Deci, simplu , intrebarea . Sa ne rugam cerului ca raspunsurile sa apara cat mai repede

Initial trimis de Omu Negru
Nu ne-am lasat niciodata de break, doar ca in clipuri a fost mai putin dans. la concerte dansam la fel de mult ca si la inceput.
Urmatorul clip va avea mult break in el, pt ca va fi ceva mai diferit decat tot ceea ce am facut pana acum.
Initial trimis de CR@ZY
Intrebare:Cum l-ati cunoscut pe Smiley si dati-mi si mie ceva despre el(numar de telefon,etc.)
PS:Daca smiley vrea sa ma contacteze,poa' sa-mi dea un mesaj la crazy_love_11@yahoo.ca .
primal8sin scrie:mda... eu am ridicat problema cu break-ul!
si... ea ramane ridicata incat: in concerte voi dansati pe scena pana unde nu prea bate tot "poporul". poate ca in cel mai fericit caz aveti concert in discoteca unde vreo 50-100 de insi vad cum va manifestati voi.
cu videoclipul... pai da bine mah frate... unde vezi tu break in video, daca imi arati un minut intreg, "nerupt", de break eu imi tai ouale si le dau foc!
whatever... recunoaste ca nu prea va mai spargeti! "un copilutz" avea dreptate... tu (daca chiar esti omu negru) te-ai mai "aruncat oleaca in cap" in rest... mai nou si Piticu canta... bun mah!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator