ok, sigur...sa vedem..pe scurt ca daca intru in detalii imi ia cateva ore. Eu am aflat toata povestea prin 1999 cred de la un grunger mai batran decat mine, si apoi am vazut o emisiune la televizor(nu despre Nirvana, dar despre crimele petrecute in state care a confirmat ceea ce deja aflasem).
Deci...Polly era o fetita de 12 ani cred, care locuia intr-un cartier impreuna cu parintii si surorile sale.Intr-o seara parintii au plecat nu stiu unde, si ea a ramas acasa cu sora mai mare sa se uite la televizor.In alta ordine de idei, in aceasi perioada(1991-1992) fusese eliberat un fost violator din inchisoare(chiar nu mai stiu cum il cheama).Si culmea, se plimba tipul cu masina pe strada unde locuia Polly.Instinctele i-au revenit, a vazut lumini aprinse intr-o casa, a oprit masina si a patruns inauntru. A rapit-o pe Polly din fata surorii sale si a disparut.
Fata a fost cautata cu disperare de parinti de cunoscuti multa vreme dar nimic nu s-a aflat.Dupa cateva luni(7-8 cred) o menajera de la o casa dintr-un stat vecin a remarcat un barbat suspect pe proprietatea stapanei, si a chemat politia(iti zic private de vrei amanunte, nu are rost sa zic tot aici). S-a dovedit ca barbatul era tipul cautat pentru(la momentul respectiv) rapirea lui Polly.El nu a recunoscut nimic nici la sectie, dar in cele din urma politia a facut cercetari si a gasit cadavrul fetei ingropat undeva in zona unde fusese gasit el. O violase si o omorase...era o fetita de 12 ani...
nu mai stiu ce s-a intamplat cu el, a fost condamnat pe viata sau a fost executat,e mai putin important.Drama ramane
Citeste versurile de la Polly si ai sa vezi ca au sens, nu mai dau paste aici, chiar nu are rost.
Ufff...crede-ma, mi-a fost greu sa iti scriu toate astea...

Am iubit Nirvana prea mult...