Help me!!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Help me!!!

Mesajde MICKY » Lun Dec 09, 2002 2:34 am

Buna! Am si eu o intrebare! Ma poate ajuta cineva? Vreau sa infiintez un fan club Hi-q in Bucuresti! Sunt disperata...pls....sa-mi spuna cineva cum pot sa iau legatura cu trupa! Ajutati-ma...pls!!!!!!!!!
MICKY

Mesajde sly » Lun Dec 09, 2002 9:44 am

din vasta mea cunostiinta legata de HI-Q team stiu ca exista nu fanclub, ci acuma ne nunim "Clubu al prietenilor HI-Q" deoarece ei nu au fani ci prieteni! shi inca un lucru nu tre sa fii asha de disperata! :))) deoarece toti prietenii HI-Q sunt oameni normali nu asha disperati ca fanii animalx, 3se, etc !
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Lovely Girl » Mar Dec 10, 2002 12:28 am

Oky....gata nu mai sunt disperata! :)))
Atunci cum pot sa intru si eu in cercul acesta de prieteni?
Ar exista vreo sansa sa ii cunosc si eu?
:wazzup: I'm MICKY and I'm back! Hmm...:con: .... I love you ! I'm very happy! :G
Lovely Girl
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Dec 10, 2002 8:50 am

Initial trimis de Lovely Girl

Trebuie sa vezi care este diametrul cercului, deci pentru asta este nevoie sa cunosti raza cercului. Iar dupa ce intri in posesia acestor detalii, va trebui sa vezi daca ai loc, pentru ca sunt foarte multi inauntru.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Necuratu' » Mar Dec 10, 2002 8:55 am

Initial trimis de baixinho

va trebui sa vezi daca ai loc, pentru ca sunt foarte multi inauntru.

Foarte multi si foarte prosti. Niste adolescenti dezorientati...
Necuratu'
Junior Member

Re: Help me!!!

Mesajde ANA_HIQMINE » Mar Dec 10, 2002 5:10 pm

Initial trimis de MICKY
Buna! Am si eu o intrebare! Ma poate ajuta cineva? Vreau sa infiintez un fan club Hi-q in Bucuresti! Sunt disperata...pls....sa-mi spuna cineva cum pot sa iau legatura cu trupa! Ajutati-ma...pls!!!!!!!!!

Salut! Daca vrei sa-ti spun mai multe si sa te ajut scrie-mi la ana_hiqmine@yahoo.com
ANA_HIQMINE
Junior Member

Raspuns

Mesajde AnDrEi » Mar Dec 10, 2002 5:18 pm

Ca sa intrii in cercul prietenilor Hi-Q ( Fanilor adik si nu numai ) trebuie sa postezi mesaje/sa tii legatura cu toti cei prezenti pe acest portal http://www.fanclub.ro implicit pe acest forum Hi-Q!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde axara_me » Mie Dec 11, 2002 12:42 am

Initial trimis de Lovely Girl
Oky....gata nu mai sunt disperata! :)))
Ar exista vreo sansa sa ii cunosc si eu?

asa cum spunea si andrei , dar poti intra si pe #hi-q unde ii vei gasi pe majoritatea celor de aici. in ceea ce ma priveste, asa cum am mai scris, u can know me i`m easy :P bine..."era o vorba"...
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
axara_me
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mie Dec 11, 2002 2:31 pm

Daca vrei sa infintezi un fanclub in Bucuresti mai intai trebuie sa iti faci rost de membri ,iar dupa aceea cred ca ar trebui sa iei legautra cu Florin sau Mihai si iti spun ei ce sa faci cred.Pentru ca si eu am vrut sa infintez un Fanclub in Brasov si mi-au zis ca trebuie sa ma duc la posta si dupaia nu mai stiu unde,tra la la,.In orice caz e multa munca ,dar mai dregaba intri si tu in clubul de prietenii de la hi-q cum sant si eu si e mult mai usoer sa iei legatura cu ei.
alisa
Junior Member

Raspuns

Mesajde AnDrEi » Mie Dec 11, 2002 3:01 pm

Buna , eu unul sunt dispus ca sa va ajut cu fan cluburile Hi-Q daca vreti un sfat sau ceva .. trimitetzi mail la dj_frecky@yahoo.com si eu am sa va indrum cum ar trebui sa faceti un astfel de fan club .. dar cel mai bine ar fi sa tineti legatura cu fanii de pe acest forum si totul va fi Okei :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Help me!!!

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 11, 2002 11:02 pm

Initial trimis de MICKY

Pai cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu unul din memebrii e-mail (in special cu Florin ...pentru ca el intra mai des pe net si ai shanse sa-ti raspunda mai repede la mail)

Ai putea sa-i dai un mail sa-l anunti personal de intentia ta ...si iti va da sfaturi despre ceea ce ai putea sa faci :)

Succes! :o
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 11, 2002 11:10 pm

Initial trimis de Necuratu'

Foarte multi si foarte prosti. Niste adolescenti dezorientati...

..... dar macar sunt curati !!!!!

(oricum nu este valabila decat prima "calitate' pe care ai spus-o ....)
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 11, 2002 11:34 pm

Initial trimis de sly
deoarece toti prietenii HI-Q sunt oameni normali nu asha disperati ca fanii animalx, 3se, etc !

Don`t be so sure....
Nu mai generaliza... si Hi-q au fani disperati ! asha cum si AnimalX au fani normali ..care nu dispera :) (cel mai bun exemplu aici sunt EU :D )
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 12, 2002 10:48 pm

Initial trimis de sly
:))) deoarece toti prietenii HI-Q sunt oameni normali nu asha disperati ca fanii animalx, 3se, etc !

Nu chiar toti ma Sly... Dee Dee e un exemplu, iar eu sunt altul!!! :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Ok!

Mesajde Florin Hi-Q » Vin Dec 13, 2002 1:13 am

Da un mail si spune-mi ce ai de gand sa faci si unde vrei sa te ajut eu!

Ok?
Florin Hi-Q
Junior Member

Concluzie

Mesajde AnDrEi » Vin Dec 13, 2002 1:26 am

Yup .. in fan clubul Hi-Q din Bacau pana la ora actuala sunt 140 de fani inscrisi , ei au varsta cuprinsa intre 14-21 ani .. fete/baieti .. ! Eu am hotarat ca inscrierea sa se faca pe baza unui formular .. care sa cuprinda toata datele .. ! Am facut bine?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Dec 14, 2002 5:31 pm

Cred ca acest subiect ar trebui sa se numeasca "Cum poti face un Club Al Prietenilor Hi-Q in Oras La Tine"... mm ce parere aveti?
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Înapoi la Hi-Q