Cargo
Anarhia?
eu cred ca nu ar trebui o formatzie de rock sa stea alturi de hip-hop sau alte crapuri
Aici ai dreptate, e degradant. Dar nu are legatura cu calitatea muzicii pe care o canta. E degradant in primul rand pentru ei ca muzicieni de rock dar nu le schimba cu nimic albumele
" Noi suntem RACLA si Cargo de cealalta parte"
De asocierea asta ce ziceti? :-)
- Comisaru
- Junior Member
Clujul nemultumirilor:)
La Cluj formatia a intrat la un bis de 30 de secunde, i-adevarat, cu politia care voia sa inchida evenimentul, in spate... asta este:)
ce formatie nashppa:)))
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
- Lancelot
- Junior Member
Re: Clujul nemultumirilor:)
Initial trimis de Lancelot
La Cluj formatia a intrat la un bis de 30 de secunde, i-adevarat, cu politia care voia sa inchida evenimentul, in spate... asta este:)
asa-i intotdeauna in suberbul oras de malul someshului!
si nu te mai lua do cluju meu ca e de bai! JUST kiddin'!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
:)
aaaa... nu stiu cum de mi s-a reactivat acest cont, dar...sa fie primit...
Cargo va canta din nou la Cluj, pe 15 iunie. Rezidentii sa nu ma intrebe unde exact, ca nu stiu. iac-asa.
Cargo va canta din nou la Cluj, pe 15 iunie. Rezidentii sa nu ma intrebe unde exact, ca nu stiu. iac-asa.
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
Re: :)
Initial trimis de shinee
aaaa... nu stiu cum de mi s-a reactivat acest cont, dar...sa fie primit...
rezidentii nu o sa te intrebe ca nu pot sa mearga ;P !
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Rezidentii va informeaza
Facusi ce facusi si ajunsasi la Cargo adeca mai pe romaneste mi-am bagat pu stati ca n-am
picioru in conditia omului de geniu ,fortuna labilis,iubiri ideale etc.
Am ajuns cand concertau baietzii de la Luna Amara au sunat excelant hmm incep sa-i gust.
Dupa mici aranjamente de instrumente au venit cine oare?Caaaargggooo!Lume putzina da de calitate
rockarasi peste rockarasi asa cum imi place mie.Au inceput cu Ziua Vrajitoarelelor aia Cu Betia Crunta ,preferata
Danei
2 pasi si numai stiu ce.
Hi hi!Element surpriza introdus de Adi B. printr-un banc :
Suna cineva la Familia Bin Laden:
-Alo familia Bin Laden?
-Da!Sunt sotia lu'Bin Laden.
-Domnul Bin Laden este?
-O secunda acum culca Gemenii!
Tot Adi B.'Pt voi de la NY Ramon R.'!Spre rusinea mea de roacker junior ce sunt nu l-am mai vazut pe acest maestru la lucru!
Si a intrat Ramon si ne-a fermcat cu vioara-i.excelent a sunat Batacanda numar de senzatia ce mai .
Am mai stat la Brigardieri si a trebuit sa plec timpu-i nemilos cu mine mai tre sa recunsoc
ca am mai plecat dintr-un motiv nu vroiam sa asist la jumatea sfertului de bis a lor evident cum numa la cluj il fac .
ultimu
motiv e la bashcau evident.Si draqu sa-i ia de Coco Sound ca nu s-a auzit pan la mine acas cum se intampla deobicei!
In concluzia asta a fost misto. o bere rece numa buna+un pic de concert= linistea dinaintea furtunii !
Merci Cargo!Va mai asteptam cu drag asa cum numa ardelenu stie!
picioru in conditia omului de geniu ,fortuna labilis,iubiri ideale etc.
Am ajuns cand concertau baietzii de la Luna Amara au sunat excelant hmm incep sa-i gust.
Dupa mici aranjamente de instrumente au venit cine oare?Caaaargggooo!Lume putzina da de calitate
rockarasi peste rockarasi asa cum imi place mie.Au inceput cu Ziua Vrajitoarelelor aia Cu Betia Crunta ,preferata
Danei

Hi hi!Element surpriza introdus de Adi B. printr-un banc :
Suna cineva la Familia Bin Laden:
-Alo familia Bin Laden?
-Da!Sunt sotia lu'Bin Laden.
-Domnul Bin Laden este?
-O secunda acum culca Gemenii!

Tot Adi B.'Pt voi de la NY Ramon R.'!Spre rusinea mea de roacker junior ce sunt nu l-am mai vazut pe acest maestru la lucru!
Si a intrat Ramon si ne-a fermcat cu vioara-i.excelent a sunat Batacanda numar de senzatia ce mai .
Am mai stat la Brigardieri si a trebuit sa plec timpu-i nemilos cu mine mai tre sa recunsoc
ca am mai plecat dintr-un motiv nu vroiam sa asist la jumatea sfertului de bis a lor evident cum numa la cluj il fac .

motiv e la bashcau evident.Si draqu sa-i ia de Coco Sound ca nu s-a auzit pan la mine acas cum se intampla deobicei!
In concluzia asta a fost misto. o bere rece numa buna+un pic de concert= linistea dinaintea furtunii !
Merci Cargo!Va mai asteptam cu drag asa cum numa ardelenu stie!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
[09:41] *** X changes topic to 'concerte CARGO - 16 iunie Constanta, 14 iulie - Sighisoara ( http://www.rockmania.net/cargo )'
[09:53] <zoso> sal
[09:53] <10LoveMakeR> Sallu' zoso :>
[09:55] <12@S3p-G0n3> ba
[09:55] <12@S3p-G0n3> unde shi la ce ora e concertu azi ?
[09:56] <10LoveMakeR> La Phoenix mah !
[09:56] <12@S3p-G0n3> ufaaaaa
[09:56] <12@S3p-G0n3> iar 150000 biletu ?!
[09:57] <12@S3p-G0n3> aham....
[09:57] <12@S3p-G0n3> smf pe gura lor , in alta parte nu sa`u gasit sa cante ?
[09:57] <12@S3p-G0n3> ca iar o sa fie biletu peste 100000
[09:57] <10LoveMakeR> E 135 mah ..
[09:58] <10LoveMakeR> Ash'am auzit ..
[09:58] <zoso> la ce mah?
[09:58] <zoso> la cargo?
[09:58] <12@S3p-G0n3> da
[09:58] <12@S3p-G0n3> 135 ?!
[09:58] <12@S3p-G0n3> nu merg...
[09:58] <zoso> atat o sa fie???
[09:59] <12@S3p-G0n3> la noi e cel mai scump
[09:59] <12@S3p-G0n3> in tzARA E 40-50
[09:59] <10LoveMakeR> Neinteresant daca mergi sau nu :>
[09:59] <12@S3p-G0n3> SHI LA noi e peste 100
[09:59] <12@S3p-G0n3> sa ma fut pe gura lor de fomisti!!!!!!
[09:59] <10LoveMakeR> Pai da ..
[09:59] <10LoveMakeR> Ca aici la Constanta sunt bani ..
[09:59] <10LoveMakeR> De aia baga biletu' atata .
[...]
[10:00] <12@S3p-G0n3> ma fut pe ei de fomisti , shi ma fut in gura machidonului de la phonix
[10:00] <10LoveMakeR> Oricum ..
[10:00] <10LoveMakeR> Pe mine unu' nu ma misca ...
[10:00] <10LoveMakeR> Ca nu merg .. de aia :>
[10:01] <12@S3p-G0n3> iete ca pe mine ma ataca...
[10:01] <12@S3p-G0n3> as fi mers dar pula baniiii
[ ... ]
cam asta e ceea ce crez oamenii de la constanta de concertul de deseara.comentariile sunt de prisos
[09:53] <zoso> sal
[09:53] <10LoveMakeR> Sallu' zoso :>
[09:55] <12@S3p-G0n3> ba
[09:55] <12@S3p-G0n3> unde shi la ce ora e concertu azi ?
[09:56] <10LoveMakeR> La Phoenix mah !
[09:56] <12@S3p-G0n3> ufaaaaa
[09:56] <12@S3p-G0n3> iar 150000 biletu ?!
[09:57] <12@S3p-G0n3> aham....
[09:57] <12@S3p-G0n3> smf pe gura lor , in alta parte nu sa`u gasit sa cante ?
[09:57] <12@S3p-G0n3> ca iar o sa fie biletu peste 100000
[09:57] <10LoveMakeR> E 135 mah ..
[09:58] <10LoveMakeR> Ash'am auzit ..
[09:58] <zoso> la ce mah?
[09:58] <zoso> la cargo?
[09:58] <12@S3p-G0n3> da
[09:58] <12@S3p-G0n3> 135 ?!
[09:58] <12@S3p-G0n3> nu merg...
[09:58] <zoso> atat o sa fie???
[09:59] <12@S3p-G0n3> la noi e cel mai scump
[09:59] <12@S3p-G0n3> in tzARA E 40-50
[09:59] <10LoveMakeR> Neinteresant daca mergi sau nu :>
[09:59] <12@S3p-G0n3> SHI LA noi e peste 100
[09:59] <12@S3p-G0n3> sa ma fut pe gura lor de fomisti!!!!!!
[09:59] <10LoveMakeR> Pai da ..
[09:59] <10LoveMakeR> Ca aici la Constanta sunt bani ..
[09:59] <10LoveMakeR> De aia baga biletu' atata .
[...]
[10:00] <12@S3p-G0n3> ma fut pe ei de fomisti , shi ma fut in gura machidonului de la phonix
[10:00] <10LoveMakeR> Oricum ..
[10:00] <10LoveMakeR> Pe mine unu' nu ma misca ...
[10:00] <10LoveMakeR> Ca nu merg .. de aia :>
[10:01] <12@S3p-G0n3> iete ca pe mine ma ataca...
[10:01] <12@S3p-G0n3> as fi mers dar pula baniiii
[ ... ]
cam asta e ceea ce crez oamenii de la constanta de concertul de deseara.comentariile sunt de prisos
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
phoenix
eu in schimb am fost, n-a fost nebunie ca-n februarie, dar era ceva lume.
o costa mai mult dar cele mai frumoase concerte ale lor le-am vazut acolo cred si sunetul e super.
au fost tobele date mai tare ca de obicei si se auzea beton, Ramon a intrat cu vioara la Batacanda si Frunza verde, a fost o mica problema cu vioara dar asta n-a scazut cu nimik valoarea prestatiei. n-au mai cantat Fraiere, nici In gat sa ti-o proptesc pe care chiar n-am mai auzit-o de mult.
A fost excelent, si mai sunt si foarte bronzata
o costa mai mult dar cele mai frumoase concerte ale lor le-am vazut acolo cred si sunetul e super.
au fost tobele date mai tare ca de obicei si se auzea beton, Ramon a intrat cu vioara la Batacanda si Frunza verde, a fost o mica problema cu vioara dar asta n-a scazut cu nimik valoarea prestatiei. n-au mai cantat Fraiere, nici In gat sa ti-o proptesc pe care chiar n-am mai auzit-o de mult.
A fost excelent, si mai sunt si foarte bronzata

The show must go on!
- dyane
- Junior Member
Re: Rezidentii va informeaza
Initial trimis de alina
Facusi ce facusi si ajunsasi la Cargo adeca mai pe romaneste mi-am bagat pu stati ca n-am
Ah mai mama mai, ce-mi facushi de dimineatza.... daca e vorba de dvs alinutza zici asha: facui (moi adica) ce facui shi ajunsei, daca nu vb cu fightclubul dvs ceea ce este posibil dar are aici un aer ciudat. Ca daca zici "Gogule ce facushi mah, unde ajunseshi, la Cargo mai?" e una, ce-ai ametzit matale-i alta, sau e tarziu shi "noapte crunta de betzie"???
Cu placere
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Re: Rezidentii va informeaza
Initial trimis de DANA
Ah mai mama mai, ce-mi facushi de dimineatza.... daca e vorba de dvs alinutza zici asha: facui (moi adica) ce facui shi ajunsei, daca nu vb cu fightclubul dvs ceea ce este posibil dar are aici un aer ciudat. Ca daca zici "Gogule ce facushi mah, unde ajunseshi, la Cargo mai?" e una, ce-ai ametzit matale-i alta, sau e tarziu shi "noapte crunta de betzie"???
Cu placere
daca tu te-ai prins am scris-o la bashcau faza asta noi ardelenii nu folosim absolut deloc perfectu simplu!imi place cum suna facushi e vreo problema? nu cred ! de akum inainte voi scrie f elevat si corect pe acest forum plin de oameni care abia asteapta sa-si etaleze cunostiintzele gramaticale!nu te supara pe mine DANA da ma dispera fazele astea n-am venit aici ca sa-mi zica cineva unde si ce am gresit d.p.d.v gramatical n-ai griji ca o sa ma corecteze oameni specializati in asta exact pe data 28 iunie anul curent.
da era f tarziu si aveam si ceva la bord nu prea mult ca nu-mi permit nu d.p.d.v material evident!ca si akuma dealtfel da in loc de alccol vreo 10 cafele!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Re: phoenix
Initial trimis de dyane
A fost excelent, si mai sunt si foarte bronzata![]()
oameni care fac 2 lucruri in acelasi timp..si fuse soare mare in clubu' phoenix? :p
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
pirahna
..acum vreun an am fost la mare la un concert Cargo la Patria, o terasa cu piscina. N-am mai vazut un concert atat de reusit, nu neaparat ca sunet, mai degraba ca atmosfera, de atunci.
Sambata seara mi-am adus aminte de concertul respectiv..atunci am pus-o pe seama marii, a terasei, a orice..acum nu mai stiu ce a fost dar a fost cel mai bun concert din ultimele luni. Cei care
n-au fost au pierdut enorm. Au cantat destul de mult si au inclus Destin, Spune-mi de ce, Clasa muncitoare, Astazi si maine si Erata. Nu stiu de ce n-au mai cantat Fraiere si In gat sa ti-o
proptesc in ultima vreme. Si ne-a mai lipsit Ramon la Batacanda dar a compensat Cristi cu clapa aia care suna a nai. In rest, bateria super ca de obicei, solo-urile lui Adi excelente, si Alin
a reusit chiar sa rupa o coarda. Si Kempes si Adi I, la inaltime..
in rest, pozele de pe rockmania sunt super si urmeaza Sighisoaraaaaaaaa!!!!!!!!!
Sambata seara mi-am adus aminte de concertul respectiv..atunci am pus-o pe seama marii, a terasei, a orice..acum nu mai stiu ce a fost dar a fost cel mai bun concert din ultimele luni. Cei care
n-au fost au pierdut enorm. Au cantat destul de mult si au inclus Destin, Spune-mi de ce, Clasa muncitoare, Astazi si maine si Erata. Nu stiu de ce n-au mai cantat Fraiere si In gat sa ti-o
proptesc in ultima vreme. Si ne-a mai lipsit Ramon la Batacanda dar a compensat Cristi cu clapa aia care suna a nai. In rest, bateria super ca de obicei, solo-urile lui Adi excelente, si Alin
a reusit chiar sa rupa o coarda. Si Kempes si Adi I, la inaltime..
in rest, pozele de pe rockmania sunt super si urmeaza Sighisoaraaaaaaaa!!!!!!!!!
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
http://www.rockmania.net/viewtopic.php?p=1225#1225
se gasesc aici pozele...ca mi-e lene sa mai scriu o data codul
o sa am peste 100 de poze de la concertul ala
se gasesc aici pozele...ca mi-e lene sa mai scriu o data codul
o sa am peste 100 de poze de la concertul ala
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
In data de 18 august, lumea rockului romanesc are motiv sa se puna pe baut.
Solistul grupului CARGO, Ovidiu Ioncu "Kempes" isi aniverseaza ziua de nastere. El implineste, desi nu
s-ar zice, 36 de ani, iar "fiesta" nu poate avea loc, bineinteles, decat in campul muncii.
Weekendul in care Kempes se poate considera sarbatorit, grupul CARGO va avea de sustinut concerte in 3 din orasele tarii.
Astfel, vineri, in 16 august, grupul va canta la Terasa Texas din Timisoara, cu incepere de la ora 21.00. Sambata, 17 august, chiar la ora 0, grupul va evolua in inchiderea Festivalului Berii de la Ramnicu Valcea, ocazie cu care se vor destupa si primele sticle de sampanie aniversara.
Duminica, rockerii bucuresteni il pot aniversa pe Kempes la terasa La Ruine (str Gabroveni, langa Backstage), unde grupul va sustine un concert amanat pana acum de doua ori, din cauza conditiilor meteorologice.
Dupa acest tur de forta, grupul se va refugia in studio, pentru a finisa ultimele piese de pe viitorul lor album, in vreme ce Kempes isi va acorda o binemeritata vacanta sub cerul Europei, repede, pana nu ne baga din nou viza. O veste relaxanta pentru fani este ca, desi tocmai si-a cumparat o motocicleta performanta, Kempes nu va strabate Europa in sa, pentru ca nu are inca baterie la "calutz". (Ana Calin)
http://www.rockmania.net - fotografii cu solistul nostru, in cadrul sectiunii "FOTO"
Solistul grupului CARGO, Ovidiu Ioncu "Kempes" isi aniverseaza ziua de nastere. El implineste, desi nu
s-ar zice, 36 de ani, iar "fiesta" nu poate avea loc, bineinteles, decat in campul muncii.
Weekendul in care Kempes se poate considera sarbatorit, grupul CARGO va avea de sustinut concerte in 3 din orasele tarii.
Astfel, vineri, in 16 august, grupul va canta la Terasa Texas din Timisoara, cu incepere de la ora 21.00. Sambata, 17 august, chiar la ora 0, grupul va evolua in inchiderea Festivalului Berii de la Ramnicu Valcea, ocazie cu care se vor destupa si primele sticle de sampanie aniversara.
Duminica, rockerii bucuresteni il pot aniversa pe Kempes la terasa La Ruine (str Gabroveni, langa Backstage), unde grupul va sustine un concert amanat pana acum de doua ori, din cauza conditiilor meteorologice.
Dupa acest tur de forta, grupul se va refugia in studio, pentru a finisa ultimele piese de pe viitorul lor album, in vreme ce Kempes isi va acorda o binemeritata vacanta sub cerul Europei, repede, pana nu ne baga din nou viza. O veste relaxanta pentru fani este ca, desi tocmai si-a cumparat o motocicleta performanta, Kempes nu va strabate Europa in sa, pentru ca nu are inca baterie la "calutz". (Ana Calin)
http://www.rockmania.net - fotografii cu solistul nostru, in cadrul sectiunii "FOTO"
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
- Lancelot
- Junior Member
Salutare
Salutare
m-am ratacit si eu peaici, asa ca din greseala dupa o reclama imbecila pe iRC. ce sa zic, e destul de fain, mai ales ca-mi place rock-ul romanesc, si mai ales cargo. ce ziceti, mai aveti un loc si pentru mine pe forum?
m-am ratacit si eu peaici, asa ca din greseala dupa o reclama imbecila pe iRC. ce sa zic, e destul de fain, mai ales ca-mi place rock-ul romanesc, si mai ales cargo. ce ziceti, mai aveti un loc si pentru mine pe forum?
"Fericirea este ceva ce nu se atinge nicodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"
- Stefan.a
- Junior Member
cat ii dam lu' pesoana asta ca sta aici???avem voie sa atacam???
de la onk nu m-am mai luat de nimeni....
de la onk nu m-am mai luat de nimeni....
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Salutare
Initial trimis de Stefan.a
Salutare
ce ziceti, mai aveti un loc si pentru mine pe forum?
locul este de veci si te costa o bere...
iti dau 2 saptamani cine da mai mult?
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Mersi, esti un prieten adevarat, dar loc de veci deja mi-am luat... Stii cum e, e bine sa fii precaut ca nu stii niciodata
. Oricum, sa zicem ca fac cinste cu berea aia...
Salutare, si sa ne-auzim cat mai repede ca ma cam plictisesc

Salutare, si sa ne-auzim cat mai repede ca ma cam plictisesc
"Fericirea este ceva ce nu se atinge nicodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"
- Stefan.a
- Junior Member
Initial trimis de Stefan.a
[B]Mersi, esti un prieten adevarat, dar loc de veci deja mi-am luat... Stii cum e, e bine sa fii precaut ca nu stii niciodata.
B]
in locurile nostre de veci se lasa cu betii...si ascultam si muzica si dam si din plete,mai ales io!
asta parca era thread Cargo,ce facem aici??
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
:shock:
Initial trimis de DANA
Offtopic grosolan, e pe undeva un topic de "bun venit" o sa-l caut. Pana atunci sa nu mai vad nici un alt mesaj aici.
No ca incep sa pricep si eu cam care-i faza peaici. Hai sa nu mai fiu inca o data offtopic. Ca sa fiu ontopic va invit pe 17 la Valcea sa bem bere si ascultam Cargo. Nu de alta da prin timisoara sau bucuresti chiar n-am cum s-ajung. Si cu ocazia asta poate cunosc si eu un rocker somer, care pe langa mai e si smecher (nu prea merg notiunile astea la un loc, da' facem o exceptie de data asta). Si daca am noroc (mult mult noroc) poate o sa cunosc o domnisoara operator care taie si spanzura(poate mi se pare, nu vreau sa supar pe nimeni <<am vazut ca se poarta expresia>>). Daca tre' sa fii pupincurist sa rezisti pe forumul asta ziceti-mi, nu de alta, da sa nu ma mai obosesc...
Salutare :bye:
- Stefan.a
- Junior Member
Frumos? A fost superb!
Desi (cum era si normal) s-a vazut sonorizarea "la botu' calului" si nu s-a cantat destin si kempes a fost putin cu vocea-n pioneze. Mi-a placut mult ca a fost lume multa (nu ma asteptam, pe bune) si multa pustime, incepatoare in ale Cargo, multa bere, atmosfera suuuper, plus ca ghicitzi cine a inceput primul multi ani traiasca? ;D
plus ca au fost chestii dragutze (cu puiu si un punker, astea le zic live), plus ca scena a fost marfa pusa la punct, luminile de nota cincizeci (de mii), distrugeri cam mici (pt. un concert rock)... per total suuuper.
vali! mi s-a taiat chefu' mah.... doar nu-i prima data! si plec asa pt. ca n-am chef sa dau explicatii pt. ca stiu ca pana a doua zi imi trece, aia e. da unde draq a disparut GIO? mancaoar dana pe ia
Desi (cum era si normal) s-a vazut sonorizarea "la botu' calului" si nu s-a cantat destin si kempes a fost putin cu vocea-n pioneze. Mi-a placut mult ca a fost lume multa (nu ma asteptam, pe bune) si multa pustime, incepatoare in ale Cargo, multa bere, atmosfera suuuper, plus ca ghicitzi cine a inceput primul multi ani traiasca? ;D
plus ca au fost chestii dragutze (cu puiu si un punker, astea le zic live), plus ca scena a fost marfa pusa la punct, luminile de nota cincizeci (de mii), distrugeri cam mici (pt. un concert rock)... per total suuuper.
vali! mi s-a taiat chefu' mah.... doar nu-i prima data! si plec asa pt. ca n-am chef sa dau explicatii pt. ca stiu ca pana a doua zi imi trece, aia e. da unde draq a disparut GIO? mancaoar dana pe ia

- gaga