AR fi o idee si mai buna ca pe pagina trupei , adica aia de pe rol.ro sa puna acpolo jos si adresa paginii asteia pe care suntem acuma. Asa cred ca ar veni si mai multa lume ! Ca multi acceseaza pagina trupei SIMPLU si cred ca ar fi cat de cat interesati sa vorbeasca si ei pe aici cu alti fani sau ... mai putin fani . Recunosc , daca ar auzi ca intra vreunu din trupa ... ar intra negresit .
Sa vedem ce putem face !
De vorba cu moderatorul!
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
parerea mea:
baieti nu va mai chinuiti sa explicati deoarece pur si simplu nu ar intelege si nu tre sa ne batem capul cu ea! va rog mult de tot incepand de acum sa lasam aceasta rivalitate la o parte si sa discutam altceva!
eu zic in fiecare post al meu despre venirea baietilor deoarece acest aparut a aparut destul de greu pe acest portal si m am rugat mult sa apara!
baieti nu va mai chinuiti sa explicati deoarece pur si simplu nu ar intelege si nu tre sa ne batem capul cu ea! va rog mult de tot incepand de acum sa lasam aceasta rivalitate la o parte si sa discutam altceva!
eu zic in fiecare post al meu despre venirea baietilor deoarece acest aparut a aparut destul de greu pe acest portal si m am rugat mult sa apara!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
uei sly da tu chiar nimik nu faci?
fiind moderator ar trebui sa iei atitudine impotriva unei fiinte care a postat 1142 de mesaje de-pulea! no serios acuma cum naiba??? cred ca o sa intru pe forumuri si o sa ma cert cu oamenii ca in felul asta o sa strnag si eu posturi.
in alta ordine de idei: Bad Girl daca esti la facultate cu Smiley, daca ai incercat sa-l agati sau sai faci un blow-job asta nu inseamna ca esti in stare sa devii moderatoare. ca sa ai avatar (asa se cheama pozele, animatiile, respective nu trebuie decat sa ai un cont valid pe acest forum si avatarul cu pricina). in fine mai documenteaza-te dragut-o!
in alta ordine de idei: Bad Girl daca esti la facultate cu Smiley, daca ai incercat sa-l agati sau sai faci un blow-job asta nu inseamna ca esti in stare sa devii moderatoare. ca sa ai avatar (asa se cheama pozele, animatiile, respective nu trebuie decat sa ai un cont valid pe acest forum si avatarul cu pricina). in fine mai documenteaza-te dragut-o!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
te rog eu...invata diferenta intre Babygirl si Badgirl ok? eu nici nu sunt la facultate :p stiu ca e greu... si te-as ruga ca de acum inainte sa te abtii cand vorbesti de Babygirl...nu o cunosti, nu il cunosti pe Smiley, si te asigur ca ti-ai facut o impresie gresita!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
si...nu incerc sa strang posturi din moment ce mie imi plac baietzi de la simplu...pana sa incepeti cu toate fazele anti animal x imi facea placere sa postez! din nefericire ati stricat forumul complet, si vad ca posturile care strica cel mai mult nu sunt sterse...cum sa stearga sly postul unui prieten?! treaca...poate intr-o zi o sa intru si eu pe forum, sa-l vad ca s-a luminat si ca fani simplu au inceput sa-si faca datoria si sa scrie despre Simplu...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
bad girl...
multumesc! voi persevera in a posta.
- Tupe|sta
- Junior Member
mea culpa!
imi cer scuze ca am fost informat gresit! promit ca acesta este ultimul post de genul asta.
1. observ ca nu post-ezi numa de dragul de a posta;
2. sly te rog observa orele la care a postat Bad Girl mesajele de mai sus! cred ca ar trebui sa iei masuri.
3. sly te rog sa stergi toate mesajele mele in care am fost off-topic, m-am luat de useri pe nedrept, m-am dat mai destept decat sunt si am fost eu impotriva tuturor.
4. Bad Girl daca nu ai observat exista un buton sub fiecare mesaj intitulat: 'modifica'. ore ce face respectivul buton??? iti recomand sa-l incerci ori de cate ori iti dai seama ca ai uita sa spui ceva. altfel risti sa fii penibila, ca in mesajele aterioare mesajului meu.
5. cre ca cer prea mult de la o fana 'moderata' Animal X, care nici macar de placere nu posteaza pe acest forum. pentru ce dracu posteaza nu stiu. in fine e ceva legat de degeneratia internet (am scris corect cum am scris).
1. observ ca nu post-ezi numa de dragul de a posta;
2. sly te rog observa orele la care a postat Bad Girl mesajele de mai sus! cred ca ar trebui sa iei masuri.
3. sly te rog sa stergi toate mesajele mele in care am fost off-topic, m-am luat de useri pe nedrept, m-am dat mai destept decat sunt si am fost eu impotriva tuturor.
4. Bad Girl daca nu ai observat exista un buton sub fiecare mesaj intitulat: 'modifica'. ore ce face respectivul buton??? iti recomand sa-l incerci ori de cate ori iti dai seama ca ai uita sa spui ceva. altfel risti sa fii penibila, ca in mesajele aterioare mesajului meu.
5. cre ca cer prea mult de la o fana 'moderata' Animal X, care nici macar de placere nu posteaza pe acest forum. pentru ce dracu posteaza nu stiu. in fine e ceva legat de degeneratia internet (am scris corect cum am scris).
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Pentu moment subiectele de acest gen vor fi inchise. Daca aveti sugestii, reclamatii sau alte lucruri legate de bunul mers al forumului pe care postati contactati moderatorul prin private message sau orice alta modalitate doriti. Va readuc aminte ca forumul nu este un chat.
Multumesc.
Multumesc.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2