activitati ..conexe?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

activitati ..conexe?

Mesajde haifi » Sâm Noi 09, 2002 10:43 am

salut fani hi-q.
activitatea e cam slabutza aici recent,nu prea sunt subiecte de discutie.aud ca hi-q intra in afaceri,magazine,manageri,mana cereasca? :-)
muzica pe planul 2,ca ne-am facut deja firma.nu-i asa?
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Re: activitati ..conexe?

Mesajde alisa » Sâm Noi 09, 2002 10:58 am

Initial trimis de haifi
salut fani hi-q.
activitatea e cam slabutza aici recent,nu prea sunt subiecte de discutie.aud ca hi-q intra in afaceri,magazine,manageri,mana cereasca? :-)
muzica pe planul 2,ca ne-am facut deja firma.nu-i asa?

Ok ,dar eu n-am iteles mare lucru din asta asa ca poti sa imi povestesti si mie ce e cu activitati..conexe?
alisa
Junior Member

Re: Re: activitati ..conexe?

Mesajde haifi » Sâm Noi 09, 2002 4:56 pm

Adica exact ceea ce am spus,Hi-Q au devenit mai pragmatici,degeaba va dati de ceasul mortii invartindu-va in jurul cozii,ca o fi ,ca o pati,ca or zice nu stiu ce.
Oamenii isi vad de afacerile lor.
Asa se aude si...cred ca asa si este.Si,in plus...promisiuinile care le fac,vezi ultima chesti cu chat-ul din Afganistan,ii descalifica.Complet.Daca promit ceva trebuie sa se tina de cuvant.Sau,mai bine...sa nu promita.Pacat de fani

Initial trimis de alisa

Ok ,dar eu n-am iteles mare lucru din asta asa ca poti sa imi povestesti si mie ce e cu activitati..conexe?
Fişiere ataşate
stema romaniei.gif
stema romaniei.gif (1.71 KiB) Vizualizat de 3086 ori
haifi
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Noi 09, 2002 7:34 pm

Daca ai fi citit sau ai fi urmarit si tu presa ai fi vazut de ce nu au putut sa intre pe irc atunci.. cat despre activitatile alea despre care spui am obs ca nici tu nu prea esti convins... adica ai spus ca asa ai auzit... cand ai sa alfii asta si ai sa ai cum sa ne dovedesti toate astea mai vedem noi .. dar pana atunci.. bye bye.. asa pot sa spui si eu ca am auzit ca nu stiu si de fapt... nu? ..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde allidda » Mar Noi 12, 2002 2:05 am

si pana la urma foare bine ca au afacerile lor ...ca era mai nasol sa fie niste ingramaditi si sa nu fie in stare
eu ii admir din pct asta de vedere.....pt ca sunt descurcareti si stiu sa faca treaba buna :)
allidda
Junior Member

Mesajde Bogdan_m » Mar Noi 12, 2002 11:04 pm

ba ce subiect ai gasit. acum te deranjeaza ca oamenii mai au si alte treburi?
Bogdan_m
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Noi 12, 2002 11:33 pm

alli corect cred ca ai pus pct. pe I
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde haifi » Mar Noi 19, 2002 5:12 pm

Daca presa zice una,e una,dar daca ei au promis cu atata tam-tam ca sunt pe chat in ziua de...si chiar au lasat atatea zile anuntul pe site,era normal sa-si ceara scuze sau sa explice motivele care i-au retinut.
Cat despre chestia cu ingramaditii care stiu sa faca bani,muzica e una, banii sunt alta.Cine face muzica serios,adica mai canta si...LIVE (adica, pt neaveniti,numai LIVE inseamna muzica,restul e prosteala si o ofensa adusa celor care ii asculta) repeta,se pregateste,compune,nu sta dupa cai verzi cu $$$$.Arta pentru arta...dar daca voua va place sa ascultati playback,stati acasa sau uitati-va la TV si tot aia e...si fara minciuni si falsitate.
Traiti vremuri mincinoase copii, nu stiti ce e aia muzica.
V-ati nascut dupa '89 dar degeaba.
Trezirea la ...relaitate :-)))

Initial trimis de sandrino
Daca ai fi citit sau ai fi urmarit si tu presa ai fi vazut de ce nu au putut sa intre pe irc atunci.. cat despre activitatile alea despre care spui am obs ca nici tu nu prea esti convins... adica ai spus ca asa ai auzit... cand ai sa alfii asta si ai sa ai cum sa ne dovedesti toate astea mai vedem noi .. dar pana atunci.. bye bye.. asa pot sa spui si eu ca am auzit ca nu stiu si de fapt... nu? ..
haifi
Junior Member

Hehehe

Mesajde AnDrEi » Joi Noi 21, 2002 3:03 pm

Pai .. o activitate a celor de la Hi-Q poate fi si noua trupa de fete TNT .. apropos.. noul videoclip a aparut la Tv ieri .. a fost difuzat "cred" in premiera pe Atomic ! Nice girl`s hmmmm .. eat them :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Vin Noi 29, 2002 12:36 am

Intr-un cuvant(doua ;) ) MOF RECORDS !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Question:)

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 29, 2002 1:53 am

De la ce vine MOF? inteleg M de la Mihai si F de la Florin, dar O? de la ce vine?
Love2Fly
Junior Member

Raspuns

Mesajde AnDrEi » Vin Noi 29, 2002 2:40 pm

MOF este un cuvant realizat prin imbinarea mai multe litere care vin de la : Marius MOGA , Florin Grozea si Mihai Sturzu .... deci nu neaparat in ordinea data de mine !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Noi 30, 2002 11:08 am

Andrei ... mmm poate.... deci nu prea as crede...
sandrino
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Dum Dec 01, 2002 4:34 am

Ba da!
MOF=MOGA Marius,MIHAI , FLORIN
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Lolik

Mesajde AnDrEi » Dum Dec 01, 2002 5:10 am

Dee Dee frumoasa explikatie.. cea mai corecta dintre toate presupun ! :D
AnDrEi
Junior Member

out of topic

Mesajde haifi » Lun Dec 02, 2002 6:14 pm

cred ca una am intentionat si alta a iesit..nici gand sa postez un topic pe tema asta..oricum s-a iesit in decor...cred ca e deja pe din afara subiectul
haifi
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 04, 2002 12:42 am

Haifi explica despre ce voiai sa fie subiectul ?
Punctul tau de vedere e ca Hi-q in ultimul timp s-au ocupat mai mult de "altceva" decat de muzica ?
Dee Dee
Junior Member

Mesajde haifi » Dum Dec 08, 2002 9:43 am

Initial trimis de Dee Dee
Haifi explica despre ce voiai sa fie subiectul ?
Punctul tau de vedere e ca Hi-q in ultimul timp s-au ocupat mai mult de "altceva" decat de muzica ?

No comment....ce am avut de spus a fost la inceput.
haifi
Junior Member

de dragul vostru...

Mesajde Mihai Hi-Q » Lun Dec 16, 2002 12:24 am

Initial trimis de Dee Dee
Ba da!
[b]MOF
=MOGA Marius,MIHAI , FLORIN [/B]

Salut Dee Dee ! Uite, ca sa nu va mai puneti atatea probleme, MOF vine de la Mitza, mOga si Florin. Ok ?

V-am pupat !
Mihai Hi-Q
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Lun Dec 16, 2002 12:32 am

Vedetzi?Ce v-am spus eu? Hehehehehe ..Mitza eu unul iti multumesc ca ai elucidat problema ! Sar`na :P Te pup dulce!
AnDrEi
Junior Member

hehehe(imi place cuvantul asta)

Mesajde artemis » Lun Dec 16, 2002 9:35 pm

mersi mihai de explicatie!
apropo te mai asteptam pe fan club!
:wazzup:
artemis
Junior Member

Înapoi la Hi-Q