Oare ei viziteaza acest forum dedicat lor ?
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Oare ei viziteaza acest forum dedicat lor ?
Mi-e imi place Hi-q destul de mult, shi cred ca shi voua celor care intratzi pe acest fan club.
Dar eu ma intreb daca ei il viziteaza, sau stiu de existentza lui?
Am mai auzit ca shi vb pe net cu fanii, e adevarat?
Pupici shi astept parerile voastre
NORA
NORA
- NORA
- Junior Member
Re: Oare ei viziteaza acest forum dedicat lor ?
Initial trimis de NORA
Mi-e imi place Hi-q destul de mult, shi cred ca shi voua celor care intratzi pe acest fan club.
NORA
Am aflat de acest forum (fanclub) cu cateva zile ca el sa apara pe net, am alfta de la webmasterul acestui site.
Eu intru destul de des (o data pe saptamana) pentru ca sunt foarte curios ce mai zic oamenii. Daca se intampla ceva interesant sau apare un mesaj iesit din comun le povestesc si colegilor mei.
E adevarat ca vorbim cu fanii, pe e-mail! Ai incercat sa ne scrii sa vezi? Adresa mea este florin@hi-q.ro . Itnra des pe http://www.hi-q.ro , site-ul nostru oficial, realizat si intretinut de mine:-)
Ne mai auzim?
Florin
http://www.hi-q.ro
- Vizitator
Salut HI-Q!
Un gand de la un fan mai ....mare :-)
Aveti grija de fanii mai mici :-) si nu lasati sa vi sa urce la cap anumite aere de vedete. Chiar de sunteti de la munte, unde aerul e mai tare, v-ati cam rupt de fani.
Ideea de a va 'apara' cu bodyguarzi de cei de 10-12 ani e ...de nedescris.Nici presedintele nu se pazesete ca voi.
Asta primavara a fost ceva de neinchipuit ca 'Mister muscolo' sa se 'dea' la pustani.Credeti ca patiti ceva de la ei?
Si, fugile voastre dupa concerte....lumea va astepta sa va vada si sa va ceara autografe.Fuga e sanatoasa dar....cu cei care v-au asteptat?
Mai cred ei in voi sau...e de parada ce spuneti?
In rest ,numai de bine!
Un gand de la un fan mai ....mare :-)
Aveti grija de fanii mai mici :-) si nu lasati sa vi sa urce la cap anumite aere de vedete. Chiar de sunteti de la munte, unde aerul e mai tare, v-ati cam rupt de fani.
Ideea de a va 'apara' cu bodyguarzi de cei de 10-12 ani e ...de nedescris.Nici presedintele nu se pazesete ca voi.
Asta primavara a fost ceva de neinchipuit ca 'Mister muscolo' sa se 'dea' la pustani.Credeti ca patiti ceva de la ei?
Si, fugile voastre dupa concerte....lumea va astepta sa va vada si sa va ceara autografe.Fuga e sanatoasa dar....cu cei care v-au asteptat?
Mai cred ei in voi sau...e de parada ce spuneti?
In rest ,numai de bine!
- Vizitator
Pe mine m-ati nimerit !!! Nu e noapte in care sa nu intru pe net... Ma "dau" pe mirc, vin pe aici... Faza e ca tre' sa schimb tot timpul nickurile pentru ca e foarte misto sa intri in vorba cu oamnii care discuta tocmai despre tine fara ca ei sa stie... sunt mai sinceri si siceritatea conteaza !!! Cam asta ar fi... mai am cateva maiuri de scris si ma duc la culcare... V-am pupat ! :o)
- Vizitator
Salut!
Salut!
Ce mai faceti? Stiu ca e o intrebare nashpa chiar dar sunt curioasa! Care e faza cu emisiunile de pe Antena 1? Nu mai faceti nici una sau ce? Vreau sa va spun ca sunt un fan aproape inrait!Ce ma oftic ca nu pot sa pun zambete! Ma rog...Cum ziceam! Am caseta cu Hi-q pe care am autograful lui Florin de care sunt foarte, dar foarte mandra!!!! Luata de la o fosta emisiune!!!!Shmen, nu? Dar ma oftic ca nu le am si pe a lui Mihai si a Danei!!!Asta e! Dar nu ma las! O sa le am!!Ha!Ha! ok. Cam atat am vrut sa scriu!
Va trimit un pupic la toti( care va ajunge prin intermediul calculatorului)...A! Am uitat sa zic ca data mea de nastere e 24 noiembrie! Cunoscuta data pentru UNII!!! Numai ca nu e acelasi an! In sfarsit am gasit pe cineva nascut in aceeasi zi cu mine!
1001 kisses,
SiL
Ce mai faceti? Stiu ca e o intrebare nashpa chiar dar sunt curioasa! Care e faza cu emisiunile de pe Antena 1? Nu mai faceti nici una sau ce? Vreau sa va spun ca sunt un fan aproape inrait!Ce ma oftic ca nu pot sa pun zambete! Ma rog...Cum ziceam! Am caseta cu Hi-q pe care am autograful lui Florin de care sunt foarte, dar foarte mandra!!!! Luata de la o fosta emisiune!!!!Shmen, nu? Dar ma oftic ca nu le am si pe a lui Mihai si a Danei!!!Asta e! Dar nu ma las! O sa le am!!Ha!Ha! ok. Cam atat am vrut sa scriu!
Va trimit un pupic la toti( care va ajunge prin intermediul calculatorului)...A! Am uitat sa zic ca data mea de nastere e 24 noiembrie! Cunoscuta data pentru UNII!!! Numai ca nu e acelasi an! In sfarsit am gasit pe cineva nascut in aceeasi zi cu mine!
1001 kisses,
SiL
- Vizitator
trupa hi-q e cea mai tare
..pai ce sa spun numai laude am pentru trupa Hi-q si ei asta o stiu ii respect pentru ca nu sunt increzuti desi sunt niste mari VEDETE,sunt buni de tot si in muzica si in televiziune,unde merg iau destul de multe premii...si vreau sa ii zic celui care a scris ..ca cei de la hi-q umbla cu multi bodyguarzi..pai mai frate au si de ce ..la asa o audienta ..deja iti dai si tu seama ca au destul de multii dusmanii...oricum eu iam placut ..ii plac ..si ii voi placea in continuare...Si pentru totii fanii Hi-q .daca vreti sa le trimite-ti un e-mail ..scrieti-le si ve-ti primi un raspuns garantat...Intrati pe siteul meu la http://www.pitic.4t.com si trimiteti-mi un e-mail ...la pitic_tal@hotmail.com sa mai vb si noi despre cea mai tare trupa si in curand un site dedicat ...trupei hi-q ...unde sper ca ma veti ajuta si voi ce sa scriu...acuma va las si ...trupa Hi-q "TINETI-O TOT ASA " ca "Totul va fi bine" ....marele fan Pitic
- Vizitator
Re: trupa hi-q e cea mai tare
Initial trimis de pitic http://www.pitic.4t.com
..pai ce sa spun numai laude am pentru trupa Hi-q si ei asta o stiu ii respect pentru ca nu sunt increzuti desi sunt niste mari VEDETE,sunt buni de tot si in muzica si in televiziune,unde merg iau destul de multe premii...si vreau sa ii zic celui care a scris ..ca cei de la hi-q umbla cu multi bodyguarzi..pai mai frate au si de ce ..la asa o audienta ..deja iti dai si tu seama ca au destul de multii dusmanii...oricum eu iam placut ..ii plac ..si ii voi placea in continuare...Si pentru totii fanii Hi-q .daca vreti sa le trimite-ti un e-mail ..scrieti-le si ve-ti primi un raspuns garantat...Intrati pe siteul meu la http://www.pitic.4t.com si trimiteti-mi un e-mail ...la pitic_tal@hotmail.com sa mai vb si noi despre cea mai tare trupa si in curand un site dedicat ...trupei hi-q ...unde sper ca ma veti ajuta si voi ce sa scriu...acuma va las si ...trupa Hi-q "TINETI-O TOT ASA " ca "Totul va fi bine" ....marele fan Pitic
Multumesc mult de mesaj! Uita-te pe site, ti-am pus noua adresa, asa cum m-ai rugat!
Florin Grozea
http://www.hi-q.ro
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Salut la toti mai ales lui Florin Groza
Sunt ff mandru de formatia voasta ca nu sunteti ... cum sa zic adica vb cu lumea nu va este frica de nici o intrebare !
Si ma mai bucur inca o data ma bucur ca nu se desparte formatia Hi-q adica yessssssssssssssssssss!!!!!!!!!!
Si va asigur eu ca nu este adevarat ce scrie prin ziare !
Si cu treaba asta ma lamurit un om f destept si nu pot sa zic cine
cred ca .... nu conteaza
Hi-q daca aveti nevoie de ajutor cea ce nu prea cred sau daca o sa aveti dati un email la iulica@ambra.ro si vin cu orice pe jos chiar daca ninge ploua sau e razboi nu conteaza pentru ca totul va fi bine !!!!!!!!!!!!!!!!! yupiiiiiiiiiiiiiiiiii tinem legatura!
Sunt ff mandru de formatia voasta ca nu sunteti ... cum sa zic adica vb cu lumea nu va este frica de nici o intrebare !
Si ma mai bucur inca o data ma bucur ca nu se desparte formatia Hi-q adica yessssssssssssssssssss!!!!!!!!!!
Si va asigur eu ca nu este adevarat ce scrie prin ziare !
Si cu treaba asta ma lamurit un om f destept si nu pot sa zic cine

Hi-q daca aveti nevoie de ajutor cea ce nu prea cred sau daca o sa aveti dati un email la iulica@ambra.ro si vin cu orice pe jos chiar daca ninge ploua sau e razboi nu conteaza pentru ca totul va fi bine !!!!!!!!!!!!!!!!! yupiiiiiiiiiiiiiiiiii tinem legatura!
- spidernet
Sal
eu sunt bianca si nu stiu daca stie de el sau daca vorbesc pe net cu fanii lor dar eu stiu sigur ca am stat la un metru de ei si mi sau parut simpatici.Ceao!!!!
eu sunt bianca si nu stiu daca stie de el sau daca vorbesc pe net cu fanii lor dar eu stiu sigur ca am stat la un metru de ei si mi sau parut simpatici.Ceao!!!!
- Luca Bianca
I'm really happy
Pe bune spun acum ca nu credeam ca Hi-q sunt atat de simpatici, cel putin Florin , cu care corespondez.
Ce bine ar fi daca toate formatiile din Romania ar da dovada de atata interes fata de fani.
Ma bucur enorm, pentru ca eu inainte imi facusem o parere nu foarte buna despre ei.
Nah cam atat, mai vb noi.
Pupici multzi
NORA
Ce bine ar fi daca toate formatiile din Romania ar da dovada de atata interes fata de fani.
Ma bucur enorm, pentru ca eu inainte imi facusem o parere nu foarte buna despre ei.
Nah cam atat, mai vb noi.
Pupici multzi
NORA
- NORA
- Junior Member
Stai!
Initial trimis de sly
da ....100% intra shi chiar se acuma de acest forum care are succes datorita faptului ca intra ei shi rasp la mesaje dar ideea e ca dana nu prea intra ..as vrea sa intre shi ea sa rasp la mesaje daca are timp...
Dana are de putin timp calc si ... :-) invata sa lucreze la el!
Dar noi doi citim intr-o disperare !!!
Bafta!
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Florin si Mihai Hi-Q sunt singurii cantareti de top care viziteaza acest forum si pe care chiar ii intereseaza ce spune lumea despre ei. Tzin sa precizez ca de acest forum au aflat si alte trupe (gen AnimalX si Andre) si unii chiar au cont la noi, dar nu se deranjeaza sa vina sa citeasca...
Le multumim celor de la Hi-Q ca respecta publicul.
Le multumim celor de la Hi-Q ca respecta publicul.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
ideea e ca dana e prea ocupata cu calin..
)) shi oricum nu prea stie sa umble...oricum noi o asteptam pe site...sa rasp. la mesajele fanilor... keep in tocuh...astept lansarea !!!!!!!!!! ceva detalii inainte de emisiune se poate??? nu cred
)) tre sa fie in premiera mega-galatica la voi in emisiune...

-
sly - Mesaje: 2918
ptr.Florin
Florin,sa ne anunti cand vine si Dana.ok?
-
lucianus - Junior Member
Sa speram
Initial trimis de sandrino
Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Florin
ptr. tot ceea ce face ptr. acest FanClub si sper
o tina tot asa...
Si cum a zis Mely aveti rabdare caci va fi si Dana
printre noi cat de curand ...
Sa speram .. eu cred ca va mai dura ceva timp .. :.
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
mai..
eu unul nu cred ca e asa e greu sa intrii pe net ..
ce e asa de greu sa scrii http://www.fanclub.ro si sa incepi sa navighez..
mi se pare simplu ca buna ziua ... si de asta
cred ca in curand va fi si Dana printre noi
)
ce e asa de greu sa scrii http://www.fanclub.ro si sa incepi sa navighez..

cred ca in curand va fi si Dana printre noi

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
K0rekt!
Initial trimis de sandrino
eu unul nu cred ca e asa e greu sa intrii pe net ..
ce e asa de greu sa scrii http://www.fanclub.ro si sa incepi sa navighez..mi se pare simplu ca buna ziua ... si de asta
cred ca in curand va fi si Dana printre noi)
Sunt de accord cu tine mey ! dar .. poate pe unii nu ii pasioneaza compu si navigarea pe net!
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Korekt!
Initial trimis de sly
andrei are dreptate...poate nu stie cum sa-si faca cont dar mai bine zis cred ca nu o pasioneaza...
Mey ... deci .. ai vazut ca am dreptate?
-
AnDrEi - Junior Member
Andrei
cred ca ai dreptate :>>
sly nu e vrb ca nu stie sa-si faca un cont .. oricum este Florin acolo si are cine sa o ajute dar dar nu imi place
..
sly nu e vrb ca nu stie sa-si faca un cont .. oricum este Florin acolo si are cine sa o ajute dar dar nu imi place

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2