Curiozitate :care din articolele vestimentare ale baietilor iti place cel mai mult ?
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Curiozitate :care din articolele vestimentare ale baietilor iti place cel mai mult ?
Aici nu ar fi prea multe de explicat. Cred ca ati inteles cu totii ce am vrut sa zic . Mie imi plac tare mult hainele lui C.R.B.L. , dar nici ale lui Piticu nu-s mai prejos !
-
UnCopilutz - Junior Member
Uite,si-au cumparat haine noi!
In ultimul numar din BRAVO puteti admira cateva fotografii cu membrii trupei SIMPLU in care veti observa alte cateva articole vestimentare noi aparute pe trupurile celor 6 b-boy
Si sa zica cineva ca nu se imbraca bine!

Si sa zica cineva ca nu se imbraca bine!
-
mie imi plac in general hainele Ecko, Riot , Adidas, sau Roca wear... Baietii au haine de la aceste firme....deci e firesc sa imi placa stilul lor vestimentar.... cel mai mult imi plac caciulile, hanoracele si geaca Ecko a lui andrei, pantofii lui CRBL, pantalonii.....ce sa zic? imi plac toate tzoalele lor in general..
- usualflow
- Junior Member
Da,am observat ca baietii...
S-au dat pe Ekco-uri , pe Adidas ... si alea alea. Pana acuma insa nu am vazut un Reebok la ei . Da, caciulile pe care si le iau sunt dragutze , zic mai mult despre Smiley . Am vazut in Bravo ca poarta si Piticu un NY tare frumusel.
Crede-ma ca nu am vazut vreo trupa din Ro sa se imbrace atat de bine. Poate Parazitii ?
Crede-ma ca nu am vazut vreo trupa din Ro sa se imbrace atat de bine. Poate Parazitii ?
-
Da, si mie mi-a placut NY-ul care il are Piticu in Bravo... destul de dragut! In general imi plac hainele lui Smiley, Piticu & CRBL... Le sta bine in haine largi (ca sa nu uitam de teoria ciobaeasca... un mare avantaj:p ) Mai stiu cateva trupe, dar mai bine nu le enumar pe aici:D nu are rost, este un forum simplu after all :lol:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
bad Girl...
Chiar te rog sa imi spui trupele care se mai imbraca cat de cat si pe care le putem compara cu trupa SIMPLU. Hai , nu conteaza ca e forumul trupei SIMPLU , ca doar tot despre haine vorbim. Sunt si eu curios . Si ce ziceai despre teoria ciobaneasca??!?!
-
Pai UnCopilutz, exista trupe care se imbraca de la aceleasi firme ca cei de la Simplu, dar mai adauga si un Cavalli, D&G, etc... Si despre acele trupe am putea spune ca se imbraca la fel de bine ca baieti de la Simplu nu?:D if you know what i mean!!! Teoria ciobaneasca este an old joke :hehe: Nimic important!!!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
nu neaparat!
desi tin la marca si la tot ce implica ea am cateva obiectiuni! daca e ecko nu e neapart fain, daca e addidas nu e neaparat bun! am vazut niste schpan-uri la nike (in Grecia) de ziceai ca numai un papagal le putea purta. in fine... nu ma dau in vant dupa toalele hip-hop dar daca ar fi sa aleg intre Parazitii si Simplu (aceste trupe au fost comparate pe aci) as alege Parazitii. Stilul vestimentar al Simplu-lui nu se preteaza cu genul de muzica promovat, cu dansul abordat. Este un imprediment in calea realizarii break-ului.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Ca bine zici.
Eu totdeauna sunt de acord aproape cu toti. Intr-adevar , intoxic8, hainele baietilor de la SIMPLU nu se prea potrivesc cu stilul de dans , cu muzica pe care o fac...De fapt , cu muzica , hai sa zicem ca mai merge. La un rap mai greu s-ar potrivi prea bine.Niste b-boy sunt cu totul altfel daca stau sa ma gandesc bine,nu?Dar ei...cum mai nou s-au reprofilat .... putem spune ca le sta bine asa?!
-
Pai, uita-te la pozele de pe thread-ul poze, acolo o sa gasesti poze... Smiley era in rosu, Piticu in albastru... Omu Negru parca tot in rosu.... le statea bine!!!! Nu au dezamagit (ca de obicei)...
A da, Andrei mai avea si camera de filmat, isi filma fani
A da, Andrei mai avea si camera de filmat, isi filma fani

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
UnCopilutz de-aia sunt pozele acolo...k sa vezi ce dragutzi erau
omu si andrei in rosu tare bine ii sta lu andrei in rosu...si in poza asta are o privire ca la inceputul de la "sa zburam spre cer" cand ia chitara si incepe sa cante si isi da capu pe spate
) cerebelu si amigo in alb parca... etc!! uita-te la poze
sunt facute de mine...trebuie sa apreciezi! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Da,va multumesc , fetelor.
Am vazut pozele doar dupa ce am postat mesajul ala , dar oricum nu am reusit sa le vad pe toate. O sa le vad astazi cand o sa mai intru pe net si o sa am timp de analizat. Multumesc mult pentru poze , ce sa zic ? Sunt tare bine facute , felicitari . Ce fel de aparat foto ai ?:)
Am vazut cam cum erau baietii imbracati , frumusel ... Taz era ca si in clip ... Smiley ca si pe calendarul ala care a fost in Coolgirl ... eh , haine faine , oricum .
Si ziceti ca isi filma Andrei fanii?
Am vazut cam cum erau baietii imbracati , frumusel ... Taz era ca si in clip ... Smiley ca si pe calendarul ala care a fost in Coolgirl ... eh , haine faine , oricum .
Si ziceti ca isi filma Andrei fanii?
-
Tinand cont ca era aparatu meu... raspund eu
Sincer, nu stiu ce aparat este, stiu doar ca l-a cumparat taica-mio in urma cu cateva luni, sa adaugam la colectie :lol:
Pai, Andrei a intrat in Diverta cu o camera de filmat in mana, si dap, isi filma fani!!

Pai, Andrei a intrat in Diverta cu o camera de filmat in mana, si dap, isi filma fani!!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Cat e el de dragutz , chiar un gest frumos din partea lui . Isi aduna casete pe cand o sa imbatraneasca si o sa isi aduca aminte ca a fost si el candva un om cunoscut in Ro.
Dar hai sa vorbim despre hainute . Omu Negru am vazut ca avea un hanorac rosu , dragutz de tot ... Francezu cu aceleasi caciuli,sepci,ce or fi , frantuzesti de tot ... ehh ... eu raman cu aceleasi pareri despre ei . Merita sa isi dea cea mai mare parte din banii lor pe haine ... ca , deh , haina face pe om , pana una alta!
Dar hai sa vorbim despre hainute . Omu Negru am vazut ca avea un hanorac rosu , dragutz de tot ... Francezu cu aceleasi caciuli,sepci,ce or fi , frantuzesti de tot ... ehh ... eu raman cu aceleasi pareri despre ei . Merita sa isi dea cea mai mare parte din banii lor pe haine ... ca , deh , haina face pe om , pana una alta!
-
aha... deci de-asta imi cumpar io atatea haine...
ok, on topic... Mie imi place de Smiley in rosu, ii sta foarte bine! Lu Piticu ii sta bine in albastru, si cu o caciula ceva pe cap, deci va dati seama ca imi placea (ok, mi-ar fi placut oricum... i think!) ... deci si de el mi-a placut
Taz era cu mobilu (si el in rosu) , CRBL era cu sapca rosie, bluza alba, francezu cu o bluza alba... cu alte cuvinte, a predominat albu si rosu (numa Piticu mai original in albastru ;D )

ok, on topic... Mie imi place de Smiley in rosu, ii sta foarte bine! Lu Piticu ii sta bine in albastru, si cu o caciula ceva pe cap, deci va dati seama ca imi placea (ok, mi-ar fi placut oricum... i think!) ... deci si de el mi-a placut

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
mda...
daca nu as sti ca UnCopilutz e baiat as zice ca thread-ul pe care postez acum e facut de o fata. in fine ii apreciez pe baietii care sunt atenti la detalii, cum ar fi imbracamintea.
in alta ordine de idei... CRBL face coregrafia, Edy mai canta si, dupa parerea mea, el decide vestimentatia. mai bine spus o impune intr-un fel sau altul. pe vremea cand ei dansau (n.r. atunci faceau free style, acum au coregrafie) Edy era singurul imbracat cum se imbraca acum cu totii. imi aduc aminte de aparitia lor la TEO, emisiune in care i-am vazut pentru prima data in direct, si ei purtau caciuli din alea pt headspin si b-boy gear. atunci imi placeau desi nu erau 'ingrijiti'. pacat ca au trecut vremurile despre care va vorbesc.
singurul motiv pentru care postez din cand in cand pe forum-ul aceste este ca ar trebui sa fie break-ului, insa din pacate nu mai este nici un motiv de a crede asta. sa sperca ca, odata cu noul album, isi vor aduce aminte de versul 'Cantam, dansam, adevarati free styleri' si vor incerca sa se tina de el. daca nu... regret sa o spun dar AnimalX sunt mai buni! Asta e... Duta e mai bun decat Moga.
in alta ordine de idei... CRBL face coregrafia, Edy mai canta si, dupa parerea mea, el decide vestimentatia. mai bine spus o impune intr-un fel sau altul. pe vremea cand ei dansau (n.r. atunci faceau free style, acum au coregrafie) Edy era singurul imbracat cum se imbraca acum cu totii. imi aduc aminte de aparitia lor la TEO, emisiune in care i-am vazut pentru prima data in direct, si ei purtau caciuli din alea pt headspin si b-boy gear. atunci imi placeau desi nu erau 'ingrijiti'. pacat ca au trecut vremurile despre care va vorbesc.
singurul motiv pentru care postez din cand in cand pe forum-ul aceste este ca ar trebui sa fie break-ului, insa din pacate nu mai este nici un motiv de a crede asta. sa sperca ca, odata cu noul album, isi vor aduce aminte de versul 'Cantam, dansam, adevarati free styleri' si vor incerca sa se tina de el. daca nu... regret sa o spun dar AnimalX sunt mai buni! Asta e... Duta e mai bun decat Moga.

Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Da, deci , pana una alta , noi suntem pusi aici sa ne dam cu parerea despre lume si viata .
intoxi8 , si cand citesc prima propozitie pe care ai scris-o ar trebui sa iti multumesc ca ma faci fatuta ? Multam , uite , am facut-o si pe asta. Poate din cauza ca imi plac baieteii astia mai mult ca orice trupa ,de fapt, mai mult ca multe trupe din RO , de aia imi place sa dezbat orice subiect legat de ei .
Da, asa zic si eu : Edy ramane cel care se imbraca cel mai "bine" din toata trupa ,si de cand l-am vazut si eu prima data se imbraca tot in stilul asta ...
Dar oricum,gresesti cand zici ca Duta-l ia pe Marius!
intoxi8 , si cand citesc prima propozitie pe care ai scris-o ar trebui sa iti multumesc ca ma faci fatuta ? Multam , uite , am facut-o si pe asta. Poate din cauza ca imi plac baieteii astia mai mult ca orice trupa ,de fapt, mai mult ca multe trupe din RO , de aia imi place sa dezbat orice subiect legat de ei .
Da, asa zic si eu : Edy ramane cel care se imbraca cel mai "bine" din toata trupa ,si de cand l-am vazut si eu prima data se imbraca tot in stilul asta ...
Dar oricum,gresesti cand zici ca Duta-l ia pe Marius!
-
pentru inceput tin sa mentionez unele lucruri:
1. Eu, in mesajul meu nu am scris Animal X ci Zoofil X, insa un moderator, ca sa-si faca simtita prezenta si sa nu isi piarda functia simte nevoia sa se bage in seama. in fine... eu voi scrie numai Zoofil X, niciodata Animali X.
2. UnCopilutz nu vroiam sa te jicnesc (daca te-ai simtit jicnit imi pare sincer rau).
sa revenim... Duta-l ia pe Moga. Face muzica mai buna, asta este. Imi pare oarecum rau ca trebuie sa spun asta dar... asta este. Moga stie vreo 3 cuvinte si vreo 4000 de sinonime pentru cele 3 cuvinte.
te compatimesc UnCopilutz pentru ca esti fanul unei formatii din romania! eu nu pot fi! toate sunt frecate, cand vine vorba de bani, publicitate si alte alea.
1. Eu, in mesajul meu nu am scris Animal X ci Zoofil X, insa un moderator, ca sa-si faca simtita prezenta si sa nu isi piarda functia simte nevoia sa se bage in seama. in fine... eu voi scrie numai Zoofil X, niciodata Animali X.
2. UnCopilutz nu vroiam sa te jicnesc (daca te-ai simtit jicnit imi pare sincer rau).
sa revenim... Duta-l ia pe Moga. Face muzica mai buna, asta este. Imi pare oarecum rau ca trebuie sa spun asta dar... asta este. Moga stie vreo 3 cuvinte si vreo 4000 de sinonime pentru cele 3 cuvinte.
te compatimesc UnCopilutz pentru ca esti fanul unei formatii din romania! eu nu pot fi! toate sunt frecate, cand vine vorba de bani, publicitate si alte alea.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Duta vs Moga... hm... sa va spun sincer, eu zic ca Duta este un compozitor mult mai bun decat dl Moga (nu pentru ca el scrie versurilor de la Animal X...nu e nici o legatura...) Moga a compus si el 2-3 piese bune, dar trebuie sa recunoastem ca nu numai ca sunt mult prea comerciale (chiar el a recunoscut ca nu sunt numai comerciale, dar sunt facute, stupide sau nu, pentru a atrage publicul repede... dar desi prima oara prind bine la pubilc, pana la urma isi dau toti seama ca defapt nu sunt nimik special! ) dar in acelasi timp ... putin stupide (va reamintesc de celebrul: n-am bani de bilet, ma faceai si-o faceai zambind, s.a.m.d) Moga a compus aproape pentru toti cei care au cerut (fie ca erau o formatie buna sau nu...) in timp ce Duta si-a limitat "inventiile" (L.A nu se pun..plus a compus doar 2 piese pentru ei!) Eu zic ca Duta si Moga nici nu ar trebui sa fie comparati... dar sunt de acord cu intoxic8: Duta il face pe Moga!
p.s: nu inteleg placerea de a scrie Zoofil X in loc de Animal X... care este placerea in a scrie ceva desi persoanele respective nu vor citi :con: ? Ce rost are sa-ti pierzi viata fiind contra cand poti sa nu bagi in seama si gata?!?
p.s: nu inteleg placerea de a scrie Zoofil X in loc de Animal X... care este placerea in a scrie ceva desi persoanele respective nu vor citi :con: ? Ce rost are sa-ti pierzi viata fiind contra cand poti sa nu bagi in seama si gata?!?
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Eu cred ca a fost vremea cand Dutza il facea pe Moga... vremuri de mult apuse....!! de fapt...nici nu cred ca merita comparatia....si unul si altul copiaza melodii de afara pentru formatii din Ro si incerca sa scoata hituri pe banda!! Dutza acum nu s-a limitat la Animal X Radutza 3se si LA ....nu mai are "clienti" ....toti au migrat sper Moga...!!! saracu el o vrea sa mai faca melodii si pentru altii dar nu mai are cui!! a luat moga tot...saracu Dutza!! si d c e condamna moga ca accepta sa faca melodii pentru toate formatiile?!! nu trebuie sa iasa banu`?! k la urma urmei asta e toata shparla...sa iasa bani...si pt compozitor si pt formatie!! eu cred ca asa cum face el melodiile...cu versuri de 2 bani sau nu...comerciale sau necomerciale ...merita apreciat.... munceste enorm si a ajuns intr-un an ce a ajuns Dutza in 6 .... trebuie sa recunoasteti!!!! da oricum asta nu e thread : "Dutza vs Moga " . intoxic8 nu vad sensu Zoofil X ... eu daca as fi moderatoare as sterge tot postu` nu l-as lasa doar modificat!!! ce placere ai?? te simti tu mai bine cand le zici asa?!! asta e problema romanilor..nu sunt mai buni ca altii dar critica...la critici stam cel mai bune..aia sunt proshti..ceilalti la fel....etc!! e super aiurea si dam dovada de incultura.... nu iti place taci...iti place aplauzi....!! asa e logic....dar nu si la romani....noi huiduim cat de tzin plamanii pt ca suntem clar mai buni decat aia pe care ii huiduim ...toti ne credem superiori !! e cea mai de pretz calitate a romanului si se mandreste cu ea ceva de speriat! creste inima in tine cand scrii ZOOFIL X .... ce sentiment inaltator...
on topic : CRbel se imbraca cel mai mishto....ati vazut geaca aia de motor bleu din piele?!?! e mortala...originala....watch out!
on topic : CRbel se imbraca cel mai mishto....ati vazut geaca aia de motor bleu din piele?!?! e mortala...originala....watch out!

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Mult ai scris la subiect , mai fetito ! Nu am ce zice...
Si sa stii ca , pana una alta, eu ii apreciez pe cei care stiu sa critice cum scrie la carte.
Si sa stii ca , pana una alta, eu ii apreciez pe cei care stiu sa critice cum scrie la carte.
-
Sa ne traiasca,spusera toti!
... da..asa e! mai trece si el cu vederea...ce ne-am face fara el ..
-
de ce de ce de ce?
de ce sunteti off-topic? despre marius moga puteti vorbi in cadrul subiectului "barfe online"...please.....
- usualflow
- Junior Member
Initial trimis de BabyGirl
Eu cred ca a fost vremea cand Dutza il facea pe Moga... vremuri de mult apuse....!! de fapt...nici nu cred ca merita comparatia....si unul si altul copiaza melodii de afara pentru formatii din Ro si incerca sa scoata hituri pe banda!! Dutza acum nu s-a limitat la Animal X Radutza 3se si LA ....nu mai are "clienti" ....toti au migrat sper Moga...!!! saracu el o vrea sa mai faca melodii si pentru altii dar nu mai are cui!! a luat moga tot...saracu Dutza!!
Tin doar sa-ti reamintesc babygirl ca dutza niciodata nu a aruncat cu melodii in stanga si in dreapta cu speranta ca una va fi hit si il va face celebru... Mereu a compus pentru cine dorea el, plus el acum compune pentru music&music deci ma indoiesc ca poti spune ca nu mai are "clienti"... Acum, nu spun ca Dutza e perfect sau ca Moga nu e bun. Dar cand tu spui ca Moga a reusit sa faca ce a facut Dutza in 6 ani, nu ai neaparat dreptate... sa vedem daca rezista si el cat a rezistat Dutza.. sa vedem daca dupa 6 ani o sa se mentina si el cum a facut Duta. Nu de alta, dar de melodiile lui te plictisesti cam repede (sorry i have to say this...) pentru inceput au priza la public dar.....
ok, sunt off topic! asa ca hai sa vorbesc despre hainele lor. Eu ma tot gandesc la hainele pe care le poarta ei, si asta pentru ca imi plac (aproape toate....) si mi-au placut mereu... Din prima, mi-au placut hainele lui C.R.B.L. si Piticu... imi amintesc ca in coolgirl or something (mai demult) au aparut pozele alea cu ei (fiecare singur)..... de atunci imi place de piticu.... si da, mi-au placut si hainele lui!!!
In rest, imi place cum ii sta lui Andrei in rosu.. super... :drool:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Cam offtopic sunteti toti mai nou!
M-am saturat sa dau click pe subiectul asta si sa vad discutii despre Moga si Duta,da-i incolo , ca au ei locul lor,nu-i bagati aici .
Multam.
Haine...habar nu am,mai nou mi-a sarit in ochi hanoracul rosu al lui Omu.
Multam.
Haine...habar nu am,mai nou mi-a sarit in ochi hanoracul rosu al lui Omu.
-
io zik ca s-a discutat destul despre haine deoarece vad ca deviati de la subiect...v-as ruga sa numai bagati off-topicuri la greu deoarece nu va mai tolerez nimic!! M am decis sa fac curatenie pe forum deoarece a aparut Omu Negru si e posibil sa apara si Andrei si vreau sa vada o ordine si sa aiba ce sa citeasca!!
subiect inchis!
subiect inchis!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
29 mesaje
• Pagina 1 din 1