Urmatorul album SIMPLU!
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Urmatorul album SIMPLU!
Care este parerea voastra ? Cum credeti voi ca va fi urmatorul album care cica , zic baietii , ar trebui sa iasa lunile viitoare ? Se zice ca o sa fie ceva bun . Oare o sa auzim si versuri in alte limbi ? Zic despre engleza in special ...
-
UnCopilutz - Junior Member
Din cate stiu eu, ei o sa intre in studio in FEBRUARIE!!! O sa lucreze si Andrei si Moga la piese... asteptam sa vedem ce va iesi!!! 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Da...
In februarie , luna asta, intra beietii in studio zici ? Bun ... Sunt tare tare curios , ce zici ? O sa mai iasa vreun hit stil "oare stii" ? Astept un clip nou , desi de abia a aparut asta...ceva piese noi..si mai mult break , dar las` ca pana la urma faza cu breakul le-o zic pe fata ca prea multi fani de-ai lor sunt acum dezamagiti!
-
Eu nu stiu prea multe ca nu l-am prea intrebat pe Andrei dar am inteles ca noul album o sa aiba un stil ceva mai agresiv...o sa incerce sa se intoarca la ceea ce au fost inainte!! stiu cum incepe una din melodii...si cam atat!! nu pot sa va reproduc inceputul pt ca e super dificil...o sa auziti si voi ce sunete scoate Andrei
eu cred ca o sa fie mishto!! andrei si moga lucreaza de mult timp la el!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Hai , canta-ne si tu ... sa vedem cum o sa fie albumasul .
Am inteles ca mai nou Smiley ii ajuta si pe cei de la Akcent la noul lor album.
Bun , si nu o sa auzim vreo voce noua pe melodie ? Vreun Francez ... ceva ?
Agresiv ? Ehhhhh, abia astept sa vad ce o sa iasa!
Am inteles ca mai nou Smiley ii ajuta si pe cei de la Akcent la noul lor album.
Bun , si nu o sa auzim vreo voce noua pe melodie ? Vreun Francez ... ceva ?
Agresiv ? Ehhhhh, abia astept sa vad ce o sa iasa!
-
eu am fost destu de "priviliged" sa aud inceputul... imitat de babygirl :hehe: Mortal... dar din nefericire, cred ca e imposibil sa il reproduci scris (probabil din cauza aceasta nu vor avea versurile scrise! :lol: )
si da, Smiley lucreaza alaturi de Moga la un nou album ptr cei de la Ackent... dar asta se stie demult!
si da, Smiley lucreaza alaturi de Moga la un nou album ptr cei de la Ackent... dar asta se stie demult!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
da....
pai.....smiley lucreaza de zor la noul album...compune si acasa saracu'....lol.. albumul akcent e gata...a colaborat si smiley la realizarea lui....cat despre noul material Simplu, pot spune ca suna f bine si ca va place cu siguranta si "scepticilor".
- usualflow
- Junior Member
Pai nu stiu ce sa spun nici eu . Cred ca "Oare stii" a fost un album destul de bun , s-a vazut si la vanzari . Ce nu mi-a placut pe album a fost faptul ca piesele sunt intr-un numar destul de mic , iar remixul ala la "Provocarea" imi da dureri de cap , pe deasupra e si de 8 minute mi se pare .
Sa vedem ce o sa fie . Poate reusesc sa va mai spun cate ceva despre noul album zilele astea
Sa vedem ce o sa fie . Poate reusesc sa va mai spun cate ceva despre noul album zilele astea

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Mai o noutate ... mai ceva...
Baietii de la SIMPLU au 15 negative din care se vor alege cele mai bune si care vor apartine urmatorului album al trupei. Albumul va fi scos pe piata prin luna aprilie , cand va iesi pe sticla si un nou clip al baietilor !
Sursa : Taz
Sursa : Taz
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
9 mesaje