De la Mesaj Nou si Extreme , la SIMPLU de azi!

Forumul asociat fanclubului Simplu

De la Mesaj Nou si Extreme , la SIMPLU de azi!

Mesajde UnCopilutz » Dum Ian 19, 2003 4:18 pm

Aici vreau sa vorbim despre schimbarile care s-au produs de cand baietii erau Mesaj nou si Extreme si pana acum , cand cu totii ii stim pe numele de SIMPLU . Care stie mai multe despre trupele care au fuzionat pentru a rezulta trupa de azi , sunt invitati sa ne spuna mai multe , pentru ca eu , din pacate , sunt cam nestiutor ...
Uitati si o poza cu baietii de pe la inceputuri . Va vine sa credeti cate s-au schmbat de atunci?!
Fişiere ataşate
simplu.la.inceput.jpg
simplu.la.inceput.jpg (52.48 KiB) Vizualizat de 1205 ori
UnCopilutz
Junior Member

..

Mesajde UnCopilutz » Lun Ian 20, 2003 3:00 pm

Si acuma am o mare , mare rugaminte la intoxi8 sa ne spuna si el daca stie mai multe despre trupele din care faceau parte baietii inainte,ca asa mi s-a parut ca e.
Nu inteleg de ce nu mai posteaza nimeni pe nici un subiect si , implicit , nici pe acesta. Toata lumea se uita dar nu scrie nimic . Chiar atat de mult imi lipseste spiritul de convingere? Credeam ca macar prin subiectul asta o sa va fac sa postati si voi mai multe mesaje .
Oricum , in speranta ca o sa va treziti o data si o data , va rog mult sa dezbateti subiectul asta pentru ca , in primul rand , lumea trebuie sa stie mai multe. Multam!
UnCopilutz
Junior Member

De pe vremea celor doua trupe rivale si pana azi...s-au intamplat multe.

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 22, 2003 5:34 pm

Un pas foarte mare in materie de look , progrese in materie de break (?) ... fani ... etc
UnCopilutz
Junior Member

bah este naspa

Mesajde badyy007 » Sâm Sep 06, 2003 9:11 pm

bah SIMPLU din 2000 pana la SIMPLU din 2002 este o diferenta mare
in 2000 can d au aparut era misto acuma sunt chiar naspa melodiile sunt naspa break-ul este naspa break-ul del fac ei il face si mamaie de 89 de ani sa mor eu.
si acum de ce nu mai scot nimic ca nu mai stiu sa mai scoata va spun eu dar sai lasam in pace mai bine sa nu mai scoata. vor scoate ceva de cacat parerea mea
badyy007
Junior Member

Re: De la Mesaj Nou si Extreme , la SIMPLU de azi!

Mesajde broos » Mar Sep 09, 2003 10:43 am

Initial trimis de UnCopilutz
Aici vreau sa vorbim despre schimbarile care s-au produs de cand baietii erau Mesaj nou si Extreme si pana acum , cand cu totii ii stim pe numele de SIMPLU . Care stie mai multe despre trupele care au fuzionat pentru a rezulta trupa de azi , sunt invitati sa ne spuna mai multe , pentru ca eu , din pacate , sunt cam nestiutor ...
Uitati si o poza cu baietii de pe la inceputuri . Va vine sa credeti cate s-au schmbat de atunci?!

Simplu nu mai este ce-a fost la inceput. De la stilul electro-freestyle care i-a scos in evidenta fata de marea masa de trupe ce erau pe la noi, acum au ajuns sa se piarda in multime cu muzica dance. "Oare stii" a fost o imitatie a The Underdog Project-"I Can Handle It". Au tras-o pe-un amestec de dance cu un pseudo-freestyle. Pe asa muzica nici nu le mai vine sa danseze break. In privinta dansului in prezent s-a oprit mai mult la sincroane si tot felul de miscari mai putin spectaculoase.
Cred ca in viitor vor scoate ceva album, insa daca nu se vor schimba pe un freestyle agresiv se va pune praful si pe ei.

~~~~~~~`
Feel the beat !
broos
Junior Member

Înapoi la Simplu