semne de intrebare
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
semne de intrebare
Credeti ca Alicia keyes e mulatra sau au machiat-o prea mult?
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Hai,mai Monika ! Da-o in colo de treaba ! Cum sa ii aplice prea mult machiaj ? Te-ai tacanit la cap ? :p
Este mulatra spre negresa. Adica...unul dintre parintzii ei a fost mulatru ,altu negru.
Este mulatra spre negresa. Adica...unul dintre parintzii ei a fost mulatru ,altu negru.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
DESCHIDE OCHII!
Initial trimis de monikaisinlove
Credeti ca Alicia keyes e mulatra sau au machiat-o prea mult?
Monika, nu o lua in nume de rau dar cred ca ai nevoie de o consultatie la ochi.Normal ca e mulatra!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Mai, eu am citit intr-o revista mai de mult ca cica ar fi negresa dar o machiaza prea mult. Si eu cred ca e mulatra
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Aaaaaa....acum inteleg ! Eu credeam ca te referi..ca e alba..si ca o machiaza sa fie mulatra !
Da..asa se poate ! Poa sa fie negresa !
Scuzele mele ! :p
Da..asa se poate ! Poa sa fie negresa !
Scuzele mele ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
- zuza
- Junior Member
ii mulatra dar are foarte multe trasaturi de negresa... buzele alea super groase si vocea.. si asa trasaturile fetei in general...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
14 mesaje
• Pagina 1 din 1