hmmm, cred ca ar trebui sa asteptam si aparitia lui OF2 pentru a face o comparatie. Nu puteam sa comparam LS cu celelate 4 albume in spaniola de dinaintea sa, 5 cu "The Remixes". Iar acum mai este si FO1.
Avand in vedere ca LS este primul sau album in engleza, iar versurile sunt create de ea, practic cu dictionarul in fata, cred ca a fost o mare reusita; bineinteles, hai sa fim obiectivi, aici au fost si motive comerciale la mijloc. patrunderea pe piata americana fiind visul oricarui artist.
In fine, pana acum piesele in spaniola sunt superbe, DELL e genial, mai ales ca are in spate si MTV Unplugged care nu are grad de comparatie; FO1 are piese superbe, albumul ridicandu-se la inaltimea astepaterilor mele.
Astept cu nerabdare OF2; "Don't Bother" nu mi se pare a fi cea mai mare reusita a Shakirei, dar sunt convins ca sunt cateva piese care erita intr-adevar toata admiratia noastra.
In concluzie, nu putem face o comparatie adevarata decat dupa aparitia lui OF2, asta e parerea mea. Si pana atunci nu mai e mult, vom putea umple threadul cu posturi