de Sinner- » Vin Ian 16, 2004 2:44 pm
1. La multi ani pentru Dl. Barar.
2. Draga Curly, faptul ca te enervezi si jignesti atunci cand nu esti in stare sa convingi prin argumente, nu inseamna ca si INTELEGI probabil ce inseamna muzica.
Nu stiu ce varsta ai si cata muzica ai ascultat tu pana acum( poate ai ascultat destul, nu ma leg de asta), dar daca ar fi asa, probabil ti-ai da seama ca in ziua de azi NU poti sa mai faci NICI o chestie ORIGINALA. orice combinatie de acord, riff(cvinta), cvarta etc etc poate semana cu n-shpe mii de melodii de pe pamantul asta.
Pot sa iti iau exemplu de piese Metallica, Iron Maiden, Manowar, trupe consacrate, care au pasaje asa cum le zici tu 'copiate' sau ceva de genul asta. Sincer nu am chef sa ne certam pe tema asta acum, nici nu e topicul de asa natura, ai dreptatea ta, dar daca gasesti o chestie care seamana nu inseamna ca gata nene..s-a dus pesa. Conteaza nuamta in care imbraci restul melodiei. Ca sunt pese de la Cargo care sunt inspirate IZBITOR dupa alte melodii care au scris istorie in muzica rock, sunt de acord cu tine, dar acum nu are rost sa despici firul in patru atata timp cat intreg(firul) arata bine..nu crezi? Repet sincer nu cred ca trebe sa incepem cu cacaturi de genul acolo a copiat aia acolo aia, ca inseamna deja sa ajungem la alte chestii..
3. NNO si Portnoy si multi altii care va tot dati in stamba pe aici ca ii cunoasteti pe baieti, ca sunteti prietenii lor ca mama mama cate si mai cate..fratilor sunteti precum copiii aia de grainita care vin si spun ca tata il cunoaste pe X
Nu am nimic impotriva nimanui, nu vreau sa jugnesc pe nimeni, dar sunt aici o gramada de persoane care vin si fac tot felul de afirmatii din postura unor 'persoane din gashca'.
Sunt convins ca ar fi mult mai de apreciat daca fiecare si-ar exprima parerile intr-un mod cat mai obiectiv si sa lase deoparte aerele si fitzele ca ei sunt din'gashca'.
Indiferent de relatiile fiecaruia cu OMUL din trupa, atunci cand vorbesti de trupa de obicei vorbesti de ARTIST, iar cand vine vorba de artist lucrurile trebuie exprimate obiectiv. Avand in vedere ca sunt multi factori care influentzeaza prestatia unui artist, el poate presta la un moment dat mai bine iar alteori mai prost...
4. Chestia aia cu Adi (Baciu') care a stat in umbra e aiurea(parerea mea). Faptul ca Barar este fondatorul trupei nu cred ca insemana anularea celorlalti ca si artisti. Chestia cu vocea e la fel de nepotrivita..Adi era in spate la voce pt ca Ovidiu era vocalistul principal.
S-a aberat prea mult aici pe tema vocii la Cargo. Kempes era varza fara Adi, Adi e vax pe langa Kempes si cate si mai cate s-au spus.
Subiectul e deja expirat si nu cred ca are rost sa mai vb despre asta.
Din pacate unii scriu aici din ORGOLIU..si asta se vede. Pacat.
Mai ales ca se considera.."prieteni" cu baietii. Nu trebe sa vi in fatza sa iti spargi pumnul in piept, si sa strigi ca IO SUNT PRETIN, CA IO STIU, CA MI-AU ZIS EI, ca un alta,ca sa fi un pretin adevarat. Sunt multe lucruri care trebuie sa ramana cunoscute doar in interiorul grupului si nu asa..sa te apuci sa ..in fine nu are rost sa continui deja am scris prea mult si sper nu FARA ROST.
Imi cer scuze inca o data daca am jignit pe cineva in ceea ce am scis mai sus, dar consider ca ar fi bine ca ..unii dintre voi ar trebui sa fie mai rezervati in afirmatii.
p.s.: Parerea mea..