BLACK EYED PEAS::: US music today
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
BLACK EYED PEAS::: US music today
Salut...
As dori sa stiu opiniile celor care au ascultat melodiile celor de la Black Eyed Peas:
-Where is the love;
-Shut up;
Cat din muzica lor este "comerciala" si cat "adevarata"? Avand in vedere ca melodiile lor au fost sau sunt intre primele clasate in topurile OFICIALE ale UE si US, spre ce ne indreptam?
P.S.
Daca trupa ar fi fost din Romania, cum ati privi-o?
As dori sa stiu opiniile celor care au ascultat melodiile celor de la Black Eyed Peas:
-Where is the love;
-Shut up;
Cat din muzica lor este "comerciala" si cat "adevarata"? Avand in vedere ca melodiile lor au fost sau sunt intre primele clasate in topurile OFICIALE ale UE si US, spre ce ne indreptam?
P.S.
Daca trupa ar fi fost din Romania, cum ati privi-o?
-
deca - Junior Member
Nu ma intereseaza foarte mult in acest caz daca sunt sinceri sau nu. Pur si simplu imi place cum suna. By the way: ati ascultat 'Hey mama' ?
E adevarat ca au avut mult succes prin Europa dar la ei in US de-abia au fost bagati in seama:
'Elephunk' (12/07/2003) a ajuns cel mai sus pe locul 26, acum e pe 97.
'Where is the love' (14/06/2003) a fost cel mai sus pe locul 8 (9 saptamani totusi in top10)
'Shut Up' nu a intrat in top.
E adevarat ca au avut mult succes prin Europa dar la ei in US de-abia au fost bagati in seama:
'Elephunk' (12/07/2003) a ajuns cel mai sus pe locul 26, acum e pe 97.
'Where is the love' (14/06/2003) a fost cel mai sus pe locul 8 (9 saptamani totusi in top10)
'Shut Up' nu a intrat in top.
- antirisC
- Junior Member
"Where is the love" nu prea m-a incantat...
Dar "Shut UP" m-a impresionat adanc...cum am vazut videoclipul m-am decis ca imi iau melodia de pe net...Zis si facut..
Dar "Shut UP" m-a impresionat adanc...cum am vazut videoclipul m-am decis ca imi iau melodia de pe net...Zis si facut..

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
well... o sa fiu un pic offtopic..... ok... DE ALTE MELODI ATI AUZIT???????????????????????????????????? banal... stiu raspunsul... NU! si... mai sunt atatia idioti care zic "sunt fan x si y" si ii intrebi ce melodii stiu... cate albume au lansat... cum ii cheama pe fiecare... si idiotu zice "nu stiu... da` ai auzit melodiile alea pe care le promoveaza astia in disperare...? sunt innebunit/a dupa ele.... ;n "
LAME PEOPLE... LAME... si nu e valabil numai la b.e.p.... of.. the poor life that we live...
LAME PEOPLE... LAME... si nu e valabil numai la b.e.p.... of.. the poor life that we live...
Inchide ochii si arunca-te in gol e singura ta sansa s-arati ca ai control
Taci, nu vorbi. Nu vreau sa mai aud nici urletul din mine stins pe asfaltul ud
[Luna Amara]
Taci, nu vorbi. Nu vreau sa mai aud nici urletul din mine stins pe asfaltul ud
[Luna Amara]
-
ColdHell - Junior Member
Cand am auzit pentru prima data,piesa "Where`s The Love" ... mi-am dat cu parerea.Fetele de la mine din clasa,erau pur si simplu "nebune" dupa piesa."Shut Up"a fos` (si mai este) e piesa COOL . "Hey Mama" imi place la nebunie.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Mie nu-mi place Black Eyed Please de nici o culoare. Mi se pare o muzica f. beshinoasa in ton cu melodiile de kkt care ne invadeaza auzu in ultimii ani de pe toate posturile de radio.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
RalUca B. eu nu am auzit melodia aia...si nu`mi pot da cu parerea.. .Dar imi inkipui ca e ceva misto; ;h
-
sa inteleg, dsoara sunt cu tine, ca ne scrieti aici in necunostinta de cauza si ca totusi va imaginati ca va place? sunteti o fire creativa! apreciem!
mda, revenind. black eyed peas...where is the love a fost o melodie pe care am retinut-o usor iar shut up mi-a placut mai mult, mai in fortza.
mda, revenind. black eyed peas...where is the love a fost o melodie pe care am retinut-o usor iar shut up mi-a placut mai mult, mai in fortza.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Da,Gabizzu.Stai linijtit,intre timp am auzit shi piesa"Hey Mama!",a fost exact cum mi-am imaginat.E Super! Ma rog,ce sa jtii tu DOMNISORULE despre gusturile mele.Mai bine "Shut Up"!
-
mi-e imi plac piesele : where is the love, request line si shut up. imi place vocea tipei ... inainte sa fie descoperita de willi'i'am ea a cantat backup vocals pentru o trupa formata din 3 tipe care cantau numai muzica gen 60's 70's.... imi scapa numele... genul muzical parca se chema doo woop daca nu ma insel....
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
hmm...asa si asa, imi palce mult Hey Mama, Shut up e OK, si am mai auzit vreo 2 melodii de-ale lor (au un videoclip nou aparut) dar nici una nu-mi place.......au un stil putin diferit de restul hip-hop-ului de la momentul asta, cum e si Outkast, si numai cum canta, dar si de dans, vestimentatie, videoclipuri
-
Dany_S - Junior Member
Eu mi-am facut un CD cu mai multe melodii...ma rog!shi mi-am pus pe CD Piesa "Hey Mama" ...so...am ascultat-o de 3 ori shi deja m-am pliktisit."where`s the love" e singura piesa kre mi-a placut si inca-mi mai place."Shut Up" nu mi-a placut de la inceput..."Hey mama" ... hm...A fos` Ok,dar acum... Neah,nu mai mere.
-
19 mesaje
• Pagina 1 din 1