Cargo
Cargo
in proportie de 99% canta sambata 5 octombrie la Brasov, in cadsrul Festului Berii. Se duc tratative pentru un concert in Fire Club, pentru joi, 3 octombrie. va anunt cand va fi sigur
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
- Lancelot
- Junior Member
fire
a fost si lume, chiar daca nu de pe aici, au avut si chef de cantat parca mai mult ca de obicei, si desi sonorizarea e cum e in fire a iesit foarte bine. Plus ca n-au mers pe ordinea obisnuita a pieselor, si n-au mai lipsit Clasa Muncitoare, Brigadierii, Spune-mi de ce, Destin, Erata, Ielele..cred ca au cantat vreo trei ore cu o pauza destul de scurta...
szuper
szuper
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
berar
..dar nu mi-a ajuns si-am plecat la Brasov, unde au cantat vreo ora: Vrajitoarele, Doi pasi, Povestiri din gara, Aproape de voi, Anarhia, BAga-ti mintile in cap, Nu mai am tigari, cam ce canta de obicei, sunetul super, si au fost primiti foarte bine de public..
in rest, umbla vorba ca nu suntem sanatoase numai pentru ca a trebuit sa ne intoarcem in bucuresti in aceeasi noapte dar stiti cum e: 'lasati-ma-n pace in nebunia mea'..
in rest, umbla vorba ca nu suntem sanatoase numai pentru ca a trebuit sa ne intoarcem in bucuresti in aceeasi noapte dar stiti cum e: 'lasati-ma-n pace in nebunia mea'..
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
Re: nu mai am tigari.....
Initial trimis de popalin
fu misto la concert,dar putina lume de pe aci....
lasa ca venim la urmatoarele
http://www.batacanda.net intr-o noua infatisare
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
salutare ppl
sal sunt de fapt din craiova sunt membru mai vechi Curly ma shtie dar nu am mai avut timp sa intru , ma shtie shi fratele lui , o kestie ash vrea sa shtiu care din voi sunteti din Sibiu ca am ajuns aici shi voi sta o perioada destul de lunga pe aici shi ash fi vrut sa am shi eu cu cine iesi la o bere va salut
- DarK SamuraY
- Junior Member
concert cargo
am participat la concertul din data de 26.10.2002(blestemata zi),la concertul Cargo din craiova...a trebuit sa suport concertul boschito,cam najpa,si apoi cu forumistii curly si tsep de mana sa ne afundam in fata scenei...populatiile colorate era fani Cargo asa ca a trebuit ceva din tupeul dobandit de la SOD,din timpul concertului Dream Theatre de pe 4 iulie(ce vremuri...),am ajuns in linia 2 la inceputul concertului,bine ca au inceput in forta si color-mani sa se duca la corturile lor...am ajuns la barele de protectie de unde am urmarit frumosul concert...s-a inceput cu Ziua vrajioarelor,si au urmat cam ce canta ei de obicei,nu au cantat Destin,desi imi doream mult...au cantat piesa cea mai fresh...o piesa care a venit la olteni fara nume si cica a plecta cu nume,desi nu am retinut cum a ramas numele,parca "ploaia",o balada cu usoara aroma de sirop...piesa e cantata pe 2 voci,si suna bine,daca o sa aiba video o sa fie sigur in topurile la mtvsauatomic.
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Craiova
nu stiu daca a fost botezata pana la urma piesa noua la Craiova, dar e absolut superba, abia astept sa vina lin bucuresti s-o mai aud. Pacat ca n-a fost si Erata, in schimb au cantat Povestiri din gara. Lume amestecata, dar cei din fata stiau despre ce-i vorba, sunet excelent, ceva lumini, a iesit bine...
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
la piesa asta noua,clapa suna excelent....si refrenu' incepe cam asa..."si daca ploaia se va opri/si din cer nu vor mai cade lacrimi" , domn Godzilla a recunoscut greseala gramaticala a verbului a cadea....da pana la urma astept si io melodia pe un suport.....
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
:)
Dupa ce va va prezenta piese din cadrul noului album la Backstage, grupul CARGO va cheama in 9 noiembrie, in Piata Revolutiei, unde va evolua intr-un concert de exceptie, alaturi de cei care au facut ca Timisoara sa se nasca pe harta rockului romanesc: Phoenix!
Asadar, Cargo si Phoenix intr-un show comun dedicat studentilor.
Pe 23 noiembrie grupul canta in Clubul Phoenix din Constanta, iar pe 13 decembrie tot in Constanta, dar la Casa de Cultura a Sindicatelor.
Se pare ca grupul va face (si ) anul acesta Revelionul in Bucuresti. La buna vedere
Asadar, Cargo si Phoenix intr-un show comun dedicat studentilor.
Pe 23 noiembrie grupul canta in Clubul Phoenix din Constanta, iar pe 13 decembrie tot in Constanta, dar la Casa de Cultura a Sindicatelor.
Se pare ca grupul va face (si ) anul acesta Revelionul in Bucuresti. La buna vedere
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
- Lancelot
- Junior Member
aseara backstage-ul ne-a desfatat iar cu un concert de zile mari care ar face sa paleasca si unplugged-urile mtv-ului. am avut ocazia sa urmaresc prima oara live grupul cargo. mi-au placut si pot spune ca si atmosfera creata de fani a contribuit la succesul concertului. o seara excelenta.bravo cargo ! bravo backstage!
-
eyewitness - Mesaje: 19220
:)
e foarte posibil ca grupul Cargo sa cante in 11 decembrie in clubul Fire/Backstage in cadrul Balului Bobocilor de la facultatea de Filosofie.
Cand se stabilesc locul si concertul 100% va anuntz
Cand se stabilesc locul si concertul 100% va anuntz
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
Re: :)
Initial trimis de shinee
e foarte posibil ca grupul Cargo sa cante in 11 decembrie in clubul Fire/Backstage in cadrul Balului Bobocilor de la facultatea de Filosofie.
hai ma sa fie pe 12 sa ajung si io... :cry:
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Constanta
ca de fiecare data, in Phoenix a iesit extraordinar. S-au cantat piesele noi, Ploaia de doua ori, mare parte din celelalte: Destin, Spune-mi de ce, Ielele, Femeia, 1989, Povestirile..La Brigadierii au cantat cu d-l Hariga, care a participat la inca trei melodii cu Adi Igrisan la voce. Mi-a placut cel putin la fel de mult ca in BackStage, parca atmosfera e mai incinsa in clubul Phoenix.
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
textul de la Ploaia
Daca pleci, usa nu o mai inchide
Sper sa treci, poate, maine pe aici..
Te petrec si ma uit la tine,
Parca pierd ceva din mine
Zau, imi e greu
Poate daca ploaia s-ar opri
Si din cer n-or sa mai cada lacrimi
Stele ar rasari, tu ai veni..
Suparat sunt, Doamne, iar
Stau in carciuma sa-mi inec amarul
Beau si te astept pana la zi..
Ploua incet, incet
Ploua si mi-este dor
De ochii tai caprui
Imi e dor
Ploua incet, incet
Ploua si mi-este dor
De ochii tai, sa mor,
Imi e dor.
Te astept, sa te-ntorci din nou la mine
Chipul tau si de ochii tai mi-e dor..
Poza ta, din sertar o scot
Nu ma uit la ea, nu pot
Zau, imi e greu
n-am stiut unde sa pun textul asta, btw, are cineva idee unde a disparut site-ul?
Sper sa treci, poate, maine pe aici..
Te petrec si ma uit la tine,
Parca pierd ceva din mine
Zau, imi e greu
Ploua incet, incet
Ploua si mi-este dor
De ochii tai caprui
Imi e dor
Ploua incet, incet
Ploua si mi-este dor
De ochii tai, sa mor,
Imi e dor.
Te astept, sa te-ntorci din nou la mine
Chipul tau si de ochii tai mi-e dor..
Poza ta, din sertar o scot
Nu ma uit la ea, nu pot
Zau, imi e greu
n-am stiut unde sa pun textul asta, btw, are cineva idee unde a disparut site-ul?
The show must go on!
- dyane
- Junior Member
Re: ...
http://www.rockmania.net/cargo/
vali doarme sau are treaba. inca putin, inca un pic si am sa-ncerc sa ma ridic...
:a
vali doarme sau are treaba. inca putin, inca un pic si am sa-ncerc sa ma ridic...
:a
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729