pe mine :>
sandrino
Junior Member

Mesajde axara_me » Vin Noi 01, 2002 1:30 am

Initial trimis de sandrino
Deci ce sa va spun au spus ca a fost super, ca in timpul concertului din 5 in 5 min se auzea cate o bubuitura, si ca au fost cam dezorientati ptr. ca ora nu era ca la noi si ca ziua era foarte cald si noapte foarte frig... in rest a fost super o experienta unica.. ptr. ca au cantat in mijlocul razboiului .. va dati seama la cativa kilometrii ai nostrii se bateau si ei cantau.. interesant nu? si au mai spus ca au nijte poze lansate pe net http://www.hi-q.ro... cam atat zic eu.. ce mai e de spus poate spune si Florin.. sa ma completeze pe mine :>

m-am uitat si eu,nu am prins chiar de la inceput,dar m-am multumit si cu atat; ce "regret" au avut ei,daca il pot numi asa, a fost faptul ca nu au parasit tabara romana.le-a fost umpic cam greu cu orarul,era dif de ore si oricat de mica ar fi tot se simte;asta a fost motivul pentru care in dimineata cand ziaristii au plecat in khandahar,ei dormeau si nu au apucat sa mearga acolo.ma gandesc ca a fost mai bine pt ei,asa cum li s-a zis si lor ,erau mai privilegiati,nu trebuiau sa fie pusi in pericol.nici zborul nu a fost prea placut pentru ca au zburat cu un avion militar,deloc confortabil:aproape 11 ore de zbor ,cam inghesuiti si cu zgomotul de rigoare(al avionului of course...)
au adus material filmat si o gramada de poze.si s-ar putea ,as a zis florin ca vor incerca sa puna niste imagini si pe site.ar fi cool nu?
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
axara_me
Junior Member

Mesajde lucianus » Vin Noi 01, 2002 10:42 pm

Initial trimis de sandrino
lucianus aseara FLorin si cu Mihai au fost la Antena 1 la "Tuca Show" si au spus mai multe despre asta... de ce nu te-ai uitat .. rusine sa-ti fie :P

Sorry sandrino dar nu am stiut...
Nu s-a anuntat nimic la tv si nu am stiut ca daca am fi stiut
m-as fi uitat cu siguranta.Acum ma uit la pozele pe care le-au
facut acolo
No Comment
lucianus
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Dum Noi 03, 2002 4:31 pm

Am auzit si eu cateceva la stiri despre cum s-au distrat ei acolo si am inteles ca a fost super .
alisa
Junior Member

Înapoi la Hi-Q