Shakira-The one

Forumul asociat fanclubului Shakira

Shakira-The one

Mesajde Titina » Mar Apr 22, 2003 9:08 pm

Cum vi se pare acest single?Io zic ca Shakira ar trebui shi sa lanseze un nou album,ca a scos destul single-uri de pe Laundry service...
Nu shtiu al catelea single e acesta,dar mie nu mi se pare cine shtie ce.
Voua cum vi se pare?
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Mar Apr 22, 2003 9:18 pm

... hmmmm un nou stil pentru ea ... o combinatie intre lent si ...

Cred ca o sa prinda la public ! :o
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Re: Shakira-The one

Mesajde Shaki » Mie Apr 23, 2003 8:36 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Cum vi se pare acest single?Io zic ca Shakira ar trebui shi sa lanseze un nou album,ca a scos destul single-uri de pe Laundry service...
Nu shtiu al catelea single e acesta,dar mie nu mi se pare cine shtie ce.
Voua cum vi se pare?

Am citit undeva pe Net ca va scoate probabil un album nou cat de curand...lunile astea. Nu stiu daca asa e, dar abia astept sa vad. Mie imi place mult The One, putea chiar sa-l lanseze mai devreme.
Shaki

Mesajde Faded Existence » Mie Apr 23, 2003 9:43 am

The one e un cantec superb care ii scoate in evidenta vocea...
Pacat ca videoclipul nu e cine stie ce....e mult prea simplu....comparati-l cu Whenever Wherever, Objection si Underneath your clothes....nu-i asa ca e very very simple??
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
Faded Existence
Junior Member

Mesajde Cips » Sâm Apr 26, 2003 12:47 am

pe rand:
The One e o melodie superba. Clipul e simpatic, Shak e tristutza, arata ca un pufulete ...videoclipul nu este chiar atat de comercial ca WW
albumul nou vine la inceputul anului 2004 ..se vorbeste de un dublu album (engl/spaniola) sau de 2 albume diferite (unul pt. piata vorbitorilor de limba engleza si unul pentru piata latina) ...no details ...yet
-Shakira a inregistrat deja cateva melodii de pe noul album luna asta in Germania
- Shaki are un duet cu Meat Loaf (lansat acum cateva luni)
- videoclipul/single The One a fost lansat la sfarsitul lunii noiembrie 2002! la o saptamana dupa lansarea videoclipului QMQT; ca a ajuns de abia acum in Romania, asta este alta treaba; a fost aceiasi situatie cu Te dejo Madrid/Underneath your clothes ...un clip pt. englezi unul pt. latini
- Shaki pregateste un concert care va fi transmis live in toata lumea ..mai multe detalii nu exista inca (e oficiala treaba) ..in Romanica nu cred ca vom avea sansa sa-l vedem
- o firma romaneasca de specialitate a negociat pentru un concert al Shakirei in Romania ...asta se intampla anul trecut ...dar nu s-a mai auzit nimic de atunci ...cred ca nu s-au inteles la pret ...

THE ONE e o melodie si un videoclip dragut si trebuie sustinut la radio/tv!
Numai bine
Cips
Junior Member

Mesajde Cips » Sâm Apr 26, 2003 12:50 am

The One e prea frumos!
Eu nu sunt de parere ca Shak a scos destule single-uri de pe LS ..as vrea sa scoata un clip pt. fiecare melodie :)
Ready 4 the good times, Fool, Rules ...
Cips
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 05, 2003 8:58 am

Initial trimis de Cips
The One e prea frumos!
Eu nu sunt de parere ca Shak a scos destule single-uri de pe LS ..as vrea sa scoata un clip pt. fiecare melodie :)
Ready 4 the good times, Fool, Rules ...

Sunt complet de acord cu tine....dar mie parca imi place mai mult videoclipul de la Que Me Quedes Tu decat cel de la The One.
By the way, multumesc pentru informatii, Cips. N-am mai intrat de mult pe aici si citesc lucruri foarte interesante trimise de tine.
Shaki

Mesajde sand_o » Dum Noi 30, 2003 10:31 pm

Ati vazut cumva pe la posturile noastre de televiziune (Mtv-cel mai probabil) videoclipul la Te Dejo Madrid?
Eu nu l-am vazut la Tv dar il am pe calculator dar oricum piesa nu a fost mediatizata si e foarte mare pacat!

Un mesaj mai sus spune ca Te Dejo Madrid/ Underneath your clothes au fost doua videoclipuri unul pentru latini si unul pentru englezi...si atunci noi de ce nu am mediatizat Te Dejo madrid...ne credem americani? Hmmm...oricum...ma multumesc si cu Underneath your clothes!
sand_o
Junior Member

Mesajde sand_o » Dum Noi 30, 2003 10:39 pm

mii de scuze...nu am observat ca m-am abatut de la subiect...

SORRY!!! ym12 ym12 ym 12

oricum videoclipul de la The One e super-cool...!
sand_o
Junior Member

Înapoi la Shakira