un scanner buclucas...

programe si alte alea

un scanner buclucas...

Mesajde 4ariana » Joi Dec 04, 2003 11:39 pm

Buna tuturor!!
V-am descoperit cautand...un ajutor, printre milioanele de situri...
Am o problema de viata si de moarte si cine doarme si mananca si....tot ce se poate langa computer.... stie ca daca nu merge ceva iti vine sa dai cu el de pamant si te apuca o frustrare ingrozitoare..
Asa ca eu, proaspata cadet in ale calculatorului, m-am prins repede in acesc joc .... Astazi mi-am luat un scanner BenQ S2W 3300U , care nu e f grozav dar pt cat scanez eu este excelent . ..si mai e si dupa buget... Am respectat pasii indicati de producaror
(Scanner installation, install scanner softuare, unlock the scanner, connect the scanner)
si cand sa ma bucur... ce sa vezi...NU MERGE!!!!
Pai de ce, inca nu am realizat... am instalat softul de pe CD si cand sa dau dublu clic pe "MiraScan" , ce sa vezi drace, imi apare o fereastra care zice : [/B]scanner is not found! Please check if scanner power is on, cable is firmly connected[/B]

Normal ca scanner-ul este in priza ( in care mergea Tv cu cateva minute inainte, deci functioneaza!!!), si toate cablurile montate cum trebuie, ca macar atata ma pricep si eu dintr-un desen sa inteleg!!!USB merge f bine pt ca din el am scos mouse-ul si l-am bagat in alt USB tocmai pt a verifiva si asta....)
ei ce-i de facut , ca vreau sa il pun la treaba in noaptea asta si nu pot!!!!

Va rog sa ma ajutati , chiar daca vi se poate poate ca am pus o intrebare stupida... totusi.....de ce nu merge????
Multumesc!!!
4ariana
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Dec 22, 2003 12:12 am

incearca alt soft pentru realizarea procesului de scanare/prelucrare. te-as sfatui, normal, adobe photoshop 6/7.
maciuci©
as xxl

Înapoi la Software