H.I.M.

Forumul asociat fanclubului HIM

Mesajde ville_girl_666 » Mie Aug 24, 2005 9:47 pm

gresesti enorm de mult draga meaculpa....inainte sa jignesti pe altii mai bine te-ai studia mai intai pe tine=, cati ani ai, care e filmul preferat si iq-ul care nu cred ca e prea ridicat dupa felul in care te comporti....si pt cultura ta generala am 16 ani
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde kahlan » Mie Aug 24, 2005 9:55 pm

ville_girl_666 scrie:mnoi fanii suntem mai infocati caniciodata.

chiar in flacari, precum Leskova, n'est pas?

Ontopic: Nu mi'a placut shi n'o sa'mi placa niciodata, atata timp cat am creieru intact, that is.
kahlan
Junior Member

Mesajde wednesday » Mie Aug 24, 2005 11:59 pm

te sfatuiesc sa lasi de-oparte muzica divino-bombstico-eclectica si lookul mirbolanto-mirifico-extatic a lu vine valu ;)
iti urez succes in combinatiile de pe forumul animal x...
si cum sa fii altfel decat sanatoasa?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15321
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde SwanHeart » Joi Aug 25, 2005 6:13 pm

ma si mie imi mai plac cateva melodii de-ale lor inca... si mi-au placut ceva mai mult in trecut, dar tre sa recunosc, tu esti de-a dreptul fantastica :P te plateste ceva Ville pentru toata reclama pe care i-o faci? ar trebui sincer :D da acum sfat prietenesc, incearca si tu sa treci mai departe de HIM ;) pentru ca serios incepi sa-mi dai impresia ca "noi fanii HIM" sunteti un fel de MISA cu Valo pe post de Guru A-)
Without you... the poetry within me is dead! - Miss

Proud member of the Mats Leven FanClub
SwanHeart
Junior Member

Mesajde ville_girl_666 » Vin Aug 26, 2005 12:21 am

da bun...si care ar fii probleam voastra..asta e...ma intereseaza si animal x pt ca imi plac si HIM. ce e rau in asta...sa-ti placa 2 formatii?e problema mea cine imi place si cine nu, si tin sa va anunt ca ville chiar a devenit ceva important pt mine, nu chiar un "guru", dar macar am invatat multe de la el pana acum in ceea ce priveste atitudinea fata de viata si multe altele....:)
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde wednesday » Vin Aug 26, 2005 1:32 am

Baby join me in death
Baby join me in death
Baby join me in death

We are so young
our lives have just begun
but already we're considering
escape from this world

and we've waited for so long
for this moment to come
was so anxious to be together
together in death

Won't you die tonight for love
Baby join me in death
Won't you die
Baby join me in death
Baby join me in death

This world is a cruel place
and we're here only to lose
so before live tears us apart let
death bless me with you

Baby join me in death
Won't you die
Baby join me in death
Baby join me in death

this live ain't worth living

Baby join me in death
Won't you die
Baby join me in death
Baby join me in death

Baby join me in death

un adevarat mentor vine valu asta...
[n-are rost]
wednesday

Mesajde Daimon » Vin Aug 26, 2005 1:46 am

ok, acuma am vazut chestia cu animalili XXX n-ascutlti cumva si manele.. just for a change....

mai sunt si alte exemple de versuri filosofice, mi-e lene sa ma pun sa le caut...
Daimon

Mesajde cubu » Vin Aug 26, 2005 7:44 am

ville_girl_666 scrie:am invatat multe de la el pana acum in ceea ce priveste atitudinea fata de viata si multe altele....

Deci sa inteleg ca Ville e un fel de sburator, intra noaptea in camerele fetitelor de 16 ani ca sa le introduca tainele vietii si sa le deschida drumu?
indescifrabil
cubu

Mesajde ville_girl_666 » Vin Aug 26, 2005 11:01 am

nu e un zburator asa cum zici tu,si nu inta in camerele fetelor de 16 ani pt ca nu numai cele de varsta asta asculta HIM ci si cele mai mari de 16 ani....si intr-adevar eu chiar mi-am schimbat mult comportamentul in bine de cand cu ville si prvesc lucrurile "mai de sus" cum se spune...daac intelegeti ce vreau sa zic...daca nu, problema vostra, in nici un caz a mea:-P
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Aug 26, 2005 12:05 pm

Din cate vad, e doar problema ta. Si inca una foarte grava. ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde Pinguinu » Vin Aug 26, 2005 2:02 pm

pinguinului i-a placut la inceput 'join me in death" dar pe urma i-a trecut cand a inteles ca vile valea ala e un poser si un increzut, si ca ei scriu muzica pentru fani(adicatelea dupa ca un album a primit critici ca e prea leshinat, au zis ca urmatoru' o sa fie mai metalic...nu canta si scriu ce simt, ci ce "se cere")

in plus, ma intreb dc stie sa tzina o kitara in mana..nu am gasit pe net cine le scrie leshinaturile alea de piese, dar sigur nu el...

si mi se pare normal ca unui fan him sa-i placa animal x, precum si bordo, bambi si laguna...:)

si pt. ville girl: de la ce pana mea vine 666 ala???? si nu puteau si ei sa-si puna logo o inima plangacioasa, trebuia sa kinuiasca sarmana pentagrama?
Pinguinu
Junior Member

Mesajde ville_girl_666 » Vin Aug 26, 2005 3:55 pm

pai 666 vine tot de la ville...el foloseste numarul asta foarte des, prin interviuri si in versurile pieselor...si vreau sa precizez ca heartagrama,reprezinta combinatia dintre dragoste si rau, bineinteles, este inventia lui ville,el a creeat acest semn
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Vin Aug 26, 2005 3:57 pm

de compus el compune toate piesele... ar trebui sa mai ia niste lectii totusi ca prea se repeta... poate il ajuta Tuomas Holopainen sau Christofer Johnsson :P

SwanHeart
Junior Member

Mesajde Pinguinu » Vin Aug 26, 2005 4:04 pm

ville_girl_666 scrie:pai 666 vine tot de la ville...el foloseste numarul asta foarte des, prin interviuri si in versurile pieselor...si vreau sa precizez ca heartagrama,reprezinta combinatia dintre dragoste si rau, bineinteles, este inventia lui ville,el a creeat acest semn

wof-wof, ce romantic, dragoste si rau ~p

cum vine asta, omu rau vine si o violeaza pe fata care il iubeste?

cat despre 666....de ce il foloseste asa de des? huo...io cred ca e satanist! fugi de el ca vine si te converteste!
Pinguinu
Junior Member

Mesajde Pinguinu » Vin Aug 26, 2005 4:10 pm

SwanHeart scrie:de compus el compune toate piesele... ar trebui sa mai ia niste lectii totusi ca prea se repeta... poate il ajuta Tuomas Holopainen sau Christofer Johnsson :P

~p Christofer Johnsson nici nu se uita la ville valea, il scuipa intre ochi

si pe deasupra Dl. Christofer traieste in alta tzara decat ville.
Pinguinu
Junior Member

Mesajde ville_girl_666 » Vin Aug 26, 2005 5:58 pm

ville nu e satanist in nici un caz, doar ca nu crede nici in Dumnezeu nici in Satana...le considera doar "subiecte pt filme horror" nimik mai mult. nu e satanist in nici un caz!
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde wednesday » Vin Aug 26, 2005 10:05 pm

fato tu esti mai ceva martorii lui iehova...piei satana!
wednesday

Mesajde Pinguinu » Vin Aug 26, 2005 10:08 pm

ville_girl_666 scrie:ville nu e satanist in nici un caz, doar ca nu crede nici in Dumnezeu nici in Satana...le considera doar "subiecte pt filme horror" nimik mai mult. nu e satanist in nici un caz!

si atunci de ce foloseste atat de mult 666? ca sa impresioneze=>e un poser=>e un looser
Pinguinu
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Vin Aug 26, 2005 10:16 pm

Pinguinu sadic scrie:~p Christofer Johnsson nici nu se uita la ville valea, il scuipa intre ochi

si pe deasupra Dl. Christofer traieste in alta tzara decat ville.

*cough* ahem era o ironie ;)

SwanHeart
Junior Member

Mesajde ville_girl_666 » Vin Aug 26, 2005 10:19 pm

nu ma complic deloc cu cei ca voi.credeti ce vreti, putin imi pasa. va privesc de sus si ma simt oricum superioara fata de voi asa ca lasati-o balta cu insultele
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Aug 26, 2005 11:43 pm

ville_girl_666 scrie:va privesc de sus

Oi fi Roxana Ciuhulescu. ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Sâm Aug 27, 2005 12:35 am

shhhh cubule, habar nu ai tu de superioritatea incontestabila a fanilor him asupra muritorilor de rand care nu au de a face cu maestrul Ville
whatever

Mesajde Pinguinu » Sâm Aug 27, 2005 11:48 am

nu poti sa-ti faci un idol dintr-un on ca ville, care de fapt reprezinta doar o imagine "comerciala".

cat despre superioritatea ta....~p oricine care din "FAN" devine "FANATIK" numai superior nu e... si oricine care poate sa spuna ce ai spus tu unor oameni pe care de fapt nici nu-i cunoaste, la fel, numai superior nu e....
Pinguinu
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Dum Aug 28, 2005 10:03 am

hmm acum de faza cu raul combinat cu dragostea... [-X nonononono astea sunt chestii opuse mai Fetita ville. (saraca are 16 ani ca moi si uite c asc)

Acu trecand peste insulte.. poate faci si tu un post mai lung de 3 randuri in care sa ne explici cum te-a influentat willy walo si muzica lui si ce intelegi tu prin ea, filozofii.. bla bla
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde ville_girl_666 » Dum Aug 28, 2005 10:26 am

pai la-m desc operit pur si simplu printr-un videoclip si tin sa precizez ca nu mi-a placut de al inceput de el ca persoana ci mai intai melodia...apoi am inceput sa-l descopar pe el putin cate putin prin interviuri, videoclipuri live unde se vede adevarata valoare si prin diferite articole unde declara chestii f interesante despre viata lui si mi-a placut mult de tot atitudinea nonconformista a lui si mai ales puterea cu care vrajeste asa de usor fanii.despre muzica lui ar fii f mult de zis ce reprezinta ea pt mine...pai in primul rand e muzica care mereg al inima, si produce op stare de melancolie, si ce m-a fascinat au fost si versurile din care dragostea si moartea nu lipsesc...in fond...ganditi-va ca toti ajungem acolo si toti murim
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde ville_girl_666 » Dum Aug 28, 2005 10:28 am

pai l-am descoperit pur si simplu printr-un videoclip si tin sa precizez ca nu mi-a placut de la inceput de el ca persoana ci mai intai melodia...apoi am inceput sa-l descopar pe el putin cate putin prin interviuri, videoclipuri live unde se vede adevarata valoare si prin diferite articole unde declara chestii f interesante despre viata lui si mi-a placut mult de tot atitudinea nonconformista a lui si mai ales puterea cu care vrajeste asa de usor fanii.despre muzica lui ar fii f mult de zis ce reprezinta ea pt mine...pai in primul rand e muzica care merge la inima, si produce op stare de melancolie, si ce m-a fascinat au fost si versurile din care dragostea si moartea nu lipsesc...in fond...ganditi-va ca toti ajungem acolo si toti murim
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Dum Aug 28, 2005 10:59 am

pentru ultima oara intreb: CARE E LEGATURA INTRE DRAGOSTE SI MOARTE, SAU INTRE DRAGOSTE SI RAU???
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Dum Aug 28, 2005 11:07 am

pe mine el ca persoana nu ma vrajeste cu nimic.. e doar luzar, curva masculina si cam prostut p deasupra, ca f multi oameni pe care-i cunosc.

cu totii avem lucruri interesante despre viata noastra, numai k nu toti le declaram.

faza cu inima.. depinde de starea in care te afli.. eu zic sa iei viata mai in serios, si sa termini cu prostiile cu inima.

sia titudenea noncomformista asta provine de cele mai multe ori dintr-un fel de frica care duce la nepasare intentionata.

adevarata valoare a formatiei: chitarist care dupa ani de studiu trece printr-un proces de uitare, basist, clapist si tobar care au o meserie ca noi toti si vin seara dupa servici acasa, beau o bere, isi bat nevasta o f.. si se culca, si in ultimul rand ville ala care dak ar vedea discutiile noastre ar intra in coma de atata ras
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde ville_girl_666 » Dum Aug 28, 2005 11:52 am

stiti ce nu inteleg eu? daca il urati atat de mult pe ville de ce mai intrati aici pe forum si insultati pe altii si il faceti in tot felul pe ville....chiar nu inteleg! eu nu intru pe forumuri unde se discuta de alte formatii chiar daca le urasc atat de mult....mai ales sa insult pe cineva necunoscut cum faceti voi.mai bine v-ati tine parerile rautacioase pt voi si sunt de parere ca fiecarei persoane sa-i placa ce vrea fara ca altii sa-si bage nasul...fiecare cu gusturile sale
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Aug 28, 2005 12:37 pm

Ca sa repet ce deja a zis cineva mai demult: aici nu e forumul fanilor formatiei HIM. Nu-ti convin parerile altora, du-te acolo unde-s apreciati.
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la HIM