e parere a-ti avea daca Hi-q ar face un videoclip la melodia Sfarsit de septembrie?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

e parere a-ti avea daca Hi-q ar face un videoclip la melodia Sfarsit de septembrie?

Mesajde alisa » Sâm Noi 09, 2002 12:07 pm

Astept parerile voastre despre aceasta propunere.Mi-e mi se pare una interesanta.
alisa
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Noi 09, 2002 12:59 pm

ce parere sa am?
una ff buna deoarece asha cum am mai spus e piesa mea de suflet dar e o piesa mai veche shi nu cred ca ar merge facut un clip la ea!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Re: e parere a-ti avea daca Hi-q ar face un videoclip la melodia Sfarsit de septembrie?

Mesajde axara_me » Sâm Noi 09, 2002 1:22 pm

Initial trimis de alisa
Astept parerile voastre despre aceasta propunere.Mi-e mi se pare una interesanta.

melodia e super; tin la ea mult pt ca e prima piesa pe care am ascultat-o de la ei...poate ca pe multi ii intristeaza cand o asculta dar pe mine ma face sa ma simt tare bine.asa cum a zis si sly e o piesa veche si nu stiu cat de mult ar prinde iar...din pacate.poate daca ar face un remix la ea, ceva de genul asta...poate ca ar merge;dar daca nu a fost facut(videoul) la vremea lui...nu cred ca ar avea sanse acuma
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
axara_me
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Sâm Noi 09, 2002 1:27 pm

Imi pare bine ca va place melodia asta deorece e si piesa mea de suflet .Chiar daca e veche piesa poate il rugam pe Florin sa se gandeasaca la ideea de a face un videoclip la ea sau macar un remix asa cum ai zis tu andutza.
alisa
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Noi 09, 2002 2:18 pm

asta a fost shi prima mea intrebare cand am ascultat primul album hi-q "de ce nu s-au gandit sa faca un clip la melodia asta "sfarsit de septembrie" ?- deoarece e marfa piesa...in fine cred ca un remix la aceasta piesa in stilul remixurilor de pe albumul "Pt prieteni" ar prinde destul de bine!
sly

Mesajde alisa » Sâm Noi 09, 2002 2:26 pm

Initial trimis de sly
asta a fost shi prima mea intrebare cand am ascultat primul album hi-q "de ce nu s-au gandit sa faca un clip la melodia asta "sfarsit de septembrie" ?- deoarece e marfa piesa...in fine cred ca un remix la aceasta piesa in stilul remixurilor de pe albumul "Pt prieteni" ar prinde destul de bine!

Pai vezi.Deci ramane sa il rog pe Florin sa vedem daca vrea si dupa aia o sa va spun.
alisa
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Noi 09, 2002 2:57 pm

ma rezum la faptul ca HI-Q= Dana, Mihai , Florin, Dj Star, Razvan asha ca tre sa discuti cu toti nu numai cu FLorin dar asha cum iti spuneam nu are rost deoarece e o piesa veche shi oricum acuma tre sa apara un nou clip hi-q la piesa dor de tine, dor de noi -care o sa prinda ff mult!
in schimb un remix ar prinde bine!
sly

Mesajde haifi » Sâm Noi 09, 2002 5:12 pm

[ cred ca nu stiti ce vorbiti.sfarsti de septembrie acuma iarna?
lasand gluma la o parte,puteti ...ruga pe cine vreti dar un album vechi nu se promoveaza,nici macar de amorul artei,se fac clipuri la zi,adica...dinnultimulk albu, care e pe piata,dar daca sunteti visatori...chair,de ce sa nu fac la urasqbesc atunci sau la ochii verzi ? :-)))))

QUOTE]Initial trimis de alisa

Pai vezi.Deci ramane sa il rog pe Florin sa vedem daca vrea si dupa aia o sa va spun.
[/QUOTE]
Fişiere ataşate
stema romaniei.gif
stema romaniei.gif (1.71 KiB) Vizualizat de 2538 ori
haifi
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Noi 09, 2002 7:14 pm

Nu spun ca nu e super melodia dar mai bine ar fi un clip la piesa dor de tine, dor de noi
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mar Noi 12, 2002 9:39 pm

Ok cum zici tu mai sardino asa sa fie ,dar noua daca ne place piesa si vrem sa nu se piarda ce propui sa facem ?
alisa
Junior Member

aha!

Mesajde artemis » Mar Noi 12, 2002 11:07 pm

Daca ei ar decide ca ar fi bine sa faca un videoclip la piesa "Sfarsit de septembrie" ar fii super .Piesa e misto'!
:wazzup:
artemis
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Noi 12, 2002 11:15 pm

ok eu nu am zis ca melodia nu e super ... dar nu cred e momentul potrivit pentru un clip la melodia asta.. intelegi.. si cu asta basta... Trupa va decive pana la urma ce va face asa ca...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mie Noi 13, 2002 6:37 pm

Ok pai asa sa fie.Dar cum sa decida daca ei nu stiu ca noi vrem sa faca un videoclip sau un remix la melodia asta?
alisa
Junior Member

Re: hy

Mesajde artemis » Mie Noi 13, 2002 10:09 pm

Initial trimis de alisa
Ok pai asa sa fie.Dar cum sa decida daca ei nu stiu ca noi vrem sa faca un videoclip sau un remix la melodia asta?

Pai cum Florin intra pe fan club sper sa vada si subiectul asta si sa
se gandeasca daca merita sau nu!nu?
artemis
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Joi Noi 14, 2002 12:14 pm

sfarshit de septembrie nu e asha de zuperba ca Dor de tine dor De noi ! la aia sa faca videoclip !:) adika deja au facut !:P si apropo voi credetzi ka un videoclip se face asha de ushor ?
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mai!

Mesajde AnDrEi » Vin Noi 15, 2002 9:25 am

Mai! Deci eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa asteptam lansarea videoclipului la melodira Dor de tine Dor de noi ! .. dupa care.. u know !
AnDrEi
Junior Member

Re: Mai!

Mesajde alisa » Vin Noi 15, 2002 5:08 pm

Initial trimis de Andrei
Mai! Deci eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa asteptam lansarea videoclipului la melodira Dor de tine Dor de noi ! .. dupa care.. u know !

Ok ,dar cand va avea loc lansarearea ca inca nu am auzit vorbindu-se despre asta?
alisa
Junior Member

ma!

Mesajde artemis » Vin Noi 15, 2002 10:05 pm

deci mi-a trimis Florin un mail pe 10nov si mi-a zis ca in aproximativ 10 zile iese pe piata videoclipul!
deci.....................
artemis
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Noi 16, 2002 6:51 pm

deci aveti rabdare.. o sa apara..:P
preferata.. crezi ca noi nu stim ca nu e asa de usor sa faci un clip ? stim prea bine.. ce putin eu stiu ...
sandrino
Junior Member

Mesajde alisa » Lun Noi 18, 2002 2:50 pm

Initial trimis de sandrino
deci aveti rabdare.. o sa apara..:P
preferata.. crezi ca noi nu stim ca nu e asa de usor sa faci un clip ? stim prea bine.. ce putin eu stiu ...

Da de unde sti tu cum este sa faci un clip?-)
alisa
Junior Member

Mesajde SkyGir| » Lun Dec 16, 2002 5:27 pm

Si mie imi place foarte mult piesa Sfarsit de septembrie ,dar cred ca e prea tarziu pentru un videoclip......., nu cred ca mai investesc ei banii intr-o piesa care e deja trecuta . .........
SkyGir|
Junior Member

Înapoi la Hi-Q