top muzical

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

top muzical

Mesajde alisa » Mie Feb 05, 2003 10:41 am

Daca ii vede-ti la televizor pe Atomic sau la radio si a-ti vazut s-au auzit pe ce loc sunt ,nu uitati sa intrati si acest subiect si sa postati cate un mesaj.Ciao.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Re: top muzical

Mesajde haifi » Mie Feb 05, 2003 4:48 pm

Initial trimis de alisa
Daca ii vede-ti la televizor pe Atomic sau la radio si a-ti vazut s-au auzit pe ce loc sunt ,nu uitati sa intrati si acest subiect si sa postati cate un mesaj.Ciao.

a se vedea subiectul "Fanclubul Hi-Q intre a fi si a nu fi"...
eventual o carte de gramatica, ceva,n-am ce face dar asa ceva trebuie sters,daca aude cineva
suntem in top.intr-adevar...dar la o anume categorie,chiar daca suntem bine intentionati nu inseamna ca e si suficient...scuze
ajutati-o
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde sly » Mie Feb 05, 2003 8:29 pm

domnul haifi se refera la greseli dar io zik altceva:
desi nu sunt moderatorul acestui forum (desi in vremi ...) v-as ruga pe toti cei care intrati pe acest forum si mai ales pe alisa care a mai gresit odata sa citeasca cat mai bine acest forum si subiectele lui inainte de a face subiectul care isi doresc...acest subiect a mai fost facut de cineva deci allidda& dee dee ar trebui sa lipiti threadul sau sa l inchideti (sorry de sfaturi) :P
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Înapoi la Hi-Q