The best song de pe "Laundry Service"
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Underneeth
Eu am devenit fan datorita melodiei Underneeth your clothes, de asta am si votat-o. Dar mi-a placut tot albumul dupa ce l-am ascultat. Poem to a horse... si cel mai mult Si te vas, dar am impresia ca Si te vas e de pe albumul Donde estan los ladrones...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Re: Suerte
Initial trimis de Shaki
am si eu o intrebare: Suerte are videoclip? Si daca da, e la fel ca cel din Whenever, sau e altul? Nu stiu exact.
Nu cred ca Suerte are videoclip...nu prea ar avea point, avand in vedere faptul ca e versiunea spaniola a lui Whenever...
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
-
Faded Existence - Junior Member
Re: Re: Suerte
Initial trimis de Shori obez
Nu cred ca Suerte are videoclip...nu prea ar avea point, avand in vedere faptul ca e versiunea spaniola a lui Whenever...
Stiu... dar am auzit nu mai stiu unde ca Shakira ar fi fost nominalizata la un award pt videoclipul de la Suerte Si mie mi s-a parut cam ?!?... O sa dau un search sa ma interesez...
-
un plus pentru Que me quedes tu si The One ...
dar ce l mai bun clip ? imi plac foarte mult clipurile vechi ... Ciega, Pies descalzos, Tu (stiti clipul ? Shakira se epileaza
filmat alb negru .... e mai artistic clipul asta), Inevitable, Estoy Aqui (e simpatica rau in clipul asta -si plinutza-)
dar ce l mai bun clip ? imi plac foarte mult clipurile vechi ... Ciega, Pies descalzos, Tu (stiti clipul ? Shakira se epileaza

-
Cips - Junior Member
Re: Re: Re: Suerte
Initial trimis de Shaki
Stiu... dar am auzit nu mai stiu unde ca Shakira ar fi fost nominalizata la un award pt videoclipul de la Suerte Si mie mi s-a parut cam ?!?... O sa dau un search sa ma interesez...
Suerte are clip, are si Te aviso Te anuncio ...le am ... sunt clipuri pentru MTV Latin America, pentru publicul latin
-
Cips - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Suerte
Initial trimis de Cips
Suerte are clip, are si Te aviso Te anuncio ...le am ... sunt clipuri pentru MTV Latin America, pentru publicul latin
Da? Si e diferit de cel de la Whenever, sau tot cam asa? Pe unde le-ai gasit?
-
Parerea mea !
Eu cred cea mai buna piesa este : Objection ! Dar nu mai este un sondaj de genul asta ? Doar ca acolo sunt mai multe melodii, de pe toate albumele ! Mie asa mi se pare, ca mai este unu :o !
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
-
numelemeu - Junior Member
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2