Ziua lu Florin!
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ziua lu Florin!
maine e ziua lu Florin!
La multi ani prietene shi toate dorintele sa ti se indeplineasca alaturi de cei dragi shi sa primesti cat mai multe cadouri! sper ca ti-a placut cadoul meu care ti l am dat cand ati venit in iasi (sper insa sa nu fie nevoie sa -l folosesti)
La multi ani prietene shi toate dorintele sa ti se indeplineasca alaturi de cei dragi shi sa primesti cat mai multe cadouri! sper ca ti-a placut cadoul meu care ti l am dat cand ati venit in iasi (sper insa sa nu fie nevoie sa -l folosesti)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
La mult ani!!!!!!!
Florin - La multi ani! prietene , tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca .. ai grija de tine si sper ca cel de sus sa te ajute in indeplinirea tuturor dorintelor ! Ne vedem la Bacau pe 27 dap?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
La multi ani!
La multi ani Florin! Iti doresc sa fii sanatos, fericit si iubit, si sa ti se implineasca toate dorintele.
- ruxi_cj
- Junior Member
Ziua lui Florin!
La multi ani Florin!
Iti doresc mult succes, sanatate fericire si toate dorintele sa ti-se indeplineasca.
Si cum se zice aici :
"Joyeux anniversaire!"
)
Alice ( Belgia)
Iti doresc mult succes, sanatate fericire si toate dorintele sa ti-se indeplineasca.
Si cum se zice aici :
"Joyeux anniversaire!"

Alice ( Belgia)
- alice_be
- Junior Member
Sa cresti mare
Vreau sa iti urez un sincer "La multi ani " si sper sa mai fi in varful piramidei muzicii romanesti macar atatia ani cat implinesti anul asta. Toate cele bune
- Bogdan_m
- Junior Member
La multi ani, mai nea, multa sanatate, fericire si indeplinirea tutror dorintelor! Sa ai parte de tot binele din lume si de cat mai multe... (vezi poza). 

- Fişiere ataşate
-
- pentru_florin.jpg (28.2 KiB) Vizualizat de 4142 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La Multi Ani si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti tu
... }{
abia astept sa ne vedem maine.. }{ !!!! inca odata LA MULTI ANI !!!

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Florinelu`...ce ti se poate zice tie azi in afara de "la multi ani!!!!!" ?! sa fii vesel ,sa ai bafta si sa ai cat mai multi oameni cu sufletul mare in jurul tau. te pupic duuuulce }{
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
-
axara_me - Junior Member
La multi ani!!
La fel ca toti iti doresc si eu tot ceea ce iti doresti tu sa se implineasca,si sa ramai mereu asa cum esti.Asa cum le placi tuturor!!!
Inca o data "LA MULTI ANI"
Inca o data "LA MULTI ANI"
- ANA_HIQMINE
- Junior Member
LA multi (B)Ani !!!!!!
Sa fi Fericit & Iubit (Mai ales.....defpat nu mai ales.. pentru ca iubit esti ! :yD ) ...important e sa fi tu fericit !

Sa fi Fericit & Iubit (Mai ales.....defpat nu mai ales.. pentru ca iubit esti ! :yD ) ...important e sa fi tu fericit !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Sa traiesti Florine...si ai grija de e-mailul tau...ca se intampla accidente...
Apropos....mi-o dai mie pe tipa aia care ti-a daruit-o baixinho?

-
Love2Fly - Junior Member
Love2Fly?
Cum adik sa aibe grija la mail? ma daca faci vreo porcarie .. zbori de pe net !
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
La multi ani Florin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fi fericit, iubit (esti deja...don't worry) si sa ai tot ce-ti doresti (meriti) ... :kiss: 2 u!
Sa fi fericit, iubit (esti deja...don't worry) si sa ai tot ce-ti doresti (meriti) ... :kiss: 2 u!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1