The best song de pe "Laundry Service"

Forumul asociat fanclubului Shakira

Care e cel mai bun cantec de pe albumul "Laundry Service"?

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Oct 05, 2003 12:09 pm

Objection (English Version)
10
53%
Whenever, Wherever (English version)
3
16%
Underneath your clothes
2
11%
Alt cantec
4
21%

Voturi totale : 19

Underneeth

Mesajde Shaki » Mie Mar 12, 2003 10:05 am

Eu am devenit fan datorita melodiei Underneeth your clothes, de asta am si votat-o. Dar mi-a placut tot albumul dupa ce l-am ascultat. Poem to a horse... si cel mai mult Si te vas, dar am impresia ca Si te vas e de pe albumul Donde estan los ladrones...
Shaki

Mesajde Nightmare » Joi Mar 13, 2003 11:03 pm

Eu am votat "Objection"
Imi place si melodia, dar si videoclipul.
E super.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Suerte

Mesajde Shaki » Mie Mar 19, 2003 10:04 am

am si eu o intrebare: Suerte are videoclip? Si daca da, e la fel ca cel din Whenever, sau e altul? Nu stiu exact.
Shaki

Re: Suerte

Mesajde Faded Existence » Lun Mar 31, 2003 3:50 pm

Initial trimis de Shaki
am si eu o intrebare: Suerte are videoclip? Si daca da, e la fel ca cel din Whenever, sau e altul? Nu stiu exact.

Nu cred ca Suerte are videoclip...nu prea ar avea point, avand in vedere faptul ca e versiunea spaniola a lui Whenever...
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
Faded Existence
Junior Member

Re: Re: Suerte

Mesajde Shaki » Mie Apr 09, 2003 3:25 pm

Initial trimis de Shori obez

Nu cred ca Suerte are videoclip...nu prea ar avea point, avand in vedere faptul ca e versiunea spaniola a lui Whenever...

Stiu... dar am auzit nu mai stiu unde ca Shakira ar fi fost nominalizata la un award pt videoclipul de la Suerte Si mie mi s-a parut cam ?!?... O sa dau un search sa ma interesez...
Shaki

Mesajde Cips » Sâm Apr 19, 2003 2:59 am

un plus pentru Que me quedes tu si The One ...

dar ce l mai bun clip ? imi plac foarte mult clipurile vechi ... Ciega, Pies descalzos, Tu (stiti clipul ? Shakira se epileaza :) filmat alb negru .... e mai artistic clipul asta), Inevitable, Estoy Aqui (e simpatica rau in clipul asta -si plinutza-)
Cips
Junior Member

Re: Re: Re: Suerte

Mesajde Cips » Sâm Apr 19, 2003 3:01 am

Initial trimis de Shaki

Stiu... dar am auzit nu mai stiu unde ca Shakira ar fi fost nominalizata la un award pt videoclipul de la Suerte Si mie mi s-a parut cam ?!?... O sa dau un search sa ma interesez...

Suerte are clip, are si Te aviso Te anuncio ...le am ... sunt clipuri pentru MTV Latin America, pentru publicul latin
Cips
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Suerte

Mesajde Shaki » Mie Apr 23, 2003 8:47 am

Initial trimis de Cips

Suerte are clip, are si Te aviso Te anuncio ...le am ... sunt clipuri pentru MTV Latin America, pentru publicul latin

Da? Si e diferit de cel de la Whenever, sau tot cam asa? Pe unde le-ai gasit?
Shaki

Parerea mea !

Mesajde numelemeu » Dum Mai 11, 2003 3:05 am

Eu cred cea mai buna piesa este : Objection ! Dar nu mai este un sondaj de genul asta ? Doar ca acolo sunt mai multe melodii, de pe toate albumele ! Mie asa mi se pare, ca mai este unu :o !
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
numelemeu
Junior Member

Anterior

Înapoi la Shakira