"Dor de tine, dor de noi" -maxi single-ul=high quality

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

"Dor de tine, dor de noi" -maxi single-ul=high quality

Mesajde sly » Mie Mai 14, 2003 2:11 pm

Desi ar trebui sa invat pentru teza de maine deoarece axara_me ma strange de gat daca nu voi lua o nota buna :) tot mi-am facut timp sa intru pe forum sa creez un nou subiect! Acest subiect se refera la aparitia single-ului "Dor de tine , dor de noi " de pe albumul pentru prieteni care contine:
1.Dor de tine, dor de noi -varianta originala
2.La La La - (I will survive ) -cover Gloria Gaynor
Text: Florin Grozea, Dan Badea aka Dj Star -mai incolo o sa va scriu si versurile deoarece nu am timp acu ....super piesa!!!
3.Dor de tine, dor de noi (unu in the club remix) suna bestial remixul baietilor de la UNU!! 7:23 are piesa :)
4.Dor de tine , dor de noi -unplugged ...stiti ce inseamna unplugged ..nu?deja am spus totul..:)
5La, La, LA -varianta disco
6.Dor de tine, dor de noi (unu downtempo remix)
La prima vedere s-ar putea zice ca e scos doar de dragul de a face bani dar se merita si orice dj adevarat ar trebui sa aiba in playlist-ul sau versiunea La, La, La,...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Re: "Dor de tine, dor de noi" -maxi single-ul=high quality

Mesajde haifi » Mie Mai 14, 2003 6:54 pm

Initial trimis de sly

La prima vedere s-ar putea zice ca e scos doar de dragul de a face bani dar se merita si orice dj adevarat ar trebui sa aiba in playlist-ul sau versiunea La, La, La,... [/B]

note de teza
la noi in urbe, singurul dealer :-) de muzica ce poate aduce asa ceva mi-a spus ca a vazut cd-ul si ca mi-l va aduce....
asta acum 2 saptamani....
la 3 zile l-am tot somat sa-l aduca...
geaba
zice ca nu-l ia ca nu se vinde..
chiar am vrut sa-i dau banii
...in avans =>
ofer recompensa pentru un cd cu ramburs...
ofer recompensa ...pe forum :-)
serios
daca se poate sa dati o mana de ajutor,sunteti mari....
astept..provincia
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mai 14, 2003 7:28 pm

bai haifi faza este k nici io nu am cd-ul pentru k nu l-am gasit...la o toneta mi s-a zis k au avut singur cd si l-au vandut!! ma multumesc momentan si cu caseta dar astept sa primesc cd-ul si daca lumea ma aude sper sa primesc si un autograf mai special deoarece nu i-am mai vazut pe HI-Q de un car de ani!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde haifi » Joi Mai 15, 2003 4:40 pm

Initial trimis de sly
bai haifi faza este k nici io nu am cd-ul pentru k nu l-am gasit...la o toneta mi s-a zis k au avut singur cd si l-au vandut!! ma multumesc momentan si cu caseta dar astept sa primesc cd-ul si daca lumea ma aude sper sa primesc si un autograf mai special deoarece nu i-am mai vazut pe HI-Q de un car de ani!!

Speranta moare ultima...si....mai e ceva in toate mesajele mele...mai jos,stii tu..
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Înapoi la Hi-Q