...SIMPLU pe sticla de Revelion

Forumul asociat fanclubului Simplu

...SIMPLU pe sticla de Revelion

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 01, 2003 7:00 pm

Ce spuneti dumneavoastra de prestatia baietilor de la concertele unde au fost invitati in seara de Revelion ?! Eu i-am vazut pe B1 TV si pe Pro TV . Chiar mi-au placut . AM vazut tare putin breakdance ... asta m-a intristat !
Tricoul lui Edi mi-a placut mult ... ce avea pe cap mi-a placut la fel de mult ... si ... am observat ca Smiley s-a cam tuns :) . Era mai bine inainte !
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 2:30 am

te referi la tricoul ala albastru (parca)?? interesant. din pacate de la o vreme SIMPLU au cam renuntat la break si s-au axat pe behait. intre noi fie vorba stau mai bine la capitolu dans si ar trebui sa valorifice in vreun fel lucrul asta.

si mie mi s-a parut ca smiley s-a tuns. sincer, nu ma pot pronunta cum era mai bine.

si inca ceva: problema cu vazutul break-ului tine si de operatori si de cei din regie. din pacate nu prea exista oameni suficient de bine pregatiti pentru filmat trupe de break. sa recunoastem totusi ca e destul de dificil. in fine... se putea si mai bine!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

tunsul lui Francezu

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 3:59 am

din cate am observat io Francezu is tine parul atat de scurt si atat de acoperit incat e mai cred sa-ti dai seama. smiley probabil ca isi apreciaza podoaba capilara si din cauza asta tine sa o arate si altora, intr-un fel sau altul.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Înapoi la Simplu