Ceva peste care am dat recent. Este folositor daca aveti mai multe programe de chat simultan pe computer din grupul ( MSN, AIM, Yahoo! MIRC, AIM )
Trillian face o singura interfata pentru toate si listeaza grupurile de prieteni simultan asa ca nu o sa va mai incurcati in n ferestre.
http://www.trillian.cc
Trillian
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Singurul inconvenient care este si avantaj pe de o parte ar fi ca trece prin alte cai spre serverele Im-urilor. Adica 1 secunda intarziere
Dar se poate si de bine, cand nu imi mergea netul de loc, deci nici Yahoo!Mess... pe Trillian mergea OK!

Dar se poate si de bine, cand nu imi mergea netul de loc, deci nici Yahoo!Mess... pe Trillian mergea OK!
- Pache
- Junior Member
l-am pus si eu... dar nu mi se pare ca e asa practic ca si cand ai folosi restul programelor (poate ca sunt eu prea obisnuit cu ele, sau poate ca ar merge cu alt skin)
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Am si eu o intrebare: pentru Yahoo, cum dati contul pe care sa se conecteze? nume_utilizator simplu sau nume_utilizator@yahoo.com ? Si pe server si port il puneti sa se conecteze ? Ca la mine nu merge in nici una din variantele de mai sus... La prima da connection failed de oricate ori am incercat (mii de ori), iar la a doua varianta da wrong passwd si cere s-o introduc la nesfarsit pe motivul asta... Si evident ca este buna parola, cand dincolo, in YM merge fara probleme...
Please help..

Please help..

Welcome... to the desert... of the real
- Raven
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1