Codec ptr.K6-II
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Codec ptr.K6-II
:-? Am un K6-II la 450 Mhz si as vrea sa pot vedea filme pe el. Va rog, spuneti ce codec mi-ar trebui? Am incercat ultimile codecuri,dar nu se potrivesc.
- mugulili
- Junior Member
mugulili daca folosesti win 98 instaleaza-ti mediaplayer 6.4 sau radlight v3.03
ca DivX-uri imi amintesc de NimoCodecsPack insa nu mai stiu ce versiune.
daca (putin probabil) ai Xp ia-ti mediaplayer 9 Series + AceMegaCodecsPack v5.01+DivX Total Pack 1.7.1 (asta folosesc eu si vad orice tip de film) insa am alta configuratie a sistemului
Cel mai bine ar fi sa iti faci un upgrade insa, conteaza si placa video, memoria RAM, procesorul ,...
ca DivX-uri imi amintesc de NimoCodecsPack insa nu mai stiu ce versiune.
daca (putin probabil) ai Xp ia-ti mediaplayer 9 Series + AceMegaCodecsPack v5.01+DivX Total Pack 1.7.1 (asta folosesc eu si vad orice tip de film) insa am alta configuratie a sistemului
Cel mai bine ar fi sa iti faci un upgrade insa, conteaza si placa video, memoria RAM, procesorul ,...
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
pentru cei cu calculatoare mai "uzate moral":
incercati combinatia de bsplayer cu sldcodeck pack. atentie, bsplayerul are ceva setari mai ascunse, dar care faciliteaza vizionarea pe procesoare mai slabe.
solutia radicala: mplayer de win. printre multele setari veti gasi si "enable drop frames". jucati-va un pic cu ea.
eu personal am reusit sa configurez comp-up sa vad cam orice fel de filme pe un k6-2@266, 64 ram, pv metrox millenium agp.
si, bineinteles, oricand exista beos.
incercati combinatia de bsplayer cu sldcodeck pack. atentie, bsplayerul are ceva setari mai ascunse, dar care faciliteaza vizionarea pe procesoare mai slabe.
solutia radicala: mplayer de win. printre multele setari veti gasi si "enable drop frames". jucati-va un pic cu ea.
eu personal am reusit sa configurez comp-up sa vad cam orice fel de filme pe un k6-2@266, 64 ram, pv metrox millenium agp.
si, bineinteles, oricand exista beos.
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
3 mesaje
• Pagina 1 din 1