Mof-Records

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Mof-Records

Mesajde sandrino » Dum Dec 15, 2002 10:05 pm

Astept parere in legatura cu Mof-Records :) ... critici, ideei.. tot ce vreti voi...
Imi cer scuze poate nu trebuia sa deschid subiectul asta ... deedee daca e vreo problema... remove pls !
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

un inceput

Mesajde axara_me » Dum Dec 15, 2002 11:44 pm

...pai asta cred eu : e un inceput si ca de fiecare data cand incepi ceva...trebuie sa te gandesti ca poti sa ai succes sau poti sa ai si probleme. eu le doresc sa fie perseverenti in ceea ce fac; deocamdata inceputul e promitator. au cale lunga de acum in colo... deci: "drum bun!"
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
axara_me
Junior Member

???

Mesajde Bogdan_m » Lun Dec 16, 2002 12:06 am

ce-i asta
O libertate isi afla, indiferent pe ce pozitie ne-am situa, singurele limite pe care le poate intalni in libertate
Bogdan_m
Junior Member

vezi....

Mesajde haifi » Lun Dec 16, 2002 5:25 pm

..activitati "conexe"
no other comment
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

mof records!

Mesajde artemis » Lun Dec 16, 2002 9:41 pm

Ma bucur pentru ei c-au reusit sa aibe o casa de productie!Deocamdata au inceput in forta(TNT,UNU)succes in continuare!
:wazzup:
artemis
Junior Member

Re: mof records!

Mesajde Crystynutza » Vin Apr 11, 2003 1:47 pm

Initial trimis de artemis
Ma bucur pentru ei c-au reusit sa aibe o casa de productie!Deocamdata au inceput in forta(TNT,UNU)succes in continuare!
Mof records e una din cele mai super case de discuri si una din cele mai unite(ma refer la oamenii ce sunt in ea).Si tocmai de aceea eu tind doar la acea casa de discuri.
Ba da am si eu o intrebare:Cum se intra pe chat???
Crystynutza
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Lun Apr 14, 2003 3:17 pm

hm... MOF reprezinta toata munca si tot ce au cei de la Hi-q (si nu numai) mai bun ...
TReaba acolo merge din ce in ce mai bine !
Eu ii admir pentru ceea ce fac.. pentru curajul lor si pentru tot ceea ce au realizat....( cu toate ca nu tot ceea ce e semnat MOF RECORDs e pe placul meu ...poate asta e si ideea ..sa multumeasca un "public" cat mai larg... )
FELICITARI ! si la mai mare !
:D
Toti fanii spera ca acest an sa fie Anul Hi-Q !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde usualflow » Joi Apr 24, 2003 10:29 pm

cei de la mof merita apreciati mult pt faptul ca se implica sufleteste in proiectele lor.
Desi Mof nu e cel mai bine echipat studio din tara, din pdv calitativ al materialelor produse acolo, ii intrece pe toti.

intrebare: de la ce vine "MOF"?
usualflow
Junior Member

Mesajde allidda » Joi Apr 24, 2003 11:28 pm

Initial trimis de Piciulika
cei de la mof merita apreciati mult pt faptul ca se implica sufleteste in proiectele lor.
Desi Mof nu e cel mai bine echipat studio din tara, din pdv calitativ al materialelor produse acolo, ii intrece pe toti.

intrebare: de la ce vine "MOF"?

M-mihai, MO-moga, F-florin
allidda
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Iun 25, 2003 12:05 am

da...e logic...magandeam si eu la varianta asta,,, dar nu prea e corect....suna de parca mitza ar iesi din start din schema... si mogaciu' fiind personajul principal......eh in fine, aberez :p
usualflow
Junior Member

Mesajde sandrino » Vin Iun 27, 2003 4:53 pm

adica?
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Iul 04, 2003 4:08 pm

eu cred ca au avut o idee buna cu MOF... nu pot spune ca mi`au placut toate proiectele lor, dar ... au avut succes, si se vede ca au muncit destul de mult ...so..
bravo lor... pentru ca au avut curajul si ambitia pentru a face asta...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Înapoi la Hi-Q