Noutati!
deci........taz nu mai e in trupa...... shi au adus un dj
(((((( p oxi d la praf in ochi
(((
(((((( p oxi d la praf in ochi
(((Imi apari in gand/Nu vreau sa ma prinzi plangand/Nu pot sa ma trezesc/Si ma pierd in obscur...
Ia-mi tot c vrei aqm,/Ia-mi tot c am mai bun/Nu vreau sa-ti stau in drum!/Nu am nimic sa-tzi spun!
Nu-i atat d usor k n-am loc in decor/K stau prea sus....a trebuit sa cobor/Ma lasi sa cred k visez prea mult/Imi dai voie sa tac, sa pot sa t ascult....
Ia-mi tot c vrei aqm,/Ia-mi tot c am mai bun/Nu vreau sa-ti stau in drum!/Nu am nimic sa-tzi spun!
Nu-i atat d usor k n-am loc in decor/K stau prea sus....a trebuit sa cobor/Ma lasi sa cred k visez prea mult/Imi dai voie sa tac, sa pot sa t ascult....
-

Lost in time - Junior Member
...apare
...
..." Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
mesaj de la smiley
citez:
" A aparut albumul SIMPLU - "OFICIAL IMI MERGE BINE". Cumparati originalul, Veti avea o surpriza!!! Have fun listening!" (Smiley - Simplu)
" A aparut albumul SIMPLU - "OFICIAL IMI MERGE BINE". Cumparati originalul, Veti avea o surpriza!!! Have fun listening!" (Smiley - Simplu)
- usualflow
- Junior Member
SIMPLU in concert pe 14 septembrie
SIMPLU pe 14 septembrie ora 20 la Sala POLIVALENTA din Bucuresti in mega-concertul caritabil "Love Runs Free" in beneficiul copiilor seropozitivi! 30RON biletul ! Vino sa sustii minunatul gest al baietilor de la SIMPLU si banii biletului tau vor ajuta un copil!
- Event Horizon
- Junior Member