Care dintrei cei trei membri ai trupei HI-Q vi se pare cel mai sexy?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Care dintrei cei trei membri ai trupei HI-Q vi se pare cel mai sexy?

Mesajde alisa » Dum Ian 12, 2003 12:26 am

Am deschis acest subiect pentru a vedea care dintre cei trei membri ai trupei vi se pare cel mai sexy.Eu am sa imi spun parerea mai tarziu.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Dana...clar.....

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 12, 2003 3:07 am

Dana e cea mai sexy...poate cea mai sexy dintre vedetele feminine de la noi! Vreau sa o vad in Playboy!
Love2Fly
Junior Member

Re: Care dintrei cei trei membri ai trupei HI-Q vi se pare cel mai sexy?

Mesajde haifi » Dum Ian 12, 2003 9:07 am

Initial trimis de alisa
Am deschis acest subiect pentru a vedea care dintre cei trei membri ai trupei vi se pare cel mai sexy.Eu am sa imi spun parerea mai tarziu.

Ai deschis cutia Pandorei,dragutza :-)
Cred ca era de bun simt,pentru ca nu esti moderator, sa-ti exprimi parerea de la inceput, astfel nu se mai justifica topic-ul pe care l-ai inceput.
Oricum, fiecare are dreptul la pareri si la...visare :-))
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Raspuns

Mesajde AnDrEi » Dum Ian 12, 2003 9:42 am

Parerea mea? Hehehe .. ce pot sa va spun .. fiecare are sexualitatea lor particulara :-) dar ..
Votez cu Dana ( deoarece sunt baiat .. si daca il votam pe Florin sau Mitza .. eheheh :p )
:o
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Ian 12, 2003 11:55 am

hehehe Oare cine ? .. .Vot ptr. Dana :P
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Dum Ian 12, 2003 8:11 pm

Pai normal ca tre sa votez cu Dana :)
daca as fi fata l-as prefera pe Mitza deoarece are ceva mai aparte dar fiecare are ceva cu care atrage...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

1423

Mesajde baixinho© » Dum Ian 12, 2003 8:42 pm

Cred ca este mai mult decat evident ca baietii vor vota cu Dana, nu? Deci, Dana!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Dee Dee » Dum Ian 12, 2003 9:20 pm

Ce subiect "interesant "....

Dc ash fi fost baiat si nu ash fi fost gay :D in mod sigur ash raspunde DANA .... dar sunt fata si nu sunt lesbi .... Imi ramane de ales intre Florin si Mihai ....

Raspuns final : FLORIN :hehe:
he`s the sexy one for me :D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Andre3a » Dum Ian 12, 2003 9:27 pm

Florin!
Andre3a
Junior Member

nice & sexy

Mesajde allidda » Dum Ian 12, 2003 10:05 pm

foarte interesant subiectul :)...si as vrea sa-mi exprim si eu parerea....in primul rand e greu sa spui care e cel mai sexy avand in vedere ca pers in cauza nu apartin aceluiasi sex...oricum.... dana este o tipa super sexy si nu cred ca mai e nevoie sa argumentez...cat despre baieti....pana la urma fiecare om este sexy in felul lui si nu ma refer aici numai la aspectul fizic....e greu sa ma horatasc per total care e mai sexy....mihai are ceva dragutz, poate chiar sexy...zambetul, mimica, poate chiar felul de a fi....iar florin...am impresia ca felul lui de a fi, un pic timid ii da un aer sexy.....
allidda
Junior Member

Hehehehe

Mesajde AnDrEi » Lun Ian 13, 2003 7:50 pm

Alexandra mama :-) Florin timid? loooooooooool neah .. i don`t think so :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde haifi » Lun Ian 13, 2003 9:20 pm

Bingo!
Ati descoperit in final ca fiecare in felul sau este sexy!
Chestie de gusturi
haifi
Junior Member

Mesajde forever_clo » Lun Ian 13, 2003 10:30 pm

EU IL VOTEZ PE MITZA!!!!!!!!
MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA MITZA
E CEL MAI SEXY.......

ATENTIE A NU SE INTELEGE GRESIT DE CATRE PERSOANA IN CAUZA!!!!
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Re: Dana...clar.....

Mesajde forever_clo » Lun Ian 13, 2003 10:37 pm

Initial trimis de Love2Fly
Dana e cea mai sexy...poate cea mai sexy dintre vedetele feminine de la noi! Vreau sa o vad in Playboy!

NU AI SA VEZI!!!!!DANA nu este genul asta si chiar si ea a declarat ca NU VA POZA NICIODATA ptr astfel de reviste......
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

no shit!?

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 1:52 am

NU AI SA VEZI!!!!!DANA nu este genul asta si chiar si ea a declarat ca NU VA POZA NICIODATA ptr astfel de reviste......

eh...mama....asha au zis multe tipe si totusi au pozat....cred ca pentru 50.000$ ar poza orice vedeta din Romania, asha ca sa nu aveti un sok cand Dana va fi pe prima pagina a revistei Playboy cu suberbul iepurash in par...:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mar Ian 14, 2003 10:16 am

Greu, greu de tot sa votez... S-o aleg pe Dana sau pe Dana? Hmmm... Cred ca m-am decis : Dana!
Subscriu parerii Sburatorului, si plusez: Penthause!
Acum serios: m-ar bucura sa pozeze nud pentru ca e fata frumoasa si are ce arata.
Si pentru alisa: puteai sa atasezi si tu un sondaj cand ai facut subiectul, sa nu stau sa numar eu voturile...
Ayrton

Mesajde haifi » Mar Ian 14, 2003 5:15 pm

poate totusi vreti sa deveniti actionari la "Libertatea" mai oameni buni...
Hello! DD? Astia au luat-o pe aratura :-)
Daca mai tii la Hi-Q vezi ca mai e un pas pana la Patratelu'Rosu' ...da' noroc mare ca CNA nu intra pe net...
Ii lasi sa se murdareasca "publicly"? Noroiul sare si pe cei care dau nume acestui forum...parca legat de..muzica?
haifi
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mie Ian 15, 2003 3:46 pm

Da ,deci a venit timpul sa imi spun si eu parerea.Din moment ce sunt fata e normal ca sa consider pe unul dintre cei doi baieti ,mai sexy.Deci in concluzie,dupa parerea mea cel mai sexy dintre ei doi mi se pare Florin.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Re: no shit!?

Mesajde forever_clo » Mie Ian 15, 2003 10:25 pm

Initial trimis de Love2Fly

eh...mama....asha au zis multe tipe si totusi au pozat....cred ca pentru 50.000$ ar poza orice vedeta din Romania, asha ca sa nu aveti un sok cand Dana va fi pe prima pagina a revistei Playboy cu suberbul iepurash in par...:)

Orice vedeta da!!!! dar DANUTZA nu este ORICE vedeta si nu cred ca se va preta la asa ceva.....in primul rand ea si-a creat o anumita imagine in ochii fanilor si nu cred ca ar vrea sa si-o schimbe. Si ea mai discutat acest subiect si a zis clar ca NU va poza niciodata ptr nici una din aceste reviste, cu oricat ar plati-o!!!
SI FANII SI CEI CARE O IUBESC O IUBESC PTR CEEA CE ESTE ACUM!!!!!!!
forever_clo
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Ian 20, 2003 6:39 pm

Pai, am si eu de ales intre mihai si florin...si il aleg pe Florin ... Imi place si de Mitza dar parca Florin are ceva mai...pe gustul meu!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Vin Ian 24, 2003 3:02 pm

Saracu Mita are cele mai putine voturi din cate vad eu pana acum
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde baby blue » Sâm Ian 25, 2003 4:49 pm

cine altcineva ar putea sa fie decat Florin? eu pt el votez pt ca e un scumpik!:))
baby blue
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Lun Ian 27, 2003 10:22 am

Edulce de tot Florin si chiar daca sunt fata pot sa imi spun si eu parerea despre Dana :deci mie in primul rand nu mi se pare o tipa foarte draguta cum sunt altele care canta ex Andra si in al doilea rand din cate am auzit se supara cam repede si incepe si pange ,iar despre MITZA pur si simplu nu imi place fata lui.Deci sa nu se supere celora care le place de el dar asa il vad eu.Si nici el sper sa nu se supere daca intra pe forum si vede ce am scris.In orice caz ca trupa sunt ok .Imi place cum canta toti tri si sper sa nu se desparta niciodata.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Înapoi la Hi-Q