Cargo

Forumul asociat fanclubului Cargo

Mesajde dyane » Lun Ian 12, 2004 6:33 am

Initial trimis de nno
..n-am nici un motiv sa-ti dau explicatii, de ce am scris nori si nu noi!!!!!
banuiesc ca esti ana calin.....:D...o, doamne!....ia mai lasa-ma in pace, vrei?

din cate imi dau eu seama nu ti-am cerut nici o explicatie, mi-am spus si eu parerea. parerea mea e ca tu bati campii, dar e doar o parere.. :)
si. 'o, Doamne', daca as fi Ana, nu te-am lasat eu in pace pana acum? (lol, shinee, n-as vrea sa ma bag intre voi..)
si daca n-as fi Ana?
daca mai ai ceva sa-mi spui, foloseste PM-uri, ca nu priveste pe nimeni ca te simti tu persecutata..
The show must go on!
dyane
Junior Member

Mesajde nno » Lun Ian 12, 2004 11:07 am

:))))))))))))))))))))
e parerea ta si faci ce vrei cu ea!
asa cum fac si io cu a mea, ale mele...

cine naiba iti da tie deptul sa judeci daca bate sau nu cineva cimpii?!
revino-ti!

cargo boys, numai si numai voi puteti aprcia cine bate cimpii, dar stiti voi....
:D
'mergem departe inspre noi'.......
nno
Junior Member

Mesajde curly » Lun Ian 12, 2004 11:30 am

mai sus e un dialog de gagici cu probleme de libido.fac abstractzie...

pt. orice om care poseda un cat de cat simt al auzului shi al realitatzii,plecarea lui Kempes e pierdere pentru Cargo;de ce?
1.daca era chiar asha slab shi periferic cum zic unii era dat afara,or el a plecat
2.Igrisan sufera de un complex Kempes,chiar daca l-a mai inlocuit;in unele momente incearca sa urle cum o facea ala de mai inaintea lui dara nu reusheshte decat sa sune ca shi sum ar fi strans de...(tot vb cineva excesiv de organele respective);poate aici ar trebui ca shi colegii de trupa sa-l ajute mai mult---------dealtfel shi pe ultimul album vocea lui se aude cel mai bine la "Mama" shi la "In gat sa tzi-o proptesc"(partea de inceput) cand ishi valorifica maximum potentzialul
3.shi in plan comercial e o pierdere.deshi ei au mai salvat prin aparitzia albumului la scurt timp dupa; din punct de vedere al imaginii Kempes avea de oferit privirea aia cu tente ezoterice(ok,era data de faptul ca nu retzinea versurile),Igrisan arata ca un veritabil biker din filmele americane.pana aici era scor egal.ce il avantaja pe Kempes era faptul ca beneficia de mobilitate.sigur ca imi pare rau de Igrisan ca shi-a frant piciorul,dar tot e greu de imaginat o formatzie de heavy cu un vocal in scaun.mai zic ceva:daca tot are omul problemele pe care le are shi nu poate sa se mishte,poate era mishto sa se incerce vanzarea aspectului asta(ma gandeam la un text e eaba asta,sau glumitze aruncate prin interviuri;asha avem senzatzie ca s-ar jena)

altfel,voi sa mai intreb:mai are careva senzatzia ca intro de la "Spiritus sanctus" seamana cu o productzie JM Jarre?
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde Tanase » Mie Ian 14, 2004 6:10 pm

Albumul n-are intro...poate tereferi la inceputul piesei...

Si daca suna ce? E o tendinta. Restul piesei vorbeste de la sine ce e...iar CArgo...suna altfel decat toate trupele de la noi...

Sunt cei mai buni si au...spre deosebire de altii...de multi altiii..un stil propriu si inconfundabil pe deasupra.
Tanase

concert!

Mesajde dyane » Mie Ian 14, 2004 9:55 pm

joi, 22 ianuarie, la BackStage, probabil ora 22.
The show must go on!
dyane
Junior Member

Pt Adi Barar

Mesajde kinder » Joi Ian 15, 2004 12:59 am

La multi ani Adi!!! Tot ce iti doresti la varsta asta sa ti se implineasca si cat mai multe cantari..
kinder
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Ian 15, 2004 1:06 am

Initial trimis de Tanase
Da...ceilalti nu sunt cine stie ce instrumentisti. MAria sa BARAR nu a facut decat nu stiu cati ani de chitara clasica....

Cristi PUP e conservatorist ( e acolo unde se studiaza muzica Portnoy)

Personal cunosc om care a terminat conservatorul si apreciaza manelele... E irelevant... Ambele cazuri...
Initial trimis de Tanase
Tavi Pilan e unul dintre cei mai buni tobari din ROMANIA

Neah, nici pe departe... Stau sa ma gandesc ce multe combinatii ii ies cu doar un tom-tom...
Initial trimis de nno
BACIU' a dus greul in trupa cargo de cind a venit!!!....

daca ar fi fost lasat sa se desfasoare asa cum poate, kempes isi
dadea demisia de mult

na-vea voie sa-i depaseasca nici pe kempes, nici pe barar!

Pai cum a dus greul in "structura piesei", cand nu a fost lasat s-o faca? :con: Inca o data (a treia oara), nu e vorba de cine a tras mai mult la "caruta Cargo", cine a muncit mai mult, etc., e vorba de cine iesea mai mult in evidenta, cine era bagat in fata, adica cel mai talentat... Nu spun ca_Kempes era cel mai muncitor, cel mai de gasca, nici nu ma intereseaza, aici vorbim de muzica lor si nu de ei ca oameni...
indescifrabil
cubu

Mesajde nno » Joi Ian 15, 2004 2:10 am

io, una, precis nu am vorbit despre oamenii cargo!!!
despre asta sa vorbeasca 'vip', sau 'star' sau care-o mai fi!
(no offence!:D)
intre omul x si artistul x poate sa fie o diferenta de sa te apuce ametelile!...asa ca lasam!

io inca imi scot palaria in fata artistilor cargo.........

LA MULTI ANI, barese!....multumesc pentru cargo, sa fii sanatos si long live rock! }{
nno
Junior Member

lma!

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Ian 15, 2004 10:34 am

lma barar!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde curly » Joi Ian 15, 2004 11:29 am

Initial trimis de Tanase
Albumul n-are intro...poate tereferi la inceputul piesei...

Si daca suna ce? E o tendinta. Restul piesei vorbeste de la sine ce e...iar CArgo...suna altfel decat toate trupele de la noi...

Sunt cei mai buni si au...spre deosebire de altii...de multi altiii..un stil propriu si inconfundabil pe deasupra.

Boule,ideea e sa nu semene cu nimeni la modul absolut!adica nivi din Rom,nici de afara!ca daca seamna,incalca o lege(L 26/1996),dar ce shtii tu despre asta ca doar te cheama Tanase!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde xinne » Joi Ian 15, 2004 3:11 pm

LA MULTI ANI Bareze.Sa ne traiesti sanatos!
Sacrifice
At the gates of paradise
It's a world full of illusions
By the masters of confusion, follow me...
xinne
Junior Member

mai fratilor

Mesajde Sinner- » Vin Ian 16, 2004 2:44 pm

1. La multi ani pentru Dl. Barar.

2. Draga Curly, faptul ca te enervezi si jignesti atunci cand nu esti in stare sa convingi prin argumente, nu inseamna ca si INTELEGI probabil ce inseamna muzica.
Nu stiu ce varsta ai si cata muzica ai ascultat tu pana acum( poate ai ascultat destul, nu ma leg de asta), dar daca ar fi asa, probabil ti-ai da seama ca in ziua de azi NU poti sa mai faci NICI o chestie ORIGINALA. orice combinatie de acord, riff(cvinta), cvarta etc etc poate semana cu n-shpe mii de melodii de pe pamantul asta.
Pot sa iti iau exemplu de piese Metallica, Iron Maiden, Manowar, trupe consacrate, care au pasaje asa cum le zici tu 'copiate' sau ceva de genul asta. Sincer nu am chef sa ne certam pe tema asta acum, nici nu e topicul de asa natura, ai dreptatea ta, dar daca gasesti o chestie care seamana nu inseamna ca gata nene..s-a dus pesa. Conteaza nuamta in care imbraci restul melodiei. Ca sunt pese de la Cargo care sunt inspirate IZBITOR dupa alte melodii care au scris istorie in muzica rock, sunt de acord cu tine, dar acum nu are rost sa despici firul in patru atata timp cat intreg(firul) arata bine..nu crezi? Repet sincer nu cred ca trebe sa incepem cu cacaturi de genul acolo a copiat aia acolo aia, ca inseamna deja sa ajungem la alte chestii..

3. NNO si Portnoy si multi altii care va tot dati in stamba pe aici ca ii cunoasteti pe baieti, ca sunteti prietenii lor ca mama mama cate si mai cate..fratilor sunteti precum copiii aia de grainita care vin si spun ca tata il cunoaste pe X

Nu am nimic impotriva nimanui, nu vreau sa jugnesc pe nimeni, dar sunt aici o gramada de persoane care vin si fac tot felul de afirmatii din postura unor 'persoane din gashca'.
Sunt convins ca ar fi mult mai de apreciat daca fiecare si-ar exprima parerile intr-un mod cat mai obiectiv si sa lase deoparte aerele si fitzele ca ei sunt din'gashca'.

Indiferent de relatiile fiecaruia cu OMUL din trupa, atunci cand vorbesti de trupa de obicei vorbesti de ARTIST, iar cand vine vorba de artist lucrurile trebuie exprimate obiectiv. Avand in vedere ca sunt multi factori care influentzeaza prestatia unui artist, el poate presta la un moment dat mai bine iar alteori mai prost...

4. Chestia aia cu Adi (Baciu') care a stat in umbra e aiurea(parerea mea). Faptul ca Barar este fondatorul trupei nu cred ca insemana anularea celorlalti ca si artisti. Chestia cu vocea e la fel de nepotrivita..Adi era in spate la voce pt ca Ovidiu era vocalistul principal.

S-a aberat prea mult aici pe tema vocii la Cargo. Kempes era varza fara Adi, Adi e vax pe langa Kempes si cate si mai cate s-au spus.
Subiectul e deja expirat si nu cred ca are rost sa mai vb despre asta.

Din pacate unii scriu aici din ORGOLIU..si asta se vede. Pacat.
Mai ales ca se considera.."prieteni" cu baietii. Nu trebe sa vi in fatza sa iti spargi pumnul in piept, si sa strigi ca IO SUNT PRETIN, CA IO STIU, CA MI-AU ZIS EI, ca un alta,ca sa fi un pretin adevarat. Sunt multe lucruri care trebuie sa ramana cunoscute doar in interiorul grupului si nu asa..sa te apuci sa ..in fine nu are rost sa continui deja am scris prea mult si sper nu FARA ROST.

Imi cer scuze inca o data daca am jignit pe cineva in ceea ce am scis mai sus, dar consider ca ar fi bine ca ..unii dintre voi ar trebui sa fie mai rezervati in afirmatii.

p.s.: Parerea mea..
Sinner-
Junior Member

Mesajde nno » Vin Ian 16, 2004 3:33 pm

sinner, ok, ok, ok...io una imi insusesc critica...m-oi infierbinta prea tare cind vine vorba de trupa asta...asta este!
cred ca de-acum am sa-mi tin gura.....pentru ca se interpreteaza TOTAL aiurea ce spun io aci! :D
nu-mi aduc aminte cind m-am batut cu pumnul in piept....oricum, precis nu a fost intentionat!....precis a fost in context....
dar nu mai conteaza.....
io, una, intru aci fiindca este vorba despre cargo. si orice spun este parerea MEA.....sint convinsa ca am suficient creier in cap ca sa nu vorbesc din ce spun altii, ok?
cargo ramine pentru mine the best.....nu ma sfiesc sa 'declar' ca-mi place trupa asta de ma cac pe mine.......si gata!
nu-mi spune ca e precizare pleonastica asta....am facut precizarea in ideea ca nu pot sa stau deoparte ....
dar, asa cum I've already said, am sa ma straduiesc sa reusesc.
:)

cu drag,
o nebuna dupa cargo!
nno
Junior Member

Mesajde nno » Vin Ian 16, 2004 3:41 pm

ps.
lucruri care trebuie sa ramina in interiorul trupei sint cele legate de tot ce inseamna viata particulara..
parerea mea!
despre artistii cargo sint liberi sa-si dea cu parerea toti consumatorii de cargo, toti cei care le cumpara muzica.
parerea mea!
punct.
nno
Junior Member

Mesajde Sinner- » Vin Ian 16, 2004 4:01 pm

:) da despre artisti e ok, dar sincer sa fiu parca daca ar fi mai mult obiectivism ar da alta nuanta parerii exprimate nu?
Sinner-
Junior Member

Mesajde nno » Vin Ian 16, 2004 7:16 pm

ai sa rizi, dar am fost / sint obiectiva!......
n-ai sa stii niciodata cit de obiectiva!
nno
Junior Member

pt nno

Mesajde kinder » Vin Ian 16, 2004 9:27 pm

ha,ha,ha...
kinder
Junior Member

pai

Mesajde Sinner- » Sâm Ian 17, 2004 12:54 pm

nno : "n-ai sa stii niciodata cit de obiectiva!"

hmm, ai fi uimita sa afli cate stiu, dar asta conteaza mai putin. Topicul asta se refera la altceva.

Nu era o ironie la adresa ta ceea ce am spus, ci doar voiam sa te pun in garda ca uneori (mai ales pe forum) nu se stie peste cine dai..in spatele nick-ului.

See ya..
Sinner-
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Sâm Ian 17, 2004 2:40 pm

da mah,asa este...

RSh rulz!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde nno » Sâm Ian 17, 2004 3:32 pm

fratilor, hai lasati-o balta, vreti?
egal cine se afla in spatele oricarui nick, e acelasi lucru!
iar trebuie sa spun ca fiecare are parerea pe care o simte?
hai n-o mai frecati atita (si nu spun asta cu rautate, atentie!) si nu-mi mai dati atita atentie...
mai bine vorbiti despre cargo, dati-va cu parerea, ca oricum a mea nu se pune, io bat cimpii!
:)))))))))))))))))))))))))
aici subiectul este cargo, nu nno, asa ca, vorba cuiva, daca aveti sa-mi mai spuneti egal ce mie, folositi mp....
parerea mea!

week-end fain!
nno
Junior Member

Mesajde Ovy71 » Sâm Ian 17, 2004 6:58 pm

Cargo - Daca ploaia s-ar opri.... O melodie tare buna !!!!
Ovy71
Junior Member

Re: mai fratilor

Mesajde cubu » Dum Ian 18, 2004 12:15 pm

Initial trimis de Sinner-
3. NNO si Portnoy si multi altii care va tot dati in stamba pe aici ca ii cunoasteti pe baieti, ca sunteti prietenii lor ca mama mama cate si mai cate..fratilor sunteti precum copiii aia de grainita care vin si spun ca tata il cunoaste pe X

Pacatosule, inteleg ca esti nou venit si de aia te iau frumos...

Si acum ca te-am iertat, citeste bine ce am scris si vei constata ca eu reprosam altora exact ce-mi pui mie in carca... Eu nu cunosc personal pe nimeni din trupa Cargo si nici nu ma intereseaza, eu comentam muzica lor...

Un sfat: Nu mai fa pe desteptul aiurea inainte sa intelegi ce a vrut cineva sa spuna, ca nu stii peste cine dai... :j
indescifrabil
cubu

Mesajde Sinner- » Dum Ian 18, 2004 11:27 pm

haida ca poate in cazul tau am gresit si m-am grabit, (my fault). Sowwy..

faza cu facutu' e desteptul o neglijez.."esti nou pe forum"..

See ya..22 backstage
Sinner-
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Ian 22, 2004 1:44 am

Pai n-ar fi bine s-o neglijezi... Cand intri in casa noua nu dai buzna, dai si tu binete, probabil la fel m-ai fi taxat si tu daca as fi avut atitundinea asta pe HMM :D

Cat despre ce ai zis mai devreme, sunt oarecum de acord, e cam greu sa fii original in ziua de azi, chiar si daca o luam matematic, pana la urma muzica este o succesiune de note muzicale (limitate), si combinatiile pana la urma se cam termina, chiar daca sunt o gramada de game... Numai ca_Cargo au cateva buc. piese si pasaje care suna suspect de asemanator cu alde se stie cine... Si tu vad ca recunosti asta... Si atunci vin si ma intreb: oare daca nu eram roman imi mai placeau Cargo? Le acceptam astea doar pentru ca sunt de-ai nostri?

Si mai am ceva sa-i spun lui Tanase, am tot uitat: tu compari situatia de la Cargo cu situatia care a fost la Black Sabbath? Pai in primul rand, aia au supravietuit pentru ca au avut dupa Ozzy vocali mai buni ca el... Si mie imi place mai mult perioada '69 - '79, dar faptul e fapt, Dio si Tony Martin sunt mai buni... Si in al doilea rand mai pune si tu mana si citeste, dupa Ozzy, cel mai "folosit" vocal a fost Martin... Nu stiu de unde mitul asta, ca Dio e "al doilea" vocal Black Sabbath...
indescifrabil
cubu

pentru Sinner

Mesajde curly » Joi Ian 22, 2004 11:12 am

.
Nu stiu ce varsta ai si cata muzica ai ascultat tu pana acum( poate ai ascultat destul, nu ma leg de asta), dar daca ar fi asa, probabil ti-ai da seama ca in ziua de azi NU poti sa mai faci NICI o chestie ORIGINALA. orice combinatie de acord, riff(cvinta), cvarta etc etc poate semana cu n-shpe mii de melodii de pe pamantul asta.
Pot sa iti iau exemplu de piese Metallica, Iron Maiden, Manowar, trupe consacrate, care au pasaje asa cum le zici tu 'copiate' sau ceva de genul asta. Sincer nu am chef sa ne certam pe tema asta acum, nici nu e topicul de asa natura, ai dreptatea ta, dar daca gasesti o chestie care seamana nu inseamna ca gata nene..s-a dus pesa. Conteaza nuamta in care imbraci restul melodiei. Ca sunt pese de la Cargo care sunt inspirate IZBITOR dupa alte melodii care au scris istorie in muzica rock, sunt de acord cu tine, dar acum nu are rost sa despici firul in patru atata timp cat intreg(firul) arata bine..nu crezi? Repet sincer nu cred ca trebe sa incepem cu cacaturi de genul acolo a copiat aia acolo aia, ca inseamna deja sa ajungem la alte chestii..

de enervat nu m-am enervat;in rest,ce-mi spui tu e cam asha:unu' fura ciment shi construieshte o casa,iar tu ma instigi sa admir caturile ferestrelor........bai,boule,e chestie de firea omului:eu,spre deosebire de tine,nu fac picnic langa cacastoare ca pute rau de tot!

asha ca,boule,nu-mi da sfaturi,nu-mi spune ce fir sa despic shi ce nu,caci (aici ai dreptate!) nu shtii tu cata/ce muzica am ascultat eu!capisci?!boule!

p.s.:cargo rulz!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde Tanase » Joi Ian 22, 2004 12:01 pm

Initial trimis de Portnoy
Si mai am ceva sa-i spun lui Tanase, am tot uitat: tu compari situatia de la Cargo cu situatia care a fost la Black Sabbath? Pai in primul rand, aia au supravietuit pentru ca au avut dupa Ozzy vocali mai buni ca el... Si mie imi place mai mult perioada '69 - '79, dar faptul e fapt, Dio si Tony Martin sunt mai buni... Si in al doilea rand mai pune si tu mana si citeste, dupa Ozzy, cel mai "folosit" vocal a fost Martin... Nu stiu de unde mitul asta, ca Dio e "al doilea" vocal Black Sabbath...

Nimic mai adevarat...se pare ca ai studiat mult...

Dar cele mai cunoscute piese Sabbath sunt alea cu Ozzy. Asta e adevarul. Daca pui orice rocker sa-ti spuna cinci piese Sabbath la nimereala...iti va spune minimum patru din perioada cu Ozzy la voce. Asta e un fapt. Asa ca Tony MArtin si Dio...degeaba au cantat ei bine...ptr ca tot Ozzy a fost mai bun...la afacerea asta. Si sincer tot Ozzy e mai bun vocal decat amandoi: in muzica nu prea conteaza cat ridici sau ce mari combinatiii de note faci. Totul e sa iasa muzica. Si sincer sa fiu perioada cu OZzy din punct devedere al compozitiileor mi se pare mai buna. Cu structuri mai complicate, piesa mai bune...dupa aceea...parca se inscriau si ei in linia celor acre au venit dupa ei. E ca si cum ai face o mutatie genetica ai vedea ca e cat de cat buna si dupa aia faci toti oamenii mutanti. Ei creasera baza..altii variatia si ei s-au luat dupa aia dupa variatie...care era doar o specie mutanta. Ozzy avea un timbru special si era de acolo. Dio si MArtin parca nu faceau parte de acolo. Oar Dio saracu' canta din gat tot...asculta bine si dupa aia zici

ON TOPIC: Diseara e concert Cargo...decat sa-i comentati atata, mai bine va duceti, ii ascultati si, daca va plac, ii aplaudati. Cam aat
Tanase

Mesajde gaga » Joi Ian 22, 2004 12:07 pm

Initial trimis de Tanase

Tony MArtin si Dio...degeaba au cantat ei bine...ptr ca tot Ozzy a fost mai bun...la afacerea asta. Si sincer tot Ozzy e mai bun vocal decat amandoi: in muzica nu prea conteaza cat ridici sau ce mari combinatiii de note faci.

mai 4clase, pt asta (si pt quote si pt halul in care scrii) ar trebui sa iti iei ban. ozzy voce mai buna ca dio? ai auzit de marketing si manageri? de asta a beneficiat din plin ozzy.

cat despre faptul ca in muzica (care muzica) poti canta oricat de prost, este relevanta piesa Tzapinarii la refrenul cu "fericirea e un lucru marunt", sa imi zici cand o sa atjungeti la discu' de platina...

ontopic: eu zic sa citesti mai atent ce a zis portnoy si sa iti muti mutatziile de posturi prin alta parte
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Tanase » Joi Ian 22, 2004 12:35 pm

Off topic:
Ti-am trimis un pm cu toate explicatiile referitoare la TAPINARII si la OZZY

On topic: sa inteleg ca nu vreti sa va rezumati la a-i asculta si aplauda. Nu? Ar fi fost frumos. Mult mai frumos decat toate comenariile din lume

CARGO rulz
Tanase

Mesajde shinee » Joi Ian 22, 2004 2:21 pm

grupul canta sambata, 24 ianuarie, ora 22.00, la clubul confidential, din calea victoriei, nr.26.

in asta seara, la backstage
e dimineata in alta viata?
shinee
Junior Member

Mesajde Tanase » Vin Ian 23, 2004 1:24 pm

Concertul de aseara din BACKSTAGE mi-a demonstrat inca o data (daca mai era nevoie) ca BACIU e cel mai bu solist pe care l-a avut vreodata CARGO si unul dintre cei mai bui din ROMANIA (poate chiar cel mai bun...dar ma mai gandesc)...si ca KEMPES era un mic copil debusolat (pe langa BACIU)

Asta e parerea mea

CARGO RULZ
Tanase

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Cargo